Kdo dabuje Nicolase Cage?

Kdo dabuje Nicolase Cage?

Kdo mluví Nicolase Cage

Svůj hlas propůjčuje již roky hercům jako jsou Kevin Costner, Nicolas Cage či Hugh Jackman. Moderátor, herec a dabér Zdeněk Mahdal (61) se sem tam objevuje také před televizní kamerou. Nás zajímalo, zda má pětinásobný otec doma následovníky, kteří se budou také věnovat dabingu.
Archiv

Koho dabuje Mahdal

Namluvil největší americké hvězdy jako jsou Nicolas Cage (SKÁLA; TVÁŘÍ V TVÁŘ; CON AIR; 60 SEKUND; HADÍ OČI; LOVCI POKLADŮ), často daboval také Johna Malkoviche, Eddie Murphyho, Kevina Costnera nebo Mela Gibsona.

Kdo mluví reklamy pro Lidl

Aneb setkání na natáčení se Zdeňkem Mahdalem, který dabuje všechny reklamy pro Lidl? .. hlas lidu.. ee teda Lidlu (doslova ??) ..

Kdo mluví Brada Pitta

Brad Pitt
Český dabing Michal Dlouhý Filip Švarc
Oscar
Nejlepší film 2014 – 12 let v řetězech (producent) Nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli 2020 – Tenkrát v Hollywoodu
Zlatý glóbus

Kdy se narodil Nicolas Cage

7. ledna 1964 59 let, Long Beach, Kalifornie, USANicolas Cage / Datum narození

Kde bydli Nicolas Cage

Herec, jehož jmění se stále odhaduje na 450 milionů, tu žije na kraji města v malém pronajatém bytečku s devítiletým synem a manželkou. Navštěvuje zde i místní bistro pro zákazníky střední třídy, ve kterém stojí obědy v přepočtu něco málo přes dvě stovky.

Koho dabuje Martin Stránský

Martin Stránský

MgA. Martin Stránský
Aktivní roky 1993–
Významné role MUDr. Ota Kovář (Ordinace v růžové zahradě, Doktoři z Počátků)
Český dabing Bender Ohýbač Rodriguez (Futurama) Daryl Dixon (Živí mrtví) Dr. Gregory House (Dr. House)
Umělecké ceny

Kdo dabuje Hugha Jackmana

Náš dabingový velikán s nejvíce sexy, tvrďáckým i komediálním hlasem. Nicolas Cage, Kevin Costner, Eddie Murphy, Ed Harris, Ben Stiller, Hugh Jackman, Woody Harrelson a mnoho dalších. Některé zahraniční hvězdy si bez něj snad ani nedokážeme představit. Zdeněk Mahdal patří mezi naše nejikoničtější dabingové legendy.

Kdo mluví reklamy na Kaufland

Reklama na Kaufland – Dlouhodobě výhodněji Hlas Martin Cihlář

Kdo hraje v reklame na Lidl

Herec a dabér Zdeněk Mahdal (61) propůjčuje svůj hlas desítkám známých herců. Od Nicolase Cage po Kevina Costnera nebo Hugha Jackmana. Roky také namlouvá reklamy pro jeden známý potravinový řetězec.

Koho dabuje Švehlík

Jeho hlasem z mnoha filmů promlouvají Jack Nicholson, Charles Bronson, Anthony Hopkins, Robert De Niro nebo Burt Lancaster. Jeho hlasem mluví postavy z filmů Starman, Návrat do budoucnosti II, ve Válce Roseových daboval Dannyho DeVita. Je jedním z hrstky herců, kteří cenu za mistrovství v dabingu získali opakovaně.

Kdo mluví Toma Hankse

Tom Hanks
Český dabing Vladimír Dlouhý Aleš Procházka
Oscar
Nejlepší herec v hlavní roli 1994 – Philadelphia 1995 – Forrest Gump
Cena Emmy

Co má vyjít v roce 2023

Filmové novinky 2023 – brzy v kinech

Premiéra Film Distributor
Barbie Vertical
2023-07-27 Dvě slova jako klíč Bontonfilm
Minulé životy Aerofilms
Strašidelný dům Falcon

Kdo je Nicolas Cage

Nicolas Cage, vlastním jménem Nicholas Kim Coppola (* 7. ledna 1964 Long Beach Kalifornie) je americký herec, režisér a producent, držitel Oscara za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli za romantické drama Leaving Las Vegas (1995), ve kterém ztvárnil postavu alkoholika Bena Sandersona.

