Kdo natočil Wednesday?

Kdo natočil Wednesday?

Kdo vymyslel Wednesday

Wednesday je americký nadpřirozený komediální hororový seriál založený na postavě Wednesday Addamsové z Addamsovy rodiny. Tvůrci seriálu jsou Alfred Gough a Miles Millar.

Kdo je Wednesday Addams

Wednesday Addamsová (nepřechýleně Wednesday Addams) je fiktivní postava z multimediální franšízy Addamsova rodina, kterou vytvořil americký karikaturista Charles Addams.

Kdo hraje ruku ve Wednesday

V prvé řadě dnes již ikonického tance, který si Jenna Ortega sama vymyslela, a pak Věci, uříznuté ruky, která má vlastní osobnost a emoce a po většinu času Wednesday v seriálu doprovází.

Jak se doopravdy jmenuje Wednesday

série – Vše, co víme. Poté, co Jenna Ortega (Wednesday) vzala útokem srdce (nejen) všech mladých, když se objevila v roli cynické a zároveň emočně uzavřené dívky Wednesday z rodiny Addamsových, společnosti Netflix zřejmě došlo, že zde mají další zlatý důl.

Kdy se narodila Wednesday

Addamsova rodina spatřila světlo světa jako seriál roku 1964, ale asi nejznámější je potom film z roku 1991, který prorazil do celého světa a představil Addamsovu rodinu široké veřejnosti nových diváků.

Kdy se narodila Jenna Ortega

27. září 2002 20 let, Coachella Valley, Palm Desert, Kalifornie, USAJenna Ortega / Datum narození

Kdo je Hyde ve Wednesday

Strýček pomůže Wednesday s případem, kdy z kresby určí, že hledaná bestie se nazývá hyde. Nasměruje ji k deníku Nathaniela Faulknera, který procestoval celý svět a katalogizoval všechny komunity vyvrhelů. Hydey popsal jako umělce s pomstychtivou povahou.

Kde bydlí Wednesday

Vzhledem k tomu, že Wednesday bydlí na koleji, jako jiní studenti, je jasné, že rodina musí bydlet někde jinde. Ale kde Seriál Wednesday využívá historii a místopis takzvané Nové Anglie, což je šest států původní britské kolonie (Maine, New Hampshire, Vermont, Massachusetts, Rhode Island a Connecticut).

Jaké znamení zvěrokruhu je Jenna Ortega

Jenna Ortega

Věk: 20
Narození: 27. 9. 2002 , Coachella Valley, Kalifornie, USA
Znamení: váhy
Výška: 155 cm

Kde hrála Jenna Ortega

X2022Vřískot2022Následky2021Vřískot 62023Iron Man 32013Beetlejuice 22024
Jenna Ortega/Obsazení

Jak se jmenují postavy z Wednesday

Wednesday AddamsJenna OrtegaEnid SinclairEmma MyersVěcVictor DorobantuXavier ThorpePercy Hynes WhiteTyler GalpinHunter DoohanGordon CravenFred Armisen
Wednesday/Postavy

Kde se narodila Jenna Ortega

27. září 2002 20 let, Coachella Valley, Palm Desert, Kalifornie, USAJenna Ortega / Datum narození

V jakých filmech hraje Johna Ortega

Herečka

Filmy
2020 Chůva na zabití: Krvavá královna
2019 Wyrm
2018 Slon na útěku
2015 After Words

V jakých filmech hraje Jenna Ortega

X2022Vřískot2022Následky2021Vřískot 62023Iron Man 32013Beetlejuice 22024
Jenna Ortega/Obsazení

Jak se jmenuje Jenna Ortega

Jenna Ortega
Jenna Ortega (2022)
Rodné jméno Jenna Marie Ortega
Narození 27. září 2002 (20 let) Coachella Valley, Kalifornie, USA
Aktivní roky 2012–dosud

Co je za znamení Jenna Ortega

Jenna Ortega

Věk: 20
Narození: 27. 9. 2002 , Coachella Valley, Kalifornie, USA
Znamení: váhy
Výška: 155 cm

Proč Wednesday Nemrká

Wednesday Addams má mnoho potrhlých a děsivých manýrů – a jedním z nejznepokojivějších je, že Jenna Ortega v novém seriálu téměř nemrkne. Když se režisér Tim Burton rozhodl, že postava nesmí mrkat, Jenna Ortega se do toho skutečně pustila, takže těch pár okamžiků, kdy zavře oči, působí o to silněji.

Kdo je to Jenna Ortega

Svou kariéru zahájila jako dětská herečka a uznání získala za roli mladé Jane v komediálně-dramatickém seriálu Jane the Virgin (2014–2019) televizní stanice The CW. Průlomovou rolí se pro ni stala role Harley Diazové v seriálu Život uprostřed (2016–2018) stanice Disney Channel, za kterou získala Imagen Award.