Jak rychlá je Zásilkovna?

Jak rychlá je Zásilkovna?

Jak funguje doručení Zásilkovna

Jak to funguje

Jakmile nám e-shop (odesílatel) předá zboží k přepravě, pošleme vám e-mail s trasovacím číslem. Cestu vaší zásilky tak můžete sledovat online. Po doručení zásilky na vámi zvolené výdejní místo vám pošleme SMS a e-mail s heslem. Od této chvíle si ji můžete kdykoli do 7 dnů vyzvednout.

Jak jezdí Zásilkovna

Jak to fungujeNakupte v e-shopu, který spolupracuje se Zásilkovnou.V košíku zvolte přepravu přes “Zásilkovna — Doručení na adresu”.Pošleme vám info o převzetí zásilky od internetového obchodu.Jakmile kurýr zásilku naloží, dáme vám vědět čas doručování s přesností na 90 min.
Archiv

Jak funguje Zásilkovna doručení na adresu

Jak to funguje

Zákazník v e-shopu zvolí možnost dopravy „Zásilkovna na adresu“. Jakmile převezmeme zásilku od e-shopu do přepravy, zákazník dostává notifikace a pohyb zásilky může sledovat v aplikaci. V den doručování zásilky zákazníkovi posíláme SMS s časovým oknem s přesností až na 90 minut.

Jak funguje platba na dobírku Zásilkovna

Dobírka neboli doběrečné je finanční poplatek, který umožňuje doručení zboží adresátovi bez platby předem. Za možnost platby až ve chvíli předání hradí adresát drobný finanční obnos, a to doručovateli zásilky. Částka za zboží je pak převedena e-shopu/odesílateli.

Jak funguje Zásilkovna o víkendu

Na výdejní místa rozvážíme i v sobotu!

A právě z toho důvodu, aby vaši zákazníci dostali své zásilky včas a byli s vašimi i našimi službami maximálně spokojeni, přistoupili jsme k sobotním rozvozům zásilek na výdejní místa. Všechna výdejní místa, která jsou o sobotách otevřena, mohou očekávat našeho řidiče.

Kdy pracuje Zásilkovna

Ne. U nás máme Zasilkovnu – pobočku otevřenou 7 dnů v týdnu (informace v hypermarketu), ale co nepřijde v pátek, tak až v pondělí. Zboží zaslané do některé zásilkovny si musíte vyzvednout osobně, není to služba, která by Vám zboží doručila až domů. Jestli má pobočka otevřeno i přes víkend, musíte zjistit sama.

Jak dlouho trva odeslani že Zásilkovny

Zásilkovna doručí vaší zásilku obvykle do 24 hodin od předání zásilky do přepravy. Níže naleznete podrobnější informace týkající se této možnosti doručení Vašeho zboží. Při podání zásilky budete informování prostřednictvím SMS a e-mailem, kde bude uvedeno i sledovací číslo zásilky.

Jak zaplatit dobírku v aplikaci Zásilkovna

V aplikaci si vyhledejte zásilku k vyzvednutí. Klikněte na "Zaplatit dobírku". Budete přesměrování na bezpečnou platební bránu, kde vyplníte údaje ze své karty. Ujistěte se, že máte na kartě povoleny online platby a máte nastavený dostatečný limit pro platby na internetu.

Kdo platí balík na dobírku

Dobírka je způsob doručení zboží, při kterém příjemce za zboží zaplatí až kurýrovi nebo poštovnímu doručovateli při přijetí zboží.

Kdo je majitel Zásilkovny

Zakladatelka Zásilkovny, současná pražská podnikatelka roku 2017 Simona Kijonková, službu založila před sedmi lety. Za tu dobu se do sítě výdejních míst pro zboží z e-shopů zapojilo přes 1 400 výdejních míst.

Co když mě Zásilkovna nezastihne doma

Pokud zákazníka nezastihne ani na adrese, řidič zásilku přesměruje na nejbližší vhodné výdejní místo, kam následně zásilku zaveze. Váš zákazník pak dostane standardní cestou heslo pro vyzvednutí zásilky a bude mít 5 dní na vyzvednutí. „E-shopy se nemusí obávat žádných změn v systému.

Jak se spojit s operátorem Zásilkovna

V těchto případech je vám plně k dispozici náš zákaznický servis na telefonním čísle +420 216 216 516 nebo prostřednictvím Kontaktního formuláře.

