Jak jezdí Zásilkovna?

Jak jezdí Zásilkovna?

Jak dlouho trvá doručení do Zásilkovny

Jak dlouho trvá doručení zásilky Zásilky po České republice jsou z 98 % doručovány následující pracovní den od předání. Může se stát, že se dodací lhůta o jeden den protáhne, a to z toho důvodu, že byla podána na naše podací místo až po odjezdu řidiče.
Archiv

Jak funguje Zásilkovna doručení na adresu

Jak to funguje

Zákazník v e-shopu zvolí možnost dopravy „Zásilkovna na adresu“. Jakmile převezmeme zásilku od e-shopu do přepravy, zákazník dostává notifikace a pohyb zásilky může sledovat v aplikaci. V den doručování zásilky zákazníkovi posíláme SMS s časovým oknem s přesností až na 90 minut.

Kdy sváží Zásilkovna

Všechna naše depa jsou podací a k dispozici 7 dní v týdnu!

Zásilky můžete podávat na všech našich 14 depech, které v České republice v současné době máme. Nejenže je podání na depech o 10 Kč levnější, ale zásilky podané o víkendu mohou být u vašich zákazníků už v pondělí!

Jak funguje Zásilkovna vyzvednutí

K otevření Z-BOXu stačí mobilní aplikace Zásilkovna

Pomocí tlačítka v detailu zásilky ji otevřete. Pak už stačí jen vyzvednout zásilku a zavřít schránku. Zásilku na dobírku pomocí aplikace i zaplatíte, a pokud se vám nehodí datum vyzvednutí, můžete si přes appku prodloužit úložní dobu.

Kdy pracuje Zásilkovna

Ne. U nás máme Zasilkovnu – pobočku otevřenou 7 dnů v týdnu (informace v hypermarketu), ale co nepřijde v pátek, tak až v pondělí. Zboží zaslané do některé zásilkovny si musíte vyzvednout osobně, není to služba, která by Vám zboží doručila až domů. Jestli má pobočka otevřeno i přes víkend, musíte zjistit sama.

Kdy dojde balík že Zásilkovny

Zásilkovna doručí vaší zásilku obvykle do 24 hodin od předání zásilky do přepravy. Níže naleznete podrobnější informace týkající se této možnosti doručení Vašeho zboží. Při podání zásilky budete informování prostřednictvím SMS a e-mailem, kde bude uvedeno i sledovací číslo zásilky.

Co kdyz nestihnu vyzvednout zasilku

V případě, že si zásilku nestihnete vyzvednout, bude automaticky zaslána zpět odesílateli jako tzv. „vratka“ a odesílatel vám ji musí následně poslat znovu. Úložní dobu zásilky lze prodloužit až ve chvíli, kdy je ve stavu "připravena k vyzvednutí".

Jak vyzvednout cizi zasilku že z BOXu

Co k vyzvednutí zásilky potřebujete Jakmile budete u Z-BOXu, zapněte mobilní aplikaci Zásilkovma, která se automaticky spáruje se Z-BOXem pomocí Bluetooth a sama Vás navede. Pak už jen stačí jedno kliknutí a Z-BOX otevře příslušnou schránku s Vaší zásilkou.

Jak dlouho trvá doručení balíku

Srovnání přepravců aneb s kým poslat balík do zahraničí

Služba (přepravce) Doba doručení Nevýhoda
Shipex 3-5 dnů
Balík do zahraničí 3-5 dnů
Pošli snadno 4-6 dnů
DHL 2-5 dnů pouze osobní podaní na DHL pointu, vysoká cena

Co kdyz nejsem doma Zásilkovna

Pokud zákazníka nezastihne ani na adrese, řidič zásilku přesměruje na nejbližší vhodné výdejní místo, kam následně zásilku zaveze. Váš zákazník pak dostane standardní cestou heslo pro vyzvednutí zásilky a bude mít 5 dní na vyzvednutí.

Co když mě Zásilkovna nezastihne doma

Pokud zákazníka nezastihne ani na adrese, řidič zásilku přesměruje na nejbližší vhodné výdejní místo, kam následně zásilku zaveze. Váš zákazník pak dostane standardní cestou heslo pro vyzvednutí zásilky a bude mít 5 dní na vyzvednutí. „E-shopy se nemusí obávat žádných změn v systému.

