Jak poznat pravou kabelku?

Jak poznat pravou kabelku?

Jak zjistit jestli je kabelka práva

Autentická kabelka musí mít na sobě název značky typickým fontem i původ výroby. A musí vypadat bezchybně – žádná rozmazaná ani chybějící písmena. Nejdůležitější částí procesu ověřování pravosti kabelky je vyhledání sériového čísla. Je pevně připevněno (přišito apod.)
Archiv

Jak poznat originál kabelku Chanel

U padělku bývá sériové číslo na kabelce často jen nalepené a dá se snadno sloupnout, což je jasné znamení padělku. Samozřejmostí by pak měly být rovné švy a precizní prošívání – všechna loga by měla být kvalitně vyražena či přišita. Důležitý je i vnitřek kabelky, který by měl být rovněž z kvalitního materiálu.
Archiv

Jak poznat originál bundu Michael Kors

Originál Michael Kors: Kabelka je velmi precizně ušitá, švy jsou rovné, bez jediného zaváhání, zip je všitý rovně, nekroutí se a jednoduše se zapíná a rozepíná. Fake: Ze švů kabelky „číhají nitě“ na všechny strany, pokud vytáhnete podšívku ven (což u originální kabelky nelze), vidíte jasnou nerovnost střihu.
ArchivPodobné

Jak poznat padělek

Jak poznat padělekvodoznak,okénkový proužek s mikrotextem,barevná vlákna,soutisková značka,skrytý obrazec,obrázek s proměnlivou barvou (ne u všech),iridiscentní pruh (ne u všech),mikrotext.

Jak poznam že jsou boty kozene

Nejjednodušší způsob, jak poznat materiál kupovaného výrobku je důkladné prozkoumání štítků. Pokud se jedná o pravou kůži, výrobce se tím jistě pochlubil. Pokud tuto informaci na štítku nenajdete, anebo na něm bude rovnou uvedeno „koženka“ či „umělá kůže“, je jasné, o jaký materiál půjde.

Jak poznat umělou kůži

Zatímco umělá kůže bude mít konzistentní vzor, póry na pravé kůži jsou rozmístěny nepravidelně a mají různou velikost. Pravou kůži poznáte i na dotek. Pokud se vám hned při prvním doteku bude zdát povrch příliš hladký, rovnoměrný a celiství, vězte, že držíte spíše kůži umělou.

Co je data code

Datacode. Data cody jsou nejen ochranným prvkem originálních kabelek, obvykle nesou i informaci o původu zboží, tedy kdy, případně kde, bylo vyrobeno (obě informace nesou například data cody kabelek Louis Vuitton). Jelikož můžeme data cody najít i na padělcích, nelze jim věřit bezmezně.

Kde se vyrábí Michael Kors

Michael Kors svou výrobu z USA v minulosti přesunul do zemí Asie, jako většina značek, tedy na štítku se nachází „made in China“ či jiná země, to však neznamená, že se jedná o padělek.

Kde ověřit pravost parfému

Kromě toho také můžete na internetu zjistit, jestli šarže parfému, který jste si zakoupili, vůbec existuje. Stačí do vyhledávače zadat „perfume (případně cosmetics) batch code checker“. Díky tomuto heslu vám vyhledávač nabídne hned několik stránek, kde si šarži parfému budete moci ověřit a zjistit také datum výroby.

Jak poznat pravou 2000

Na pravých bankovkách je vodoznak a soutisková značka, takže se při pohledu proti světlu objeví v kolečku označení „ČR“. Na ochranném proužku je patrný mikrotext, navíc proužek u novějších bankovek mění barvu.

Jak zjistit pravost kůže

A jak to tedy poznáme Asi nejjednodušší způsob, jak zjistit, zda je jedná o pravou či umělou kůži je – podívat se na štítek. Pravé kožené výrobky hrdě nosí logo či štítek s touto informací. Pokud naopak najdete výrobek se štítkem „umělá kůže“ je velmi nepravděpodobné, že by se v tomto případě jednalo o kůži pravou.

Jak poznat pravou krokodýlí kůži

Jak odlišit pravou krokodýlí kůži od padělku

Dobré napodobeniny a padělky je někdy obtížné rozlišit, ale je to možné: Tvar texturovaných ‚buněk' přirozené krokodýlí kůže je vždy jiný. Nemohou existovat dva stejné „čtverečky“, stejně jako neexistují dva stejné otisky prstů. U padělků se vzory obvykle opakují.

