Která televize vysílá zápas Slovácko?

Která televize vysílá zápas Slovácko?

Kdo vysílá zápas Slovácko

Jak vypadají kurzy před zápasem Nice vs. Slovácko v EKL

Informace před zápasem Nice vs. Slovácko
⏰ Kdy: 13. 10. 2022 od 21:00
⚽ Rozhodčí: Iwan Griffith, Wales
? Kurzy forBETu: 1,40 – 4,70 – 7,60
? Přímý přenos: Sport1

Kde vysílají konferenční ligu

Sport TV může vysílat další vybrané zápasy těchto dvou soutěží. Na podzim tak na jedné z jeho placených stanicích bylo k dispozici i utkání českého klubu, které v daném hracím dni nevysílala ČT. Během skupinové fáze kanály Sport1 a Sport2 přenášely čtyři duely Slovácka a dvě utkání Slavie.
Archiv

Kde sledovat Slovácko Partizan Bělehrad

Ještě vylepšit ho Slovácko může v posledním utkání skupiny D na půdě Partizanu Bělehrad. Sledujte tento duel ve čtvrtek od 21:00 na Sport1.

Kdy hraje Slovácko konferenční ligu

Program a výsledky zápasů Slovácka v KL 2022/23

Slovácko v EKL 2022/23 – rozpis a výsledky zápasů
Datum Zápas Výsledek
13.10.2022, 21:00 Nice – Slovácko 1:2
28.10.2022, 13:00 Slovácko – Köln 0:1
03.11.2022, 21:00 Partizan – Slovácko 1:1

Kde v TV Slovácko

Zápas mezi Slováckem a Spartou můžete sledovat zdarma v přímém přenosu na Fortuna TV. Po založení účtu si navíc můžete vyzvednout registrační bonus. V televizi utkání naladíte na placené stanici O2 TV Sport. Úterní duel je důležitý nejen pro Spartu, ale i pro Slovácko, které hraje o evropské poháry.

Kde se vysílá Slavie

Zápas Slavia – Plzeň můžete sledovat v livestreamu ZDE, a to i s českým komentářem. Fortuna TV nabízí všechna utkání nejvyšší fotbalové ligy. V televizi bude jako obvykle přenášet tento šlágr stanice O2 TV Sport, která je ovšem placená.

Kdo vysílá La Ligu

Na kanálech Nova Sport 3 a Nova Sport 4 totiž uvidíte jak Ligu mistrů, tak i La Ligu, německou Bundesligu nebo Serii A. Tyto stanice začaly vysílat 13. srpna 2021 a užít si je mohou zákazníci O2 TV, T-Mobile TV, Telly TV a Vodafone TV.

Kde hraje Slovácko

Uherské Hradiště1. FC Slovácko / Místo

Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty je moderní fotbalový stadion v Uherském Hradišti. Hraje na něm klub 1. FC Slovácko, před sloučením AC Slovácká Slavia Uherské Hradiště. V roce 2003 byl kompletně přestavěn, aby vyhovoval podmínkám projektu Ligové stadiony 2003.

Kdo vysílá Sparta Slovácko

Jak vypadají kurzy na zápas Slovácka se Spartou

Informace před zápasem Slovácko vs. Sparta
? Kdy: 23. 5. 2023 od 19:00
⚽ Rozhodčí: Marek Radina
✅ Kurzy Fortuny: 3,75 – 3,20 – 2,17
? Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Kde sledovat Slavii dnes

5. 2023) Sobotní program je jasný, od 18:00 hraje fotbalovou ligu Slavia s Plzní.

Která TV vysílá Ligu mistrů

Fotbalovou Ligu mistrů vysílají na českém území čtyři televizní stanice. Jde o Premier Sport 1 a 2 a Nova Sport 3 a 4. Níže se dozvíte, na kterém kanálu můžete sledovat finálový souboj.

Kde sledovat Ligu mistrů 2023

Liga mistrů TV přenosy: Nova Sport, Premier Sport, O2 TV.

