Jak funguje zásilkovna diskuze?

Jak funguje zásilkovna diskuze?

Jak funguje doručení Zásilkovna

Jak to funguje

Jakmile nám e-shop (odesílatel) předá zboží k přepravě, pošleme vám e-mail s trasovacím číslem. Cestu vaší zásilky tak můžete sledovat online. Po doručení zásilky na vámi zvolené výdejní místo vám pošleme SMS a e-mail s heslem. Od této chvíle si ji můžete kdykoli do 7 dnů vyzvednout.

Jak funguje platba na dobírku Zásilkovna

Dobírka neboli doběrečné je finanční poplatek, který umožňuje doručení zboží adresátovi bez platby předem. Za možnost platby až ve chvíli předání hradí adresát drobný finanční obnos, a to doručovateli zásilky. Částka za zboží je pak převedena e-shopu/odesílateli.

Jak se platí Zásilkovna

V aplikaci si vyhledejte zásilku k vyzvednutí. Klikněte na "Zaplatit dobírku". Budete přesměrování na bezpečnou platební bránu, kde vyplníte údaje ze své karty. Ujistěte se, že máte na kartě povoleny online platby a máte nastavený dostatečný limit pro platby na internetu.

Kdy mi prijdou peníze že Zásilkovny

Dobírky jsou dle VOP hrazeny do 10 pracovních dnů po doručení zásilky na bankovní účet zadaný ve vaší klientské sekci. V případě zájmu o doplňující informace nás kontaktujte na adrese [email protected].

Jak funguje Zásilkovna doručení na adresu

Jak to funguje

Zákazník v e-shopu zvolí možnost dopravy „Zásilkovna na adresu“. Jakmile převezmeme zásilku od e-shopu do přepravy, zákazník dostává notifikace a pohyb zásilky může sledovat v aplikaci. V den doručování zásilky zákazníkovi posíláme SMS s časovým oknem s přesností až na 90 minut.

Jak funguje Zásilkovna o víkendu

Na výdejní místa rozvážíme i v sobotu!

A právě z toho důvodu, aby vaši zákazníci dostali své zásilky včas a byli s vašimi i našimi službami maximálně spokojeni, přistoupili jsme k sobotním rozvozům zásilek na výdejní místa. Všechna výdejní místa, která jsou o sobotách otevřena, mohou očekávat našeho řidiče.

Jak rychlá je Zásilkovna

Zásilky všech velikostí doručíme vašim zákazníkům v Česku rychle a levně. 98 % zásilek doručíme na výdejní místo zpravidla již do druhého dne.

Jak má vypadat balík přes Zasilkovnu

Ideálním obalem je tvrdý a dostatečně pevný karton nebo kartonová krabice. Vlhkost či opotřebení obalového materiálu může zásadně ovlivnit jeho schopnost chránit obsah zásilky. Obal zásilky by měl velikostí vždy odpovídat svému obsahu. Obsah zásilky by tedy neměl ani "plavat" uvnitř, ani vyčnívat ven.

Jak se posilaji peníze přes Zasilkovnu

Vy kupujícímu nahlásíte pouze svoje číslo účtu, kam vám zašle požadovanou částku. E-mailovou adresu tedy není třeba sdělovat! Jakmile vám na účet dorazí peníze od kupujícího, podáte zásilku přes naši mobilní aplikaci a odnesete ji na naše podací místo nebo odešlete přes Z-BOX.

Jak dlouho jde Zásilkovna

Zásilkovna doručí vaší zásilku obvykle do 24 hodin od předání zásilky do přepravy. Níže naleznete podrobnější informace týkající se této možnosti doručení Vašeho zboží. Při podání zásilky budete informování prostřednictvím SMS a e-mailem, kde bude uvedeno i sledovací číslo zásilky.

Co se stane kdyz si nevyzvednete zasilku v Zasilkovne

Nevyzvednuté Zásilky budou vráceny Odesílateli včetně Zásilek, které Příjemci odmítnou převzít. Odesílatel se zavazuje uhradit Zásilkovně odměnu za přepravu včetně odměny za další poskytnuté služby.

Co kdyz nejsem doma Zásilkovna

5 důvodů, proč na adresu doručovat se ZásilkovnouDetailně plánujeme trasu, a tak náš řidič přesně ví, kdy a v kolik hodin zastaví na dané adrese.Vašemu zákazníkovi tedy pošleme info o doručení s přesností na 90 minut.Když zákazníka na adrese nezastihneme, uložíme mu zásilku na výdejním místě, kterých máme nejvíce v ČR.

