Jak se dostat do internetového bankovnictví UniCredit Bank?

Jak se dostat do internetového bankovnictví UniCredit Bank?

Jak se přihlásit do internetového bankovnictví

Do internetového bankovnictví se přihlásíte buď přihlašovacím jménem a heslem, nebo certifikátem. Následně pak přihlášení ještě potvrdíte aplikací ČSOB Smart klíč, případně SMS klíčem. Více o přihlašování najdete v nápovědě pro ČSOB Identitu.

Co je uživatelské jméno UniCredit

Uživatelské jméno se používá při přihlašování do internetového bankovnictví, pro ověření BankID, ale také při nové instalaci mobilního bankovnictví Smart Bankingu. Zavolejte nám na Infolinku 221 210 231. Připravte si heslo pro komunikaci s bankou. Ano!

Jak se přihlásit do Smart Banking UniCredit

Smart Banking si můžete zřídit online ve svém Online Bankingu v sekci Účty a karty – Mobilní služby – Aktivace Smart klíč nebo požádejte bankéře na pobočce UniCredit Bank. O zřízení Smart Bankingu Vás budeme informovat prostřednictvím SMS zprávy zaslané na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu.
Archiv

Jak aktivovat aplikaci UniCredit Bank

Pokud budete opět využívat přístroj s možností přístupu na internet, aplikaci vám na něj bezplatně aktivujeme – stačí zavolat na Infolinku UniCredit Bank 221 210 031 nebo požádat o aktivaci v Online Bankingu.
Archiv

Jak zjistím své klientské číslo

Vaše klientské číslo najdete ve smlouvě. Pokud ji nemáte k dispozici, navštivte nás na kterékoliv naší pobočce.

Jak zjistit heslo do internetového bankovnictví

Pro obnovení hesla:Na přihlašovací stránce zadejte vaše Uživatelské jméno.V dalším kroku pro zadání hesla klikněte na odkaz Zapomenuté heslo.Zadejte znovu vaše Uživatelské jméno.Zadejte platný Aktivační kód.Opište Kontrolní kód, který vám přijde v SMS na vaše bezpečnostní telefonní číslo.Zvolte si nové heslo.

Jak odblokovat přístup do internetového bankovnictví

Každá z bank používá pro umožnění opětovného přístupu do bankovnictví vlastní postupy. Jedno ale mají společné – zablokovaný klient musí prokázat, že je oprávněn se do aplikace přihlásit. Postup je jednoduchý, u většiny bank stačí zavolat na call centrum a s pomocí operátora provést odblokování.

Jak odblokovat internetové bankovnictví Unicredit

Pro odblokování přístupu do aplikace prosím volejte linku telefonické podpory BusinessNet – tel.: 221 210 011. Při prvním přihlášení uživatel zadá uživatelské číslo a vstupní bezpečnostní kód doručený na e-mailovou adresu.

Kde najdu Smart klíč UniCredit Bank

Máte zájem o Smart klíč Můžete si ho zřídit online ve svém Online Bankingu v sekci Účty a Karty – Mobilní služby – Aktivace Smart klíče nebo požádejte bankéře na pobočce UniCredit Bank.

Jak ziskat bezpecnostni kód UniCredit

Bezpečnost internetových aplikací UniCredit Bank je založena na použití elektronického klíče (tokenu) v podobě malé kalkulačky, který obdržíte v pobočce banky. Elektronický klíč po zadání 4místného PINu vygeneruje jednorázový bezpečnostní kód, jenž je jedinečný a platí velmi omezenou dobu (v řádu desítek sekund).

Jak ziskat Aktivacni kód UniCredit Bank

Aktivační kód získáte v Online Bankingu, na všech pobočkách UniCredit Bank nebo na bezplatné Infolince 800 14 00 14.

Co je to uživatelské jméno

Uživatelské jméno (anglicky username) je jednoznačná identifikace uživatele v nějakém software či aplikaci. Pomocí uživatelského jména se uživatelé přihlašují. Je to vlastně identifikátor jejich digitální identity. Z důvodů bezpečnosti se uživatelské jméno kombinuje s heslem.

Kde najdu v aplikaci George klientské číslo

Vaše klientské číslo najdete ve smlouvě.

