Jak si změnit tarif Vodafone?

Jak si změnit tarif Vodafone?

Jak dlouho trvá změna tarifů u Vodafone

Změnu vám potvrdíme SMSkou.

Proběhne nejpozději během 24 hodin, historii změn najdete v sekci Zprávy z Vodafonu.
Archiv

Jak zjistit jaký mám tarif Vodafone

V samoobsluze Můj Vodafone – v sekci Čerpání. Pokud máte více čísel nebo služeb, klikněte na Detail služby a dozvíte se podrobnosti. K přihlášení vám stačí uživatelské heslo k telefonnímu číslu.

Jak aktivovat tarif Vodafone

Jak si můžu vybraný balíček aktivovatPřes SMS – jde o nejrychlejší způsob, stačí poslat správné klíčové slovo na číslo 7700.Přes aplikaci Můj Vodafone – aktivaci provedete v sekci Moje služby – vyberte telefonní číslo – Balíčky ke kartě.Přes Můj Vodafone na webu – vše zařídíte v sekci Služby.

Jak změnit tarif na předplacenou kartu

Pro změnu platební metody se obraťte na operátora Péče o zákazníky na telefonním čísle *77 (ze sítě Vodafone) nebo 800 77 00 77 (z ostatních sítí). Změna platební metody proběhne zdarma, a pokud chcete mít jistotu, že to bude do konce aktuálního zúčtovacího období, kontaktujte nás nejpozději 7 dní předem.
Archiv

Jak zrušit tarif u Vodafone

Číslo bez závazku – výpověď můžete podat telefonicky na *77, osobně v prodejně nebo písemně. V druhých dvou případech vám ještě můžeme pro ověření výpovědi zavolat. Číslo se závazkem – výpověď smlouvy na dobu určitou je možné podat pouze písemně.

Kdy se mi obnoví data Vodafone

Obnovení balíčků probíhá automaticky po skončení měsíčního období. K obnovení balíčku nedojde, pokud: Předplacená karta nemá dostatečný kredit. Tarifní zákazník dosáhne Volacího limitu nebo FlexiStropu.

Jak zjistit jaký mám tarif

Zjistit svůj tarif můžete i zadarmo pomocí SMS – jen pošlete SMS ve tvaru TARIF na číslo 4603 a je to.

Jak často lze měnit tarif

Tarif si můžete změnit jednou za měsíc, resp. jednou za vaše zúčtovací období. Jaké máte zúčtovací období, zjistíte na vašem Vyúčtování služeb.

Jak přejít z předplacené karty na tarif Vodafone

Jak přejdu z dobíjení na tarif (platbu přes Vyúčtování)

Na tarif můžete přejít s operátorem na čísle *77 nebo zajděte do prodejny Vodafonu. Vyberte si tarif podle vašich potřeb z aktuálních tarifů. Pokud si nejste výběrem jisti nebo potřebujete poradit, navštivte kteroukoli z našich prodejen.

Jak snížit cenu tarifu

Čeští mobilní operátoři upravují své nabídky a přidávají internetová data, ale nezlevňují. Lidé, kteří chtějí získat slevu, musí s operátory smlouvat nebo využít zprostředkovatele v podobě tarifního srovnávače. Ušetřit tak lze až 40 procent z ceny, ukazují zkušenosti čtenářů.

Jak opustit Vodafone s číslem

Od nás ČVOP získáte v prodejně nebo zavoláním na Linku péče o zákazníky na čísle 800 77 00 77. Pokud máte předplacenou kartu, můžete o ČVOP požádat prostřednictvím bezplatné SMS ve tvaru PRENOS ANO heslo, kterou pošlete na číslo 7700. ČVOP vám pak obratem pošleme SMSkou na vaše číslo.

Jak navýšit data Vodafone

Hodnotu DataLimitu můžete navýšit také přes Můj Vodafone na webu v sekci Služby – Internet, v aplikaci Můj Vodafone v sekci Moje služby – Internet nebo s operátorem Linky péče o zákazníky na čísle *77 (ze sítě Vodafone) nebo 800 77 00 77 (z jiné sítě).

Jaký je rozdíl mezi vysokým a nízkým tarifem

Co vlastně tyto pojmy znamenají a jaký je mezi nimi rozdíl Nízký tarif (dříve pojmenován jako noční proud) je označení pro sníženou cenovou sazbu za elektrickou energii. Vysoký tarif (dříve označovaný jako denní proud) je označení pro elektrickou energii, za kterou platí spotřebitel plnou cenu.

