Jak poznat pravou MK kabelku?

Jak poznat pravou MK kabelku?

Jak zjistit jestli je kabelka práva

Autentická kabelka musí mít na sobě název značky typickým fontem i původ výroby. A musí vypadat bezchybně – žádná rozmazaná ani chybějící písmena. Nejdůležitější částí procesu ověřování pravosti kabelky je vyhledání sériového čísla. Je pevně připevněno (přišito apod.)

Jak poznat originál Michael Kors peněženku

Za originalitu Vám ručíme garancí vrácení peněz. Pokud byste si však chtěli ověřit originalitu sami, je to snadné. V případě značky Michael Kors, naleznete uvnitř produktu tak zvaný data code – malý štítek všitý uvnitř, který obsahuje informaci o daném výrobku.
Archiv

Kde se vyrábí Michael Kors

Michael Kors svou výrobu z USA v minulosti přesunul do zemí Asie, jako většina značek, tedy na štítku se nachází „made in China“ či jiná země, to však neznamená, že se jedná o padělek.
Archiv

Jak poznat originál značky

Originální zboží je mívá podšité a límečky samy drží tvar. Veškeré texty na oblečení pak mají stejný typ písma a jsou kvalitně vyvedeny. Co se týče kabelek, ty mají svůj speciální poznávací prvek, kterým je vyražené sériové číslo. Pokud ho v kabelce nenajdete, ruce od ní pryč.
Archiv

Jak poznat umělou kůži

Zatímco umělá kůže bude mít konzistentní vzor, póry na pravé kůži jsou rozmístěny nepravidelně a mají různou velikost. Pravou kůži poznáte i na dotek. Pokud se vám hned při prvním doteku bude zdát povrch příliš hladký, rovnoměrný a celiství, vězte, že držíte spíše kůži umělou.

Jak poznat pravou kabelku od Gucci

Pět znaků pravé kabelkyDetaily jako uši a poutka jsou kožené, časem tmavnou.Reálné datum výroby na datakódu uvnitř tašky.Precizně zpracované švy se souměrnými stehy.Specifické kovové detaily a zipy z odolného kovu.Interiér většinou bez loga či monogramu.

Co je data code

Datacode. Data cody jsou nejen ochranným prvkem originálních kabelek, obvykle nesou i informaci o původu zboží, tedy kdy, případně kde, bylo vyrobeno (obě informace nesou například data cody kabelek Louis Vuitton).

Jak poznat originál Hilfiger hodinky

Autentická ochranná známka by měla být dokonale obdélníková a pečlivě lemovaná. Falešné loga mají často změněný tvar, vyčnívající vlákna a překlepy v názvu značky. Nejnovějším patentem na identifikaci falzifikátu Tommy Hilfiger je kontrola sériového čísla produktu.

Kdo je Michael Kors

Michael Kors (narozen Karl Anderson) je americký světově proslulý módní návrhář luxusních doplňků a ready-to-wear. Značka nesoucí návrhářovo jméno vznikla v roce 1981 a od té doby již zaplavila svět nesčetným množstvím doplňků, obuvi, hodinek, parfémů, brýlí a především dámských i pánských kolekcí ready-to-wear.

Jak poznat originální kabelku Tommy Hilfiger

Nejnovějším patentem na identifikaci falzifikátu Tommy Hilfiger je kontrola sériového čísla produktu. Pokud je na vnitřní straně a kartonovém štítku stejný kód, s největší pravděpodobností se jedná o originální produkt. Určitě nakupujte v ověřených internetových obchodech, které spolupracují s prémiovými značkami.

Jak otestovat pravou kůži

Pokud se výrobce snažil hodně napodobit pravou kůži, najdete i na kožence póry a vrásky, ale budou rozmístěny pravidelně, což vám může s rozpoznáním pravé a umělé kůže pomoci. Zkusit můžete také test vodou a ohněm. Podržte na 5–10 vteřin zapalovač u zkoumaného výrobku. Pravá kůže se zabarví, ale nebude zapáchat.

Jak zjistit pravost kůže

A jak to tedy poznáme Asi nejjednodušší způsob, jak zjistit, zda je jedná o pravou či umělou kůži je – podívat se na štítek. Pravé kožené výrobky hrdě nosí logo či štítek s touto informací. Pokud naopak najdete výrobek se štítkem „umělá kůže“ je velmi nepravděpodobné, že by se v tomto případě jednalo o kůži pravou.

