Kdo je Hyde ve Wednesday?

Kdo je Hyde ve Wednesday?

Kdo je příšera ve Wednesday

Za prvé k vražedkyni Černé Jiřině/ Dahlie (Black Dahlia), což také Wednesday sama okomentuje, ale také je symbolem zrady. Slečna Thornillová tak prozradila své úmysly. Thornhillovou také můžeme vidět s mucholapkou podivnou, což je zase jedna z nejznámějších masožravek. To také může poukazovat na její chuť po krvi.
Archiv

Jak se jmenují všechny postavy z Wednesday

Hlavní postavyJenna Ortega. Wednesday Addams.Gwendoline Christie. Larissa Weems (8 epizod)Riki Lindhome. Dr.Jamie McShane. Donovan Galpin (8 epizod)Hunter Doohan. Tyler Galpin (8 epizod)Percy Hynes White. Xavier Thorpe (8 epizod)Emma Myers. Enid Sinclair (8 epizod)Joy Sunday. Bianca Barclay (8 epizod)
Archiv

Kdo hraje Xaviera ve Wednesday

Počítáme, že by se objevit také mohli Bianca (Joy Sunday), Xavier (Percy Hynes White), Ajax (Georgie Farmer) a Eugene (Moosa Mostafa), aby Wednesday pomohli s pátráním po sms stalkerovi, jde však pouze o naší spekulaci.

Jak se jmenuje herečka která hrála Wednesday

Herečka Jenna Ortega, představitelka hlavní seriálové postavy Wednesday Addams. Jenna Ortega jako Wednesday Addamsová, šestnáctiletá gotička, která má senzibilní schopnosti. Je poslána na Akademii Nevermore, protože na jiných školách dělá problémy.

Jak se jmenuje kámoška Wednesday

Wednesday Addamsová – hlavní hrdinka seriálu – už není ta malá copatá holčička, kterou známe z původních filmů z roku 1991 a 1992. Stal se z ní teenager a právě se chystá opustit gotické sídlo svých rodičů a nastoupit na americkou střední školu s Poe-tickým názvem Nevermore Academy.

Jak se jmenuje od Wednesday ruka

Latexová ruka – Věc – ze seriálu Wednesday i z filmu The Addams Family.

Jak se točila Wednesday

Nejnovější seriálový hit Netflixu se natáčel v Rumunsku a zdá se, že tamější turistický ruch z toho bude těžit. V seriálu si zahrála celá řada přírodních i kulturních památek a to se již začíná odrážet na návštěvnosti. Dokonce se očekává navýšení poptávky po ubytovacích službách v okolí Bukureští o 55 procent.

Co hraje Christina Ricci ve Wednesday

Christina Ricci chválí Jennu Ortegu za ztvárnění Wednesday Addams několik desítek let poté, co poprvé ztvárnila postavu, která ji proslavila. Ortega je opravdu neuvěřitelná v tom, že z Wednesday udělala moderní drsňačku. Milovala jsem být Wednesday.

Kde bydlí Wednesday

Vzhledem k tomu, že Wednesday bydlí na koleji, jako jiní studenti, je jasné, že rodina musí bydlet někde jinde. Ale kde Seriál Wednesday využívá historii a místopis takzvané Nové Anglie, což je šest států původní britské kolonie (Maine, New Hampshire, Vermont, Massachusetts, Rhode Island a Connecticut).