Co se stane když si Nevyzvednu balík v Zásilkovně

Nevyzvednuté Zásilky budou vráceny Odesílateli včetně Zásilek, které Příjemci odmítnou převzít. Odesílatel se zavazuje uhradit Zásilkovně odměnu za přepravu včetně odměny za další poskytnuté služby.

Jak se spojit s operátorem Zásilkovna

V těchto případech je vám plně k dispozici náš zákaznický servis na telefonním čísle +420 216 216 516 nebo prostřednictvím Kontaktního formuláře.

Co se děje s Nevyzvednutou zásilkou

Naprostá většina obchodníků má neodůvodněné nevyzvednutí balíku ošetřeno v obchodních podmínkách. V nich podnikatelé zpravidla uvádějí, že odesláním objednávky zákazník uzavírá kupní smlouvu a když si zboží neodebere, má obchodník nárok na náhradu škody.

Co kdyz mě kuryr nezastihne

Při druhém pokusu o doručení obdržíte informativní SMS a email. Nastane-li situace, že vás ani napodruhé PPL kurýr nezastihne, obdržíte informativní email a zásilka bude uložena na depu (max. 7 dní). Na základě vaší žádosti pak proběhne další pokus o doručení.

Co se stane kdyz Nevyzvednu zasilku VZ BOXu

Pokud si příjemce doručený balíček nevyzvedne a ani neprodlouží lhůtu pro vyzvednutí, bude balíček vrácen odesílateli zpátky do Penguin Boxu, do kterého balíček vkládal.

Jak dlouho je zasilka VZ BOXu

Můžu si prodloužit uložení zásilky v Z-BOXu Standardní úložní doba zásilek v Z-BOXu jsou 3 dny s možností prodloužení o další 2 dny. Prodloužit úložní dobu lze tedy o max. 2 dny.

Kdo doručuje v sobotu

Mezi průkopníky doručování objednávek o sobotách a nedělích patří vedle České pošty internetoví obchodníci s potravinami. Už čtvrtým rokem funguje služba Tesco Potraviny on-line a díky rostoucímu zájmu zákazníků je neustále rozšiřována.

Co znamená dodání zásilky

Dodáním poštovní zásilky se rozumí: její doručení v místě uvedeném na zásilce jako poštovní adresa: do domovní schránky, označené jménem a příjmením adresáta nebo příjmením shodným s příjmením adresáta (platí pro Obyčejné zásilky), nebo. adresátovi, příp.

V jakém čase doručuje Zásilkovna

V případě, že zásilky podáte na příslušných depech do 16:00, na vybraných pobočkách do 13:00 nebo prostřednictvím svozů, doručíme je v rámci daného města ještě ten samý den, a to ve večerních hodinách mezi 18. a 22. hodinou.

Jak funguje platba na dobírku Zásilkovna

Dobírka neboli doběrečné je finanční poplatek, který umožňuje doručení zboží adresátovi bez platby předem. Za možnost platby až ve chvíli předání hradí adresát drobný finanční obnos, a to doručovateli zásilky. Částka za zboží je pak převedena e-shopu/odesílateli.

Co znamená Zásilkovna domů Packeta

Služba doručování zásilek mezi fyzickými osobami Mezi námi funguje velmi jednoduše. Do mobilního telefonu si zákazník stáhne aplikaci Zásilkovna (v ČR) nebo Packeta (ve všech ostatních zemích) (dostupná pro Android i iOS) a zadá své registrační údaje, kterými jsou pouze jméno, telefon a e-mail. Nic víc není potřeba.

Co se stane když nezaplatím celní poplatek

Celní dluh pro dané zboží vyměřuje a vymáhá celní orgán v rámci celního řízení. V případě nezaplacení celního dluhu může celní správa uložit pokutu do výše až 50 000 Kč nebo zabavit samotné zboží.

Jak zaplatit dobírku v aplikaci Zásilkovna

Jediný možný způsob, jak uhradit dobírku, je prostřednictvím online platební brány. Jak na to V aplikaci si vyhledejte zásilku k vyzvednutí. Klikněte na "Zaplatit dobírku".

Jak zaplatit v aplikaci Zásilkovna

V aplikaci si vyhledejte zásilku k vyzvednutí. Klikněte na "Zaplatit dobírku". Budete přesměrování na bezpečnou platební bránu, kde vyplníte údaje ze své karty. Ujistěte se, že máte na kartě povoleny online platby a máte nastavený dostatečný limit pro platby na internetu.