Jak otestovat pravou kůži

Pokud se výrobce snažil hodně napodobit pravou kůži, najdete i na kožence póry a vrásky, ale budou rozmístěny pravidelně, což vám může s rozpoznáním pravé a umělé kůže pomoci. Zkusit můžete také test vodou a ohněm. Podržte na 5–10 vteřin zapalovač u zkoumaného výrobku. Pravá kůže se zabarví, ale nebude zapáchat.

Jak poznat originální kabelku Dior

Kamínky z kabelky se nedrolí, pěkně všechno pečlivě prošité a hrany kůže i cedulky uvnitř jsou potaženy (začištěny) takovou černou hmotou proti oděru.

Kdo je Michael Kors

Michael Kors (narozen Karl Anderson) je americký světově proslulý módní návrhář luxusních doplňků a ready-to-wear. Značka nesoucí návrhářovo jméno vznikla v roce 1981 a od té doby již zaplavila svět nesčetným množstvím doplňků, obuvi, hodinek, parfémů, brýlí a především dámských i pánských kolekcí ready-to-wear.

Co je to Batch kód

Evropská směrnice umožňuje, že pokud má výrobek 36-ti měsíční a delší trvanlivost, lze ze strany výrobce označit produkt pouze kódem výroby / dávky (batch code).

Jak zjistit trvanlivost parfémů

U většiny parfémů není k dispozici datum expirace. Proto se musíte spolehnout na vlastní svědomitost a zapamatovat si, kdy vůni otevíráte. Nejlépe si proto tuto informaci někam zapište a pak se snažte danou vůni spotřebovat do 1 až do 2 let.

Jak poznat pravou 5000

ochranný iridiscentní pruh o šířce cca 20 mm je umístěn na lícní straně blíže pravému okraji bankovky. Je dvoubarevný, zprava vzorovaný. Při běžném pohledu na bankovku se jeví jako průhledný, při sklopení bankovky proti světlu získává barevný nádech zlaté a fialové barvy s kovovým odleskem.

Jak poznat vzácnou 1000 Kč

Na bankovkách vzoru 1993 obou hodnot schází lesklý iridiscentní pruh (1000 Kč; 5000 Kč) na lícní straně vpravo od portrétu. Na bankovkách 1000 Kč vzoru 1993 chybí na lícní straně nahoře uprostřed lipový list tištěný opticky proměnlivou barvou na lícní straně.

Jak poznat koženou kabelku

Asi nejjednodušší způsob, jak zjistit, zda je jedná o pravou či umělou kůži je – podívat se na štítek. Pravé kožené výrobky hrdě nosí logo či štítek s touto informací. Pokud naopak najdete výrobek se štítkem „umělá kůže“ je velmi nepravděpodobné, že by se v tomto případě jednalo o kůži pravou.

Jaký je rozdíl mezi eko kůži a koženkou

Zásadní rozdíl spočívá v tom, že koženka se nejčastěji vyrábí z tkaninového základu, na který se nanáší PVC vrstva. Eko kůži pak tvoří rovněž dvě vrstvy materiálů, ovšem vnější vrstva je polyuretanová, podklad je pak vyrobený z bavlny.

Jak poznat pravou Valentino kabelku

"Uši a poutka jsou často ze syntetiky, na rozdíl od originálních kožených nechytají patinu. Kovové detaily i šití bývají nekvalitní, chybí precizní zpracování," vypočítává Šárka typické nešvary padělaných kabelek.

Kde najdu Batch code

Batch kódy na etiketě

Je u všech průmyslově vyráběných vůní cca od r. 1990. Niche vůně tyto kódy často nemívají na flakonu, obvykle najdete ručně dolepený nebo dopsaný údaj na krabičce.

Jak stary muze být parfém

Vůně: parfémy, toaletní vody

Obsahují totiž alkohol, který je konzervuje. Otevřené mohou vydržet až tři roky, v originálním obalu pak klidně dvakrát tolik, někdy dokonce déle.

Jak dlouho parfém voní

Parfém (Parfum)

Parfém je nejdražší druh vůně na světě. Obsahuje nejkoncentrovanější oleje, které vydrží vonět až dvacet čtyři hodin po aplikaci. Tvoří ho přibližně 20 až 30 % čistého parfému, tj vonných olejů.