Co je to Klientská zóna?

Co je to Klientská zóna?

Jak se přihlášení do klientské zóny Generali

Vyplňte Vaše rodné číslo bez lomítka. Vaše číslo mobilního telefonu: Telefonní číslo, které jste uvedl/a pro kontakt s Generali Českou pojišťovnou. Přihlaste se pomocí čísla některé z Vašich pojistných smluv a Vašeho data narození.

Jak se přihlásit do klientské zóny Čsob

Své přístupové údaje pro přihlášení do klientské zóny zatím využívat můžete. Do budoucna se pro vstup budete muset vždy použít proklik z aplikace ČSOB Smart nebo ČSOB Internetové bankovnictví. Do těchto aplikací se přihlásíte přes ČSOB ID, jiná možnost už nebude.

Jak se teď jmenuje Česká pojišťovna

Česká pojišťovna se dnes jmenuje Generali Česká pojišťovna.

Jak dlouho trvá vyřízení pojistné události Generali

Už vám odmítli plnění, nebo to výrazně krátili, nebo je to pořád v řešení Ta paní je likvidátorka, nebo kdo Je tu prosím někdo kdo pracuje u Generali Ve smlouvě mají vyplácení pojistného plnění do 15 dní..

Kde najít zelenou kartu Generali

Pokud dojde ke ztrátě zelené karty, stačí nás kontaktovat na naší lince 241 114 114 nebo prostřednictvím formuláře napište nám. Na základě vašeho požadavku vám rádi vystavíme a zašleme novou zelenou kartu. Novou zelenou kartu vám rádi vystavíme i na všech našich pobočkách.

Jak zrušit penzijní připojištění u Generali

Klient může ukončit smlouvu o doplňkovém penzijním spoření také jedno- strannou výpovědí. Výpovědní lhůta uplyne na konci kalendářního měsíce bezprostředně následujícího po dni doručení výpovědi. Zároveň uvede dávku, kterou požaduje vyplatit.

Co je Klientská zóna Čsob

V Klientské zóně si kdykoliv ověříte svoje vklady, splátky úvěrů, připsané úroky nebo státní podporu. Založíte zde online stavební spoření, máte zde trvale k dispozici roční výpis z účtu nebo si jednoduše podle potřeby změníte kontaktní a osobní údaje.

Kde najdu smlouvy Čsob

Základní podmínkou, abyste viděl své smlouvy, je vyplnit v registračním formuláři anebo na stránce Můj účet (odkaz na ni najdete v záhlaví webu) číslo pojistné smlouvy. Poté uvidíte na stránce Moje smlouvy informace k uvedené smlouvě. Pokud smluv máte více, můžete si je postupně přidat na stránce Moje smlouvy.

S kým se spojila Česká pojišťovna

Spojená firma se stala novou jedničkou na tuzemském trhu. Česká pojišťovna byla součástí Generali CEE Holdingu už od roku 2008, až doteď ale vystupovala samostatně. K 21. prosinci přešel pojistný kmen Generali pod Českou pojišťovnu.

Kdo je vlastníkem České pojišťovny

Ve stejném roce PPF získala i 10% podíl od Komerční banky za 1,279 miliardy Kč. V roce 2005 PPF rozhodla jako vlastník více než 90% vlastník o provedení squeeze-outu (vytěsnění minoritních akcionářů) za 21 288 Kč za akcii a stala se tak jediným vlastníkem České pojišťovny.

Kdy přijdou peníze z pojistky

Peníze vyplácíme u jednodušších případů obvykle do 5 dnů, u složitějších do 20 dnů od nahlášení pojistné události. Ze zákona jsme povinni ukončit šetření pojistné události do 3 měsíců od jejího nahlášení.

Kdy nejpozdeji nahlásit pojistnou událost

Nahlaste pojistnou událost co nejdříve

U pojistných události je promlčecí lhůta několik let, zavedenou praxí ale je informovat pojišťovnu ihned po vzniku pojistné události. V opačném případě se může stát, že pojišťovna pro nedostatek důkazů odmítne pojistné plnění vyplatit.

Co se stane když nemám zelenou kartu

Jaký hrozí postih V případě, že zelenou kartu při kontrole nepředložíte (z důvodu, že jste ji zapomněli, nebo není platná), jde o přestupek a policie vám může uložit pokutu do výše 3 000 Kč. Pokud vůz není pojištěn vůbec, hrozí vám i vyšší sankce v podobě několika desítek tisíc korun.

