Jak se jmenuje Addamsova rodina?

Jak se jmenuje Addamsova rodina?

Jak se jmenuje dcera z Adamsovy rodiny

Krev, vraždy a rozkousaný zadek. Dcera z Addamsovy rodiny se vrací v seriálu. Seriá Wednesday sleduje studentská léta Wednesday Addams, která se snaží ovládnout své nově objevené psychické schopnosti, zmařit a vyřešit záhadu jejích rodičů.

Co byla Addamsova rodina

Rodina Addamsova (v anglickém originále The Addams Family) je americký komediálně-hororový televizní seriál, premiérově vysílaný v letech 1964–1966 na stanici ABC. Ve dvou řadách vzniklo celkem 64 epizod.

Jak se jmenuje od Wednesday brácha

Wednesday nebo-li Wendy má brášku Paxliho, jejich sourozenecké láska se ovšem projevuje jinak než jsme zvyklí. Oblíbenou hrou těchto dvou je hra s elektrickým křeslem nebo když má Paxli hlavu pod gilotinou.

Jak se jmenuje holka z Adamsovi rodiny

V roli Wednesday Addamsové byla Christina Ricci tak přesvědčivá, že si spousta lidí dodnes myslí, že má sklony k morbidnostem. Z depresivní holčičky však vyrostla atraktivní třicátnice, která si na černou barvu moc nepotrpí.
Archiv

Jak se jmenují všechny postavy z Wednesday

Hlavní postavyJenna Ortega. Wednesday Addams.Gwendoline Christie. Larissa Weems (8 epizod)Riki Lindhome. Dr.Jamie McShane. Donovan Galpin (8 epizod)Hunter Doohan. Tyler Galpin (8 epizod)Percy Hynes White. Xavier Thorpe (8 epizod)Emma Myers. Enid Sinclair (8 epizod)Joy Sunday. Bianca Barclay (8 epizod)

Jak vznikla Addamsova rodina

Začátek tohoto příběhu se datuje do 30. let 20. století, kdy s nápadem o podivné rodince přišel ilustrátor Charles Addams. Ten vytvořil přibližně 150 obrázků, na kterých byl zobrazen opak tehdejší „klasické“ americké rodiny, a tedy zámožná skupinka lidí, kteří si neuvědomují svou vlastní excentričnost a bizarnost.

Kde bydlí Addamsova rodina

Vzhledem k tomu, že Wednesday bydlí na koleji, jako jiní studenti, je jasné, že rodina musí bydlet někde jinde. Ale kde Seriál Wednesday využívá historii a místopis takzvané Nové Anglie, což je šest států původní britské kolonie (Maine, New Hampshire, Vermont, Massachusetts, Rhode Island a Connecticut).

Jak se jmenuje herečka která hrála Wednesday

Herečka Jenna Ortega, představitelka hlavní seriálové postavy Wednesday Addams. Jenna Ortega jako Wednesday Addamsová, šestnáctiletá gotička, která má senzibilní schopnosti. Je poslána na Akademii Nevermore, protože na jiných školách dělá problémy.

Kdo hraje Enid

V hlavní roli rozporuplné protagonistky exceluje Helena Bonham Carterová, která za svůj výkon získala prestižní cenu Emmy.

Kdo je Wednesday Addams

Wednesday Addamsová (nepřechýleně Wednesday Addams) je fiktivní postava z multimediální franšízy Addamsova rodina, kterou vytvořil americký karikaturista Charles Addams.

Jak se jmenuje Z Wednesday

Wednesdayin mladší bráška se původně měl jmenovat Pubert, což vychází ze slova puberta/adolescence. Měl to být odkaz na jeho věk. Nakonec ale tvůrci jméno raději změnili na Pugsleyho.

Jak se jmenuje učitelka z Wednesday

Herečka Jenna Ortega, představitelka hlavní seriálové postavy Wednesday Addams. Jenna Ortega jako Wednesday Addamsová, šestnáctiletá gotička, která má senzibilní schopnosti. Je poslána na Akademii Nevermore, protože na jiných školách dělá problémy.

Jak se jmenuje kámoška Wednesday

Wednesday Addamsová – hlavní hrdinka seriálu – už není ta malá copatá holčička, kterou známe z původních filmů z roku 1991 a 1992. Stal se z ní teenager a právě se chystá opustit gotické sídlo svých rodičů a nastoupit na americkou střední školu s Poe-tickým názvem Nevermore Academy.

