Kde bude finále MOL Cup 2023?

Kde bude finále MOL Cup 2023?

Kdy se bude hrát finále MOL Cupu

O nejprestižnější tuzemskou pohárovou trofej se utkají ve středu 3. května v pražské epet Areně Sparta a Slavia. Přímý přenos z letošního finále odvysílá ČT sport.

Kde sledovat finále MOL Cupu

MOL Cup na ČT sport! sledovat na kanál ČT sport. Více o MOL Cupu v TV > http://www.molcup.

Kdo vyhrál MOL Cup

Pohár FAČR

MOL Cup 2022/2023
Evropské poháry Evropská liga (1 místo)
Úřadující mistr SK Slavia Praha (2022/23)
Nejúspěšnější klub AC Sparta Praha SK Slavia Praha (7 titulů)
Oficiální stránky

Kde koupit vstupenky na MOL Cup

Prodej vstupenek probíhá na webu Ticketportalu. Sparta i Slavia si samy určily klíč, kteří jejich fanoušci budou mít v předprodeji přednost.

Kdy zacal MOL Cup

MOL Cup je tuzemskou pohárovou soutěží, které se každý rok účastní více než stovka klubů z různých soutěží v rámci celé České republiky. Jeho pořadatelem je FAČR. První ročník se uskutečnil v sezoně 1993/1994 a je přímým pokračovatelem Českého poháru, který se jako součást Československého poháru hrál od roku 1969.

Kdo vysílá MOL Cup Slavia Vyškov

Podle kurzů jde o nejjasnější čtvrtfinále, favoritem je Slavia

Klíčové informace o utkání Slavia – Vyškov
Kdy: 01. 03. 2023 od 18:00
Rozhodčí: Dominik Starý
Kurzy Tipsportu: 1,08 – 10,00 – 19,40
Přímý přenos: Tipsport TV

Co znamená MOL Cup

MOL Cup je prestižní domácí pohárová soutěž, na které se každoročně sejde více než sto klubů z různých soutěží z celé České republiky. Turnaj je přehlídkou nejlepších fotbalových talentů země a týmy bojují o kýženou trofej.

Kde sledovat Slavia Vyškov

Kde živě sledovat utkání Slavia Praha vs. Vyškov V televizi tentokrát ne, využít lze live stream. Na MOL Cup vlastní z televizních vysílatelů práva pouze veřejnoprávní ČT Sport.

Kdy se hraje derby Sparta Slavia

Jaké jsou kurzy na derby Sparty se Slavií v zápase o titul

Informace před zápasem Sparta vs. Slavia
? Kdy: 13. 05. 2023 od 19:00
⚽ Rozhodčí: Dalibor Černý
✅ Kurzy Fortuny: 2,88 – 3,50 – 2,45
? Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Jak funguje Viagogo

Viagogo poskytuje platformu pro třetí strany, aby mohly prodávat vstupenky účastníkům akcí. Viagogo nestanovuje cenu vstupenek, tu stanovují prodejci, a cena může být nad nebo pod původní nominální hodnotou. Při vysoké poptávce a omezené nabídce ceny stoupají.

Co je to MOL Cup

MOL Cup je prestižní domácí pohárová soutěž, na které se každoročně sejde více než sto klubů z různých soutěží z celé České republiky. Turnaj je přehlídkou nejlepších fotbalových talentů země a týmy bojují o kýženou trofej.

Kdy se hraje finále MOL Cupu 2023

MOL Cup finále 2023: kde se hraje, termín a stadion

Ve finále proti sobě na pražské Letné nastoupí Sparta a Slavia. Rozhodující souboj se v epet ARENĚ odehraje ve středu 3. května od 19:00 a vy ho můžete sledovat v livestreamu TV Tipsport.

Kde vysílají MOL Cup

Už ve středu odehrajeme třetí finálové utkání MOL Cupu za poslední čtyři roky. Fanoušci se po 21 letech mohou těšit na finálové derby! Začátek zápasu je naplánován na 19:00, brány stadionu se otevřou v 17 hodin, tedy dvě hodiny před výkopem. V přímém přenosu ho bude vysílat ČT sport.