Kdy se vydává zelená karta

Kdy dostanu zelenou kartu

Originál zelené karty Vám pošleme poštou nejpozději do tří pracovních dnů. Výjimku tvoří pouze pojišťovna Kooperativa, u které obdržíte doklad, až po připsání platby na její účet a u pojišťovny ČSOB, až když obdržíme od Vás podepsanou pojistnou smlouvu.

Kdy se dá vybrat penzijní spoření

Podmínky výplaty: Věk minimálně 60 let a doba spoření aspoň 5 let (tj. 60 zaplacených měsíců). V případě předdůchodu věk klienta, který je o 5 let nižší než věk potřebný pro vznik nároku na starobní důchod.

Co se dani při výplatě penzijního připojištění

Danění: Výplata doživotních penzí nepodléhá zdanění. Při výplatě penze na dobu určitou se daní výnosy 15%. Výplata penze na dobu určitou 10 let a delší nepodléhá zdanění.

Jak zjistit jestli mám bankovní identitu

Je to snadný a rychlý způsob, jak ověřit, že vy jste opravdu vy. Pokud používáte internetové bankovnictví, už ji vlastně máte. Než jste přihlašovací údaje dostali, banka ověřovala vaši totožnost pomocí osobních dokladů. Díky tomu si spojí, že pod určitými údaji se přihlašujete vy, rozpozná vaši bankovní identitu.

Jak aktivovat Čsob Smart klíč

Aktivace na pobočce

Stáhněte a nainstalujte aplikaci ČSOB Smart klíč ze svého obchodu s aplikacemi (App Store, Google Play, AppGallery). Na mobilu spusťte aplikaci Smart klíč, klikněte na Aktivovat a Mám aktivační kód. Mobilním foťákem načtěte aktivační kód do aplikace Smart klíč. Ve Smart klíči si zvolte 5místný PIN.

Kde najdu uverovou smlouvu

Požadujete-li vyhotovení kopie úvěrového dokumentu, je zapotřebí zaslat písemnou žádost s podpisem klienta (dlužníka či jiného účastníka úvěrového případu) na našem formuláři. Vystavení kopie úvěrových dokumentů je zpoplatněno dle platného Sazebníku úhrad.

Kdo pojišťuje pojišťovny

Pojišťovna je finanční instituce, která pojišťuje, tj. na základě smlouvy o pojištění (pojistné smlouvy) s pojišťujícím subjektem (pojistníkem) a placení pojistného finančně kryje pojištěná rizika pojištěného subjektu (pojištěnce), tj.

Kdo je Direct pojišťovna

Direct pojišťovna, a.s. je neživotní pojišťovna. Nabízí pojištění vozidel, pojištění majetku, odpovědnosti, cestovní pojištění a pojištění podnikatelů. Je také členem České asociace pojišťoven.

Jak dlouho trva vyřízení pojistky

V případě škodní události je pojišťovna povinna ukončit likvidaci této události nejpozději 3 měsíce po jejím nahlášení. Od tohoto ukončení potom běží 15 denní lhůta pro vyplacená pojistného plnění. Své peníze byste tedy měli dostat nejpozději 3,5 měsíce od nahlášení.

Jak se vyplácí Totálka

Při totální škodě vám pojistitel poskytuje pojistné plnění v takové výši, jaká by byla cena vašeho vozidla před vznikem škody. Hledí se zde i na opotřebení vozidla před škodou. Z této částky se ještě navíc odečítá hodnota vraku a pojistníkovi je pak tedy vyplacen zbytek.

Kdo má nahlásit nehodu

V případě nehody musí škodu z povinného ručení na pojišťovnu nahlásit obě strany, tedy jak viník, tak poškozený. Až potom může pojišťovna začít plnit. Pokud jste poškozený, je třeba mít na paměti, že pojistnou událost je třeba hlásit na pojišťovně viníka nehody, nikoliv u pojišťovny, kde máte povinné ručení vy.

Jak dlouho po úrazu lze nahlásit pojišťovně

Ze zákona mají životní pojišťovny v případě pojistné události stanovenou lhůtu tří měsíců od nahlášení. V průměru se však výplata pojistného pohybuje v rámci intervalu dvou týdnů.