Co dabuje Petr Rychlý

Petr Rychlý
Choť Pavla Rychlá (do 2004) Jana Rychlá (od 2006)
Děti Matěj Rychlý Ondřej Rychlý Petr Rychlý Denisa Rychlá
Významné role MUDr. Čestmír Mázl (Ordinace v růžové zahradě)
Český dabing Joey Tribbiani (Přátelé) Earl Jehosaphat Hickey (Jmenuju se Earl) Peter Griffin (Griffinovi)

Kdo dabuje Kocour v botách

Obsazení filmu Kocour v botách

Aleš Procházka .. Kocour v botách
Jakub Wehrenberg .. Valda Cvalda
Radana Herrmannová .. Imelda
Jaroslav Kaňkovský .. Stonek Fazolka
Monika Hladová

Kdo dabuje Willise

Českému televiznímu divákovi je především znám jako dabér. Nejvíce je spjat s hollywoodským hercem Brucem Willisem, kterému hlas propůjčil v naprosté většině jeho snímků.

Kdo dabuje Ed Harris

Náš dabingový velikán s nejvíce sexy, tvrďáckým i komediálním hlasem. Nicolas Cage, Kevin Costner, Eddie Murphy, Ed Harris, Ben Stiller, Hugh Jackman, Woody Harrelson a mnoho dalších. Některé zahraniční hvězdy si bez něj snad ani nedokážeme představit. Zdeněk Mahdal patří mezi naše nejikoničtější dabingové legendy.

Kdo zpívá reklamu na antibiotika

„Antibio, antibio, antibiotika, při nesprávném použití sílu ztrácejí…“. Pokud jste se této písničce doteď úspěšně vyhnuli, věřte, že nyní se jí budete poměrně těžce zbavovat. Tento song mají na svědomí Jan Pokorný a Jiří Burian. Je nedílnou součástí úspěšné celorepublikové kampaně Prevence antibiotické rezistence.

Kdo to je Kapitán Demo

Jiří Burian, jehož satirické alter ego je Kapitán Demo, hrál v řadě kapel (např. Jatka č. 5), byl zpěvákem, textařem, skladatelem, kytaristou a frontmanem hudební formace Southpaw. Založil multimediální uměleckou skupinu Ghostmother.

Co dabuje Michal Holán

Herec, dabér. Absolvent Pražské konzervatoře, obor hudebně-dramatický (herectví). Namluvil nespočet televizních reklam pro mnoho významných klientů: Datart, Skittles, Nivea, Skechers, Mattoni, Kaktus a mnoho dalších. Daboval například tyto herecké hvězdy: Channing Tatum, Justin Long.

Kdo dabuje měla Gibsona

Jiří Schwarz

Dabuje Mela gibsona, Patricka Swayzeho a v neposlední řadě i Gladiátora Russela Crowa.

Kdo nejčastěji dabuje Bruce Willise

S největší pravděpodobností si Bruce Willise poprvé nadabovali oba jeho dvorní dabéři (Alexej Pyško a dřívější Pavel Soukup) ve stejném filmu – Hudson Hawk. Soukup v roce 1991 v kinodabingu, Pyško o rok později pro VHS.

Co bude v kine 2024

České filmyV korunách stromů je klid, režie Michal Hogenauer (plánovaná premiéra: leden 2024)Matka v trapu, režie Hana Hendrychová (plánovaná premiéra: 29.Highlight, režie Ondřej Provazník (plánovaná premiéra: únor 2024)Lesní vrah, režie Radim Špaček (plánovaná premiéra: jaro 2024)

Co má vyjit v kine

Kompletní přehled premiér

01.02. BTS: Yet to Come in Cinemas (2022) Aerofilms
02.02. Mumie (2023) Vertical Ent.
Muž jménem Otto (2022) Falcon
Někdo klepe na dveře (2023) CinemArt
Ostrov (2023) CinemArt