Kdy se vrati Iron Man?

Kdy se vrati Iron Man?

Kdy zemřel Iron Man

Tony Stark (Marvel Cinematic Universe)

Tony Stark
Narození 29. května 1970
Úmrtí 2023 (ve věku 52–53 let)
Národnost americká
Příslušnosti Avengers S.H.I.E.L.D.

Kdo zemřel v End Game

Megahit Avengers: Endgame nabídl skutečně velkolepé finále celého jednoho cyklu filmového světa od Marvelu. Bohužel mu v emocionálním závěru padla za obět postava Tonyho Starka neboli Iron Mana (Robert Downey Jr.). Jeden z režisérské dvojice filmu, Joe Russo, ve veřejné diskuzi na filmovém festivalu v St.

Co se stalo s Iron Manem

s Marvelem skončil před pár lety, když natočil poslední scény pro Avengers: Endgame. Jeho Iron Man ve filmu zemřel poté, co se obětoval, aby zachránil všechny ostatní. Šlo o silný, emotivní moment a úžasnou scénu.
Archiv

Kdo je ten kluk na pohřbu Tonyho Starka

Kdo byl ten tajemný kluk na pohřbu Tonyho Starka/Iron Mana Na pohřbu Iron Mana se objevují všichni hrdinové filmů studia Marvel, které Tony Stark nějakým zásadním způsobem ovlivnil. Tajemný kluk je Harley Keener, který býval chlapečkem ve filmu Iron Man 3. Vyrostl.

Kdo zabil Tonyho Starka

Winter Soldier

Zabil například prezidenta Kennedyho nebo rodiče dalšího superhrdiny, Tonyho Starka. Howard a Maria Starkovi totiž spolupracovali se S.H.I.E.L.D.em a převáželi sérum pro supervojáky, což z nich udělali terč.

Jak se jmenuje Ironman

Anthony Edward "Tony" Stark byl miliardářským průmyslníkem, vynálezcem, zakládajícím členem Avenegers a ředitelem společnosti Stark Industries. Tony Stark byl drzý, ale geniální a sám sebe popsal jako génia, vynálezce, playboye, miliardáře, filantropa a superhrdinu.

Jak zemřela Gamora

Ve filmech je Gamora členkou Strážců galaxie, která byla jako mladá unesena Thanosem, když zabil polovinu její planety. O 24 let později je ale zabita Thanosem na Vormiru, aby získal Kámen mysli.

Jak zemřela Black Widow

Například Black Widow (Scarlett Johansson) se obětovala kvůli Kamenu nekonečna a výrazně tak přispěla k porážce Thanose (Josh Brolin). Bez její oběti by Iron Man (Robert Downey Jr.)

Na co zemřel Tony Stark

V Avengers: Endgame (2019) zemřel Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.). Použil Infinity Gauntlet a jeho tělo to neustálo. Během lusknutí prstu tak dostal pořádně zabrat a jeho zranění byla velmi patrná, nicméně proti tomu, o čem chvíli tvůrci přemýšleli, bylo to, co jsme nakonec viděli hodně slabou kávou.

V jakém roce se odehrává Endgame

V chladných vodách severního Atlantiku havaroval v roce 1945, tehdy mu tedy bylo cca 27 let. Endgame se odehrává v roce 2023 a v té době je Cap rozmrazený 12 let. Můžeme tak předpokládat, že je mu 39. Následně se vrátí do roku 1949, kde již nadobro zůstane.

Kde bydlí Iron Man

Útes, který hraje ve filmech

Útes, do něhož jsou ve filmu zapuštěny železobetonové základy vily geniálního superhrdiny, je v realitě prázdný. Ale skutečně ho lze najít na Tonyho fiktivní adrese 10880 Malibu Point, která zazní v Iron Manovi 3. Stačí do Google Maps zadat „Dume Point, Malibu“.

Jak jdou za sebou Avengers

Když nemáte tolik časuCaptain America: První Avenger (2011)Iron Man (2008)Avengers (2012)Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)Strážci Galaxie (2014)Avengers: Age of Ultron (2014)Captain America: Občanská válka (2016)Spider-Man: Homecoming (2017)

Kdo zemřel v Strážci galaxie 3

Jediná postava ze Strážců Galaxie, která nedávno v MCU zemřela, je Gamora. Ta byla obětována, tedy zavražděna Thanosem v Avengers: Infinity War.

Jak se vratila Gamora

Thanos přizná, že opravdu miluje Gamoru jako svou dceru, a shodí ji z útesu. Když Thanos později použije dokončenou Rukavici nekonečna, nakrátko se znovu shledá s mladší Gamorou uvnitř Světa duší.

Co umí Black Widow

O Black Widow

Je mistryní bojových umění, střelby, akrobacie, hackování a dokonce i tance. Své cíle dokáže snadno svést a dostat se tak k tajným informacím.

Co je to Avengers

Avengers (v anglickém originále The Avengers) je fiktivní tým superhrdinů z komiksových příběhů publikovaných vydavatelstvím Marvel Comics. Příběh vytvořili tvůrci Stan Lee a Jack Kirby. Poprvé byl představen v The Avengers #1 v září 1963.

Kdy vyjde Avengers 5

1. května 2026 (USA)Avengers: The Kang Dynasty / Datum uvedení

Kde žije Robert Downey jr

Robert Downey Jr. je vlastníkem výstřední historické dřevostavby Edward DeRose Windmill Cottage ve východním Hamptonu, kde trvale žije se svou rodinou od roku 2017.

Kdo je nejsilnější z Avengers

Captain Marvel: Nejsilnější Avenger

Captain Marvel je oficiálně nejsilnější superhrdinkou celého filmového vesmíru Marvelu. Je silnější něž Hulk nebo Thor. Jenže síla není všechno. Rozhodně ne, když Avengers stojí proti takovému zloduchovi jako je Thanos, který dokáže díky Kamenům nekonečna manipulovat s realitou.

Kdy budou strazci galaxie na Disney

Naposledy vydaná marvelovka Strážci Galaxie: Volume 3 (Guardians of the Galaxy: Volume 3) bude již od 7. července 2023 k zakoupení v digitální podobě (Apple TV, Google Play atd.)!

Kdy zemřela Gamora

V alternativním roce 2015 je Gamora spolu s ostatními Strážci galaxie zabita při obraně rasy Sovereign před Ultronem.

Jak se jmenují postavy z Avengers

Iron ManRobert Downey Jr.HulkMark Ruffalo, Lou FerrignoCaptain AmericaChris EvansNataša RomanovováScarlett JohanssonováClint BartonJeremy RennerLokiTom Hiddleston
Avengers/Postavy

Kdo je nejsilnější v Marvelu

1) Doctor Strange

Jeho vyjednávací schopnosti stranou, Doctor Strange sílí s každou vteřinou na plátně i mimo něj.

Kdo je nejmocnější Avengers

Captain Marvel: Nejsilnější Avenger

Captain Marvel je oficiálně nejsilnější superhrdinkou celého filmového vesmíru Marvelu. Je silnější něž Hulk nebo Thor.

Co má vyjít v roce 2023

Filmové novinky 2023 – brzy v kinech

Premiéra Film Distributor
Barbie Vertical
2023-07-27 Dvě slova jako klíč Bontonfilm
Minulé životy Aerofilms
Strašidelný dům Falcon