Jak se platí na dobírku

Platba dobírkou

Balík na dobírku lze platit v hotovosti nebo kartou. Po zaplacení dobírky přepravní společnost převede peníze na účet odesílatele, má přitom smluvně stanovenou lhůtu, do kdy tak má učinit, zpravidla to bývá do 3 pracovních dnů od doručení.

Jak dlouho je platny kód na Zasilkovnu

podací heslo pro zásilku, které je vygenerováno po platbě, má platnost 5 kalendářních dnů – pokud ho tedy během této lhůty nevyužijete, automaticky dojde ke stornování zásilky a následnému vrácení platby na Váš účet.

Jak dlouho jde Dobírka že Zásilkovny

Dobírky jsou dle VOP hrazeny do 10 pracovních dnů po doručení zásilky na bankovní účet zadaný ve vaší klientské sekci. V případě zájmu o doplňující informace nás kontaktujte na adrese [email protected].

Jak poslat cennou zásilku

Odesílatel vyplní podle předtisku Podací lístek, Podací arch v elektronické či papírové podobě nebo Datový soubor. Podání zásilky potvrdí pošta odesílateli v podací stvrzence. Ta má podobu Podacího lístku nebo Podacího archu. Odesílatel je povinen uvést na podací stvrzenku cenu, kterou oceňuje vložených obsah.

Kdy jezdí Zásilkovna

Zásilky po České republice jsou z 98 % doručovány následující pracovní den od předání. Může se stát, že se dodací lhůta o jeden den protáhne, a to z toho důvodu, že byla podána na naše podací místo až po odjezdu řidiče.

Kdy zacala Zásilkovna

Zásilkovna je přední česká technologická společnost založená v roce 2010, která vznikla s cílem usnadnit e-shopům přepravu zboží k zákazníkům. Krédem Zásilkovny je rychlé a pohodlné vyzvedávání zásilek bez front.

V jakém čase doručuje Zásilkovna

V případě, že zásilky podáte na příslušných depech do 16:00, na vybraných pobočkách do 13:00 nebo prostřednictvím svozů, doručíme je v rámci daného města ještě ten samý den, a to ve večerních hodinách mezi 18. a 22. hodinou.

Jak dlouho trvá doručení do Zásilkovny

Jak dlouho trvá doručení zásilky Zásilky po České republice jsou z 98 % doručovány následující pracovní den od předání. Může se stát, že se dodací lhůta o jeden den protáhne, a to z toho důvodu, že byla podána na naše podací místo až po odjezdu řidiče.

Jak zaplatit v aplikaci Zásilkovna

V aplikaci si vyhledejte zásilku k vyzvednutí. Klikněte na "Zaplatit dobírku". Budete přesměrování na bezpečnou platební bránu, kde vyplníte údaje ze své karty. Ujistěte se, že máte na kartě povoleny online platby a máte nastavený dostatečný limit pro platby na internetu.

Jak platit dobírku v Zásilkovně

Jak na toV aplikaci si vyhledejte zásilku k vyzvednutí.Klikněte na "Zaplatit dobírku".Budete přesměrování na bezpečnou platební bránu, kde vyplníte údaje ze své karty.Ujistěte se, že máte na kartě povoleny online platby a máte nastavený dostatečný limit pro platby na internetu.

Jak funguje zaslání na dobírku

Při dodání pošta od příjemce vybere odesílatelem stanovenou peněžní částku (dobírková částka). Následně ji vyplatí odesílateli nebo odesílatelem určené osobě, v hotovosti nebo převodem na účet. Dále se připočítává: při použití Poštovní dobírkové poukázky A nebo C – cena podle ceny Pk A a Pk C.

Jak poslat malý balíček

Tip: Malé balíčky o rozměrech 50 x 35 x 5 cm můžete s Českou poštou posílat jako doporučené psaní jen za 52 korun. Balíček můžete zabalit do k tomu určené poštovní krabice.

Co je to Packeta

Zásilkovna, přední česká logisticko-technologická firma je součástí skupiny Packeta. Byla založena v roce 2010 a funguje na bázi franšízy. Zajišťuje komplexní logistické služby pro internetové obchody ve 30 zemích Evropy pro více než 28 tisíc e-shopů. Má 4000 výdejních míst, z toho více než polovinu v Česku.