Kdo vlastní Slovácko

1. FC Slovácko
Stadion Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště
Kapacita 8 121
Vedení
Vlastník Zdeněk Zemek, Vítězslav Skopal

Kde se nachází Moravské Slovácko

Slovácko je oblast, která je ohraničená Ždánickým lesem a Chřiby, na jihovýchodě hřebenem Bílých Karpat, což je známé moravskoslovenské pomezí, a na jihu tokem řeky Dyje. Jde tedy o okresy Uherské Hradiště, Hodonín, východní částí okresu Břeclav a zasahuje i do okresu Zlín.

Kde sledovat Sparta Slovácko

Zápas mezi Slováckem a Spartou můžete sledovat zdarma v přímém přenosu na Fortuna TV. Po založení účtu si navíc můžete vyzvednout registrační bonus. V televizi utkání naladíte na placené stanici O2 TV Sport.

Kde dávají Sparta Slávie

Bookmakeři v derby Sparty a Slavie věří Sešívaným, jaké jsou kurzy

Klíčové informace o utkání Sparta vs. Slavia
? Kdy: 13. 5. 2023 od 18:00
⚽ Rozhodčí: Dalibor Černý
? Kurzy Fortuny: 2,88 – 3,50 – 2,45
? Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Která televize vysílá derby Sparta Slavia

Derby Sparta vs. Slavia bude v přímém přenosu vysílat také televizní stanice O2 TV Sport.

Kde koukat na Ligu mistrů zdarma

Kde sledovat dnešní zápas Ligy mistrů Dnešní zápas Ligy mistrů nabídne některý z kanálů Premier Sport 2, Nova Sport 3 nebo Nova Sport 4. Ktorá sázková kancelář nabízi Liga mistrů live stream zdarma Liga mistrů live stream zdarma je v nabídce sázkových kanceláří Tipsport a Chance, avšak pouze v kvalifikační fázi.

Kde se divat na Ligu mistrů zdarma

O2 TV není jediný zdroj, kde můžete Ligu mistrů sledovat. Vyberte si záložku živé přenosy a zvolte live přenos který chcete a sledujte utkání zdarma a online.

Kdo je majitel Sparty Praha

Jako skuteční majitelé AC Sparta Praha fotbal, a.s. byli v evidenci skutečných majitelů od února 2019 uvedeni slovenští podnikatelé Ivan Jakabovič a Jozef Tkáč a slovenský trenér Gabriel Baran. Od března 2022 je jako skutečný majitel veden jen Daniel Křetínský.

Co je typické pro Slovácko

Slovácko není jen oblast živých lidových zvyků, cimbálové muziky, slivovice a vína. Najdete tu také rozlehlé listnaté lesy na svazích Chřibů, legendární orchidejové louky Bílých Karpat a památky ve Starém Městě, na Velehradu nebo v Modré, kde se vrátíte až do 9. století, do dob Velkomoravské říše.

Jak se říká obyvatelům Slovácka

Obyvatelé a jazyk. Obyvateli Slovácka jsou moravští Slováci, v částech s převažujícím vlivem Hané pak slovenští Hanáci, eventuálně Zálešáci/Zálesáci (oblast se silným valašským vlivem).

Kde sledovat Sparta Slávie

Slavia: derby pražských S v televizi (TV) i online livestreamu zdarma. Nejvyšší českou soutěž můžete sledovat zdarma na Fortuna TV. Ta nabídne online livestream i při derby pražských S. Zápas bude pochopitelné možné naladit také v televizi, a to na placeném kanálu O2 TV Sport.

Kde sledovat SK Slavia Praha ženy vs AC Sparta Praha ženy

Derby Sparta vs. Slavia ženy: jaké jsou kurzy na finále poháru

Informace o derby žen Sparta vs. Slavia
? Kdy: 26. 5. 2023 od 18:00
⚽ Rozhodčí: Jana Adámková
✅ Kurzy Tipsportu: 3,27 – 3,31 – 2,01
? Živý přenos: ČT sport Plus, FAČR.TV

Kdy hraje Sparta a Slavie

Kdy se budou hrát nejbližší pražské derby Tentokrát se odehraje zápas AC Sparta Praha vs SK Slavia Praha již 13. května 2023 v pražské epet ARENE.