Která televize vysílá MOL Cup

Los semifinále MOL Cupu 2022/2023 totiž proběhne v pátek 10. března 2023 od 12:00 v přímém přenosu ČT sport.

S kým bude hrát Slavie

Slavia v Evropské konferenční lize 2021/22 – program a výsledky zápasů

Základní skupina EKL 2021/22: program a výsledky Slavie
16.09.2021, 18:45 Slavia Praha Union Berlín
17.02.2022, 18:45 Fenerbahce Slavia
24.02.2022, 21:00 Slavia Fenerbahce
Osmifinále EKL 2021/22: program a výsledky Slavie

Kde budou davat derby

Veledůležité derby začne v sobotu od 18:00 a vy ho můžete zdarma sledovat v přímém přenosu na Fortuna TV.

Kdy naposledy vyhrála Sparta

HC Sparta Praha
Klubové úspěchy
Tituly 4× mistr Československa (1952/53, 1953/54, 1989/90, 1992/93) 4× mistr České republiky (1999/00, 2001/02, 2005/06, 2006/07)
Mezinárodní trofeje 2× Spenglerův pohár
Oficiální webové stránky

Jak zjistit pravost vstupenky Viagogo

Pokud si nejste jisti, zda je vaše vstupenka zakoupená přes Viagogo platná, zjistíte to jedině u pořadatele konkrétní události. "Platnost vstupenek si lze ověřit výhradně u provozovatele akce, na kterou má být vstupenka zakoupena," uvedl Jiří Fröhlich, mluvčí ČOI.

Jak si ověřit právě vstupenky

Kontrola vstupenek a voucherů Platnost vstupenek nebo voucherů snadno a rychle ověříte přímo na akci pomocí aplikace SimpleTicket. Vstupenky i vouchery můžete kontrolovat v online i offline režimu.

Kde se koukat na fotbal

Většina fotbalových přenosů je právě na kanálech Nova Sport, některé zápasy je ale možné sledovat i přímo na TV Nova. To byl třeba případ Superpoháru UEFA. Zároveň Nova nabízí určitou porci zápasů i prostřednictvím online streamovací služby Voyo.

Jak koukat na Ligu mistrů

U každého ročníku Ligy mistrů fanoušky zajímá zásadní otázka: kde sledovat zápasy LM živě Nejprestižnější evropskou soutěž si naladíte na čtyřech placených kanálech – Premier Sport 1, Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Tyto stanice vlastní práva až do sezony 2023/24.

Kde sledovat derby

Slavia: derby pražských S v televizi (TV) i online livestreamu zdarma. Nejvyšší českou soutěž můžete sledovat zdarma na Fortuna TV. Ta nabídne online livestream i při derby pražských S. Zápas bude pochopitelné možné naladit také v televizi, a to na placeném kanálu O2 TV Sport.

Kdo vysílá derby Sparta Slavia

Fortuna kromě zápasů české ligy nabízí i nespočet přenosů ostatních fotbalových soutěží, včetně španělské LaLigy či německé Bundesligy. Derby Sparta vs. Slavia bude v přímém přenosu vysílat také televizní stanice O2 TV Sport.

Kde koukat Sparta Slávie

Nejvyšší českou soutěž můžete sledovat zdarma na Fortuna TV. Ta nabídne online livestream i při derby pražských S. Zápas bude pochopitelné možné naladit také v televizi, a to na placeném kanálu O2 TV Sport.

Kdo založil Spartu Prahu

Prvním předsedou byl Maxmilián Švagrovský, původem z Roudnice nad Labem. Vinohrady byly tehdy ještě samostatné bohaté město za hranicemi Prahy, a proto nový klub očekával od radnice štědrou podporu. Klub byl ustanoven 16. listopadu 1893 a tento den je považován za datum založení klubu.