Jak se doopravdy jmenuje Wednesday?

Jak se doopravdy jmenuje Wednesday?

Jak se jmenuje od Wednesday brácha

Wednesday nebo-li Wendy má brášku Paxliho, jejich sourozenecké láska se ovšem projevuje jinak než jsme zvyklí. Oblíbenou hrou těchto dvou je hra s elektrickým křeslem nebo když má Paxli hlavu pod gilotinou.
Archiv

Jak se jmenuje Wednesday

Jenna Ortega jako Wednesday Addamsová, šestnáctiletá gotička, která má senzibilní schopnosti. Je poslána na Akademii Nevermore, protože na jiných školách dělá problémy. Jenna Ortega také hraje Goody Addamsovou, zesnulou předkyni Wednesday, kterou vídá ve vizích z minulosti.

Jak se jmenuje kámoška Wednesday

Wednesday Addamsová – hlavní hrdinka seriálu – už není ta malá copatá holčička, kterou známe z původních filmů z roku 1991 a 1992. Stal se z ní teenager a právě se chystá opustit gotické sídlo svých rodičů a nastoupit na americkou střední školu s Poe-tickým názvem Nevermore Academy.
Archiv

Jak se jmenovala ředitelka z Wednesday

Wednesday Addamsová vyšetřuje sérii vražd a tu a tam se na Akademii Nevermore s někým spřátelí. Udělá si ale i pár nepřátel.
Archiv

Kdy bude druhá řada Wednesday

Určitě v této sezóně hledáme další způsoby, jak to prozkoumat. Ačkoli bylo zveřejněno jen málo podrobností o 2. sérii Wednesday, je pravděpodobné, že sezóna bude mít premiéru nejdříve v roce 2024, zejména kvůli zpoždění způsobenému stávkou amerických scenáristů.

Co je to Wednesday

wednesday {přídavné jméno}

středeční {příd. jm.}

Kde bydlí Wednesday

Vzhledem k tomu, že Wednesday bydlí na koleji, jako jiní studenti, je jasné, že rodina musí bydlet někde jinde. Ale kde Seriál Wednesday využívá historii a místopis takzvané Nové Anglie, což je šest států původní britské kolonie (Maine, New Hampshire, Vermont, Massachusetts, Rhode Island a Connecticut).

Kdo natočil Wednesday

Byla tak už jen otázka času, kdy vznikne nějaký počin jen na námětu některé z postav a volba Wednesday byla více než povedená. A když bylo oznámeno, že na seriálu bude pracovat samotný Tim Burton, očekávání byla velká a výsledkem je jedno z nejpříjemnějších seriálových překvapení letošního roku.

Kdo bude hrat ve Wednesday 2

V hlavní roli se samozřejmě představila Jenna Ortega, kterou doplnila rodinka v podobě Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzmán (Gomez Addams), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), Fred Armisen (Strýček Fester) a samozřejmě Věc, kterou si „zahrál“ iluzionista Victor Dorobantu.

Jak se chovat jako Wednesday

Wednesday se o Pugsleyho stará, ale často je vůči němu nepřátelská a už mnohokrát se pokusila Pugsleyho zabít. Chová pavouky a zkoumá Bermudský trojúhelník. Kvůli své gotické osobnosti má tendenci lidi děsit. Jejími znaky jsou bledá pleť, černé vlasy a dlouhé copánky.

Kdy se narodila Wednesday

Addamsova rodina spatřila světlo světa jako seriál roku 1964, ale asi nejznámější je potom film z roku 1991, který prorazil do celého světa a představil Addamsovu rodinu široké veřejnosti nových diváků.

Kdy bude Wednesday dvojka

Ačkoli bylo zveřejněno jen málo podrobností o 2. sérii Wednesday, je pravděpodobné, že sezóna bude mít premiéru nejdříve v roce 2024, zejména kvůli zpoždění způsobenému stávkou amerických scenáristů.