Jak zjistit Prihlasovaci jméno do IB

Potřebujete zjistit své uživatelské jméno (ID) a heslo do Internet Banky Pokud si uživatelské jméno a heslo do Internet Banky nepamatujete, zavolejte nám prosím na infolinku 224 443 636, kde Vám rádi pomůžeme. Své heslo si můžete také obnovit pomocí Smart Banky.

Jak obnovit internetove bankovnictvi

Pro obnovení hesla:Na přihlašovací stránce zadejte vaše Uživatelské jméno.V dalším kroku pro zadání hesla klikněte na odkaz Zapomenuté heslo.Zadejte znovu vaše Uživatelské jméno.Zadejte platný Aktivační kód.Opište Kontrolní kód, který vám přijde v SMS na vaše bezpečnostní telefonní číslo.Zvolte si nové heslo.

Kde najdu Smart klíč

Získáte jej v internetovém bankovnictví, v bankomatech ČSOB nebo v pobočkách ČSOB. V internetovém bankovnictví najdete aktivační kód v hlavním menu v položce Mobilní aplikace. V bankomatech ČSOB získáte aktivační kód v hlavním menu pomocí volby „Smart klíč“.

Jak zjistit uživatelské jméno a heslo

Klepněte na tlačítko Start a potom na příkaz Ovládací panely. V podokně Vyberte kategorii úkolů vyberte položku Uživatelské účty. Otevře se dialogové okno Uživatelské účty. Otevřete dialogové okno Uložená uživatelská jména a hesla.

Jak vypadá klientské číslo

Pojem Klientské číslo znáte ze SERVIS 24 nebo Business 24. Jedná se o desítimístný číselný kód, který jsme vám přidělili při zřízení SERVIS 24 nebo Business 24 a který sloužil k přihlášení do těchto služeb. S přechodem na Bankovní IDentitu a George jsme zavedli Uživatelské jméno.

Jaké je uživatelské jméno

Uživatelské jméno neboli Username je jednoznačný identifikátor uživatele v systému. Jedná se o unikátní jméno zpravidla složené z písmen (případně i číslic). Uživatelské jméno společně s heslem slouží k přihlašování do systému. U internetových aplikací se často nahrazuje emailovou adresou.

Jak se dostat do internetového bankovnictví Air bank

Na stránce pro přihlášení do internetového bankovnictví nejdříve zadáte své uživatelské jméno a v dalším kroku právě zmíněné jednorázové SMS heslo, které jsme vám poslali. Po zadání a potvrzení jednorázového hesla vám přijde SMS s kódem pro potvrzení.

Jaké je moje heslo

Uložená hesla si můžete v prohlížeči Google Chrome zobrazit pomocí následujícího postupu: V menu přejděte do Nastavení a v horní části stránky v sekci Automatické vyplňování klikněte na možnost "Hesla". V části Uložená hesla klikněte u potřebného hesla v pravo na ikonku očíčka.

Jak zjistit klientské číslo

Najdete ho na své bankovní kartě, ve výpisu z účtu nebo v aplikaci mobilního bankovnictví. Klientské číslo je jedinečné identifikační číslo každého klienta České spořitelny. Skládá se z 11 číslic a slouží jako prostředek k identifikaci klientů.

Co se dá zjistit z čísla účtu

Bankovní tajemství aneb proč vám banka jen tak nesdělí jméno majitele účtu. Jen tak sdělovat majitele běžného účtu bankám zakazuje bankovní tajemství. To je upravené v několika právních předpisech včetně zákona o bankách. Proto si nemůžete jednoduše zalistovat žádnou databází a majitele účtu si vyhledat.

Jak vypadá uživatelské jméno

Uživatelské jméno neboli Username je jednoznačný identifikátor uživatele v systému. Jedná se o unikátní jméno zpravidla složené z písmen (případně i číslic). Uživatelské jméno společně s heslem slouží k přihlašování do systému. U internetových aplikací se často nahrazuje emailovou adresou.

Kde najdu uživatelské jméno Air Bank

Jestli si založíte účet přes mobilní aplikaci, pak bude vaším uživatelským jménem primární mailová adresa, kterou jste uvedli v žádosti. Zcela výjimečně může být tento mail jako uživatelské jméno už používaný jiným klientem.