Kdo je majitel Zásilkovny

Zakladatelka Zásilkovny, současná pražská podnikatelka roku 2017 Simona Kijonková, službu založila před sedmi lety. Za tu dobu se do sítě výdejních míst pro zboží z e-shopů zapojilo přes 1 400 výdejních míst.

Kdy sváží Zásilkovna

Všechna naše depa jsou podací a k dispozici 7 dní v týdnu!

Zásilky můžete podávat na všech našich 14 depech, které v České republice v současné době máme. Nejenže je podání na depech o 10 Kč levnější, ale zásilky podané o víkendu mohou být u vašich zákazníků už v pondělí!

V čem posílat zásilky

Ideálním obalem pro posílání poštou je kartonová krabice. Sám ji používám nejčastěji. Pokud doma žádnou krabici nemáte, stačí při nákupu v supermarketu využít některou, které je vyhozená bokem pro zákazníky, nebo poprosit zaměstnance, pokud zrovna vybaluje zboží. Možností je také jít vybrat kontejner na papír.

Jak nejlepe zabalit zasilku

doporučujeme spoje obalu zásilky přelepit lepicí páskou nebo obalit stahovací fólií • pro lepší manipulaci při přepravě doporučujeme zásilky s vyšší hmotností převázat pevným provázkem Vhodný kartonový obal pro Vaši zásilku zakoupíte v prodejnách PostShop na vybraných poštách nebo v našem internetovém obchodě na www. …

Jak zaplatit dobírku v aplikaci Zásilkovna

Za dobírku můžete v Zásilkovně i jejímu kurýrovi zaplatit také kartou. Máme pro Vás dobrou zprávu. U dopravce Zásilkovna jsme povolili úhradu dobírky za naše balíčky také platební kartou. Při vyzvednutí balíčku na Vámi zvolené pobočce Zásilkovny tak můžete dobírku uhradit buď v hotovosti, a nebo nově také kartou.

Jak dlouho mám na vyzvednuti zasilky

Zásilky, které jsou doručeny do výdejního místa, se tam ukládají po dobu 7 kalendářních dnů. Kalendářní dny jsou každý den v týdnu, včetně soboty a neděle.

Co se stane když nezaplatím celní poplatek

Celní dluh pro dané zboží vyměřuje a vymáhá celní orgán v rámci celního řízení. V případě nezaplacení celního dluhu může celní správa uložit pokutu do výše až 50 000 Kč nebo zabavit samotné zboží.

Co dělat když nechci převzít zásilku

„Pokud víte, že objednané zboží nakonec opravdu nechcete, nejlepší je co nejdříve kontaktovat daný e-shop. V mnoha případech se podaří objednávku zastavit ještě před expedicí ze skladu, což znamená, že není třeba platit za přepravu.

V jakém čase doručuje Zásilkovna

V případě, že zásilky podáte na příslušných depech do 16:00, na vybraných pobočkách do 13:00 nebo prostřednictvím svozů, doručíme je v rámci daného města ještě ten samý den, a to ve večerních hodinách mezi 18. a 22. hodinou.

Co je to Zásilkovna

Zásilkovna je nejjednodušší a nejoblíbenější spojnicí mezi e-shopem a zákazníkem. Zásilku doručíme vašim zákazníkům na výdejní místo, přímo na adresu nebo do samoobslužného výdejního místa Z-BOX. O úspěšném předání budete ihned informováni.

Jak vznikla Zásilkovna

Pražskou podnikatelkou roku 2017 se stala Simona Kijonková. V roce 2009 díky zkušenostem s IT a logistickými platformami objevila Simona Kijonková díru na přepravním trhu. Zjistila, že firmám chybějí služby, které logistický trh tehdy neposkytoval. O rok později vznikla Zásilkovna.

Jak poslat malý balíček

Tip: Malé balíčky o rozměrech 50 x 35 x 5 cm můžete s Českou poštou posílat jako doporučené psaní jen za 52 korun. Balíček můžete zabalit do k tomu určené poštovní krabice.

Jak se vrací zboží přes Zásilkovnu

Zpětná zásilka

Zákazník vhodně zabalí vracené zboží a do zásilky případně přidá vratkový formulář dodaný e-shopem. Zásilku odnese na jakékoliv podací místo Zásilkovny. Obsluze nahlásí 8místný vratkový kód jedinečný pro daný e-shop (tzv. identifikátor).