Jak poznat originál Dior

Rozdíl mezi originálem a padělkem může být minimální a vůbec se třeba netýká cedulek a loga. Může jít o jinak šitý šev, jiný užitý materiál, jiné umístění knoflíků, zip zapínaný z druhé strany než u originálu (třeba u kabelek) a podobně. Musela bys mít doma tebou zakoupený originál a ten pak pečlivě porovnat.

Co je Data code

Datacode. Data cody jsou nejen ochranným prvkem originálních kabelek, obvykle nesou i informaci o původu zboží, tedy kdy, případně kde, bylo vyrobeno (obě informace nesou například data cody kabelek Louis Vuitton). Jelikož můžeme data cody najít i na padělcích, nelze jim věřit bezmezně.

Jak poznat Fake hodinky diesel

Základní znaky originálu:Vysoká kvalita zpracování ciferníku a hodin celkově.Váha hodinek, na hodinkách všechny ručičkách / chronografy bezvadně fungují.Na zadním víčku vyražené číslo modelu, "CE", číslo série (většinou 6 místní), vodotěsnost, nápis DIESEL-ONLY-THE-BRAVE-DIESEL, hlava přes celé zadní víčko.

Jak poznat pravou Nike mikinu

Padělky mnohdy mají jiný odstín nežli originální modely. Rovněž se stává, že kopie mají barevné kombinace, které v originálních verzích modelů ani neexistují. Nike v případě některých modelů nabízí možnost personalizace, jednak obzvláště exotické stylizace by nás varovat.

Jak poznat pravou krokodýlí kůži

Jak odlišit pravou krokodýlí kůži od padělku

Dobré napodobeniny a padělky je někdy obtížné rozlišit, ale je to možné: Tvar texturovaných ‚buněk' přirozené krokodýlí kůže je vždy jiný. Nemohou existovat dva stejné „čtverečky“, stejně jako neexistují dva stejné otisky prstů. U padělků se vzory obvykle opakují.

Jak se pozna kožená kabelka

A jak to tedy poznáme Asi nejjednodušší způsob, jak zjistit, zda je jedná o pravou či umělou kůži je – podívat se na štítek. Pravé kožené výrobky hrdě nosí logo či štítek s touto informací. Pokud naopak najdete výrobek se štítkem „umělá kůže“ je velmi nepravděpodobné, že by se v tomto případě jednalo o kůži pravou.

Kde ověřit pravost parfému

Kromě toho také můžete na internetu zjistit, jestli šarže parfému, který jste si zakoupili, vůbec existuje. Stačí do vyhledávače zadat „perfume (případně cosmetics) batch code checker“. Díky tomuto heslu vám vyhledávač nabídne hned několik stránek, kde si šarži parfému budete moci ověřit a zjistit také datum výroby.

Jak poznat originální kabelku Dior

Kamínky z kabelky se nedrolí, pěkně všechno pečlivě prošité a hrany kůže i cedulky uvnitř jsou potaženy (začištěny) takovou černou hmotou proti oděru.

Jak ověřit pravost hodinek

Pokud vás tedy zaujaly hodinky od prodávajícího, zaměřte se na jejich kvalitu, materiál, hmotnost, modelové a sériové číslo. Například kvalitní švýcarské hodinky mají nápis Swiss made na spodní části ciferníku. Balení také musí obsahovat certifikát o pravosti.

Kde ověřit pravost hodinek

Pravdou zůstává, že ani výrobci “fejků” se nepřestávají zdokonalovat. Nejlepší je nechat si pravost vašich hodinek ověřit u profesionála – obraťte se na vašeho hodináře, případně dealera příslušné značky, my vám s ověřením bohužel pomoci nemůžeme.

Jak poznat Nike Jordan

Vaši pozornost by měla upoutat také informace na štítku. Značky jako Jordan dbají na nejmenší detaily, takže i tato věc bude vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a připevněna jak je potřeba. Šití musí být pevné, rovnoměrné a bezchybné a informace musí být jasné a především pravdivé.

Jak poznat originální boty Adidas

Musejí být rovné a úhledné, bez odstávajících nitek. Rovněž důležitý je také štítek – nevýrazný či nedbale přišitý, to rovněž svědčí o tom, že máte v rukou neoriginální produkt adidas.

Jak dlouho vydrží krokodýl bez jídla

Potrava. Jsou schopni vydržet několik měsíců bez potravy, zdatní jedinci patrně až dva nebo tři roky. Velcí krokodýli jsou schopni ulovit i větší savce, jako například zebru a výjimečně i mladého či nemocného hrocha, zatímco menší druhy se živí především rybami.