Jak zjistím kdy mám nízký tarif

Povel pro zjištění časů nízkého tarifu najdete na displeji elektroměru. Pokud se vám nedaří tento údaj zjistit, můžete se podívat do našich návodů k elektroměrům.

Jak přejít na nízký tarif

Nárok na nízký tarif máte v případě, že vlastníte jedno z těchto zařízení: bojler, elektrické topení (například elektrokotel, podlahová vytápění, přímotop, …), tepelné čerpadlo k vytápění domácnosti, elektromobil, akumulační nebo hybridní vytápění. Dříve se nízkému tarifu říkalo noční proud.

Jak zjistit kdy je vysoký a nízký tarif

V rozvaděči naleznete pouze elektroměr. Povel pro zjištění časů nízkého tarifu najdete na displeji elektroměru. Pokud se vám nedaří tento údaj zjistit, můžete se podívat do našich návodů k elektroměrům.

Jak přejít z předplacené karty na tarif

Mějte telefon s předplacenou kartou po ruce. Pošleme vám na něj kód, který zadáte do objednávky a tím potvrdíte své telefonní číslo. Jakmile se kód v objednávce ověří, zobrazí se v ní vaše telefonní číslo a vy můžete pokračovat. Vaše současné číslo musí být aktivní a mít kredit aspoň 1 Kč.

Jakou předplacenou kartu na data

Nejlepší předplacenka pro mobilní data:

Celkové pořadí Mobilní služba Datový limit na měsíc
(1.) Vodafone 500 MB
(2.) Kaktus 500 MB
(3.) T-Mobile 400 MB

Jak získat výhodnější tarif

Výhodnější tarif lze získat v případě, pokud jsou s tím stávajícím komplikace. Jestliže operátor nedostojí slibované rychlosti služeb nebo jejich kvalit, reklamujte je a požadujte slevu. Na samotné vyjednávání výhodnějších tarifů může operátor snadno přistoupit poté, co mu oznámíte, že u něj chcete skončit.

Jak ziskat neveřejné tarify

Jak se k ní můžu dostat Zavoláte na zákaznickou linku a požádáte o snížení ceny za službu. Doporučujeme mít před sebou srovnání nabídek ostatních operátorů a sdělit pracovníkovi, že máte konkrétní nabídku na levnější službu. Zpravidla se dočkáte snížení ceny, pozor však na triky a háčky.

Jak změnit operátora se stejným číslem

U nového operátora si vyberete tarif, podepíšete smlouvu a obdržíte novou SIM kartu. Podle domluvy na konkrétním datu přenosu poté stačí vyměnit starou SIM kartu za novou a ve chvíli aktivace SIM karty můžete začít využívat nové služby se stejným telefonním číslem, na které jste zvyklí z dřívějška.

Jak sdílet data Vodafone

Aplikace Můj Vodafone – přes nabídku Moje služby – (vyberte hlavní telefonní číslo s datovým balíčkem, od kterého případně další čísla čerpají sdílená data) – Nastavení internetu – Nastavit DataStrop.

Jak zrychlit internet Vodafone

Můj Vodafone na webu – přihlaste se do samoobsluhy Můj Vodafone a zvolte sekci Služby – Internet. V části Zrychlení na maximum si můžete aktivovat 24hodinové navýšení rychlosti a uvidíte tu také, kolikrát ještě můžete zrychlení v daném měsíci využít.

Jak zjistit kdy je nízký tarif

Pro zobrazení platnosti nízkého tarifu vašeho odběrného místa je třeba znát kód HDO, který je uveden na přijímači HDO. Přijímač najdete v elektroměrovém rozvaděči. Další možnost, jak se může měnit doba spínání mezi nízkým a vysokým tarifem je pomocí digitálních přepínacích hodin.

Jak požádat o nízký tarif

Nárok na nízký tarif máte v případě, že vlastníte jedno z těchto zařízení: bojler, elektrické topení (například elektrokotel, podlahová vytápění, přímotop, …), tepelné čerpadlo k vytápění domácnosti, elektromobil, akumulační nebo hybridní vytápění. Dříve se nízkému tarifu říkalo noční proud.