Kdo jsou Addamsova

Popis / Obsah / Info k filmu Addamsova rodina

Zámožný Gomez, jeho nadevše milující žena Morticia, vražedná dítka Wednwsday a Pugsley, babička libující si ve vaření otrávených jídel, plešatý strýc Fester, dvoumetrový a mrtvolně bledý komorník Lurch a jeho malý pomocník, uťatá ruka zvaná Věc. Vítejte u Addamsových.

Jak se jmenuje učitelka Wednesday

K radosti fanoušků původních filmů se v seriálu objeví Christina Rici, která se před třiceti lety proslavila právě rolí malé Wednesday.

Jak se jmenovala ředitelka z Wednesday

Gwendoline Christie jako Larissa Weemsová, ředitelka Akedemie Nevermore a bývalá studentka, která byla spolubydlící s Morticií Addamsovou. Jamie McShane jako Donovan Galpin, šerif, který má podezření na Akademii Nevrmore a také na Wednesday kvůli případu, který se týkal jejího otce. Otec Tylera Galpina.

Jak se jmenují postavy z Wednesday

Wednesday AddamsJenna OrtegaEnid SinclairEmma MyersVěcVictor DorobantuXavier ThorpePercy Hynes WhiteTyler GalpinHunter DoohanGordon CravenFred Armisen
Wednesday/Postavy

Proč jméno Wednesday

Původ jména Wednesday. V případě Wednesday se Charles Addams opravdu, jak tvrdila seriálová Morticia v podaní Catherine Zeta-Jones, inspiroval dětskou říkankou Pondělní dítě, ve které se tvrdí, že středeční dítě je plné hoře. To přesně odráží Wednesdayin zachmuřený vzhled.

Kdy bude Wednesday 2 na Netflixu

Ačkoli bylo zveřejněno jen málo podrobností o 2. sérii Wednesday, je pravděpodobné, že sezóna bude mít premiéru nejdříve v roce 2024, zejména kvůli zpoždění způsobenému stávkou amerických scenáristů.

Jak se pozná pravá kamarádka

A aby se vám ta pravá kamarádka rozpoznávala co nejlépe, připravili jsme pro vás desatero vlastností, které by rozhodně mít neměla.Pomlouvá vás.Vykašlala se na vás v nouzi.Neumí mlčet.Přebírá kamarádkám partnery.Zajímá ji jen vaše profese.Lže v drobnostech.Nikdy nepřizná chybu.Chce být jako vy.

Jak se doopravdy jmenuje Wednesday

série – Vše, co víme. Poté, co Jenna Ortega (Wednesday) vzala útokem srdce (nejen) všech mladých, když se objevila v roli cynické a zároveň emočně uzavřené dívky Wednesday z rodiny Addamsových, společnosti Netflix zřejmě došlo, že zde mají další zlatý důl.

Kdy bude Bridgerton 3

Bridgerton Season 3 Datum vydání

Dobrou zprávou je, že Netflix již potvrdil třetí a čtvrtou řadu. Takže je tu ještě spousta drbů od Tona. Navíc to víme Bridgerton sezóna 3 vyjde na Netflixu v roce 2023.

Jak poznat že mě kamarádka miluje

Tohle jsou náznaky, že váš kamarád chce něco vícChce se vídat častěji.Počítá s vámi v dlouhodobém výhledu.Častěji se vás dotýkáCítíte sexuální napětíPředstavuje vás více lidem.Chce poznat vaši rodinu.Rád mluví o vašem přátelském vztahu.Nerad se baví o vašich romantických vztazích.

Jak poznat Fake Friends

Nezajímá je, co si myslíte, a váš názor nikdy neuznají jako možné řešení. Naopak vám neustále vnucují svůj postoj. Jenže ve zdravém vztahu se lidé cítí rovnoprávní. „Dobří přátelé vás nezavalují nevyžádanými sděleními, ale ujišťují se, že jejich názor je jen jedním z mnoha, které vás mohou oslovit.

Kdy má vyjít druhá řada Wednesday

Středa Datum vydání 2.

Nebyly poskytnuty žádné zprávy o tom, kdy můžeme očekávat sezónu 2. Pokud však použijeme divnější věci jako vodítko Podle časové osy obnovení Netflixu by druhá sezóna mohla přijít až v roce 2025 nebo již v roce 2024.