Kde všude platí Gopass?

Kde všude platí Gopass?

Kde použít Gopass

GOPASS body lze uplatnit v zimních střediscích, golfových resortech, aquaparcích, hotelech, restauracích, obchodech nebo půjčovnách.
Archiv

Jak funguje Gopass Slovensko

Na Slovensku si zákazníci v e-shopu GOPASS.sk nakoupí vstupenky na akce organizované TMR , vstupy do Aquaparku Tatralandia, jízdenky na lanovky, v létě do nízkotatranského bikeparku, či pojištění na hory. V rámci Gopass.cz si klienti koupí svůj lyžařský e-skipas, ale i jízdenky na lanovky.
Archiv

Jak využít Gopass body

Gopass body můžete využít při nákupu vybraných produktů a služeb za zvýhodněné ceny na e-shopu, resp. v označených kamenných partnerských provozech. Na eshopu najdete bodové nabídky ve svém profilu v části Gopass kupóny, kde si vyberete vhodný produkt, projdete nákupním procesem a v závěru uplatníte své body.

Jak funguje nákup skipasu online

Po bezplatné registraci na SKIBILA SHOP a dokončení objednávky v e-shopu obdržíte číslo oprávnění. Můžete si jej buď vytisknout nebo uložit v mobilním zařízení. Při prvním použití obdržíte vaší čipovou kartu po předložení čísla oprávnění u jedné z našich pokladen.

Jak dobít Gopass kartu

Stav svého kreditu zjistíte ve svém kontě v záložce Moje objednávky v kartě Kredit. V této části je možné i dobití kreditu o libovolnou hodnotu pro sebe, nákup kreditní poukázky pro jinou osobu nebo dobití kreditu pomocí voucheru.

Jak aktivovat Gopass

Novou kartu si jednoduše přidáte ve svém kontě v záložce Gopass karty, když v části čipová Gopass karta klikněte na tlačítko Přidat kartu. upozornění V případě, že jste v minulosti již byli vlastníkem čipové karty, je nutné původní kartu nejdříve zablokovat a teprve následně je možné přidat novou kartu.

Kde vyzvednout Gopass jasná

Doporučujeme vyzvednutí karty přímo ve středisku, protože je to rychlejší. Při dalším nákupu již využíváte Vaši kartu Gopass, skipas je po zaplacení automaticky aktivován na Vaší kartě.

Co je to Gopass karta

Gopass karta je váš osobní identifikátor, díky kterému můžete využívat služeb a výhod v rámci Gopassu.

Jak dobít Gopass

Od teď si můžete nabít kredit přímo na Vaši GOPASS kartu a využívat ho při placení na e-shopu. V osobní zóně si v části KREDIT zvolíte požadovanou částku, která Vám bude po zaplacení připsána na kartu GOPASS.