Jak nakupovat v AAA Auto?

Jak nakupovat v AAA Auto?

Na co si dát pozor při koupi auta v AAA

První je na řadě exteriér vozu. Kontrolujte barvu a rovnoměrnost laku, jehož tloušťku lze ověřit speciálním měřičem. Prověřte spáry, spoje karoserie i uchycení jednotlivých dílů. V interiéru se zaměřte hlavně na opotřebování volantu, pedálů, řadicí páky, kryty airbagů a vzhled zavazadlového prostoru.

Proč nekupovat auto v AAA

Najdeš tam auta dobrá i špatná. Smlouva velmi nevyvážená v neprospěch klienta. Úvěrové smlouvy naprosto šílené. Auto jsem tam nikdy nekupoval, ale prodával jsem tam několikrát auto, které jsem jako nové koupil a po cca dvou letech prodával.
Archiv

Jak funguje uver u AAA AUTO

V AAA AUTO zprostředkovávají úvěry s nulovou akontací a s volitelnou délkou splácení od 12 do 96 měsíců. Podle statistik je pro úvěr schváleno 98 % žadatelů, takže na auto na splátky "dosáhne" prakticky každý. Prodejci se nyní v zájmu klientů snaží nabídnout zákazníkům co nejlepší podmínky.

Kdo je majitelem AAA AUTO

Od roku 2014 je majoritním vlastníkem skupiny AAA AUTO britsko-polský fond soukromého kapitálu Abris Capital Partners, který postupně získal 100% podíl, jež zakoupil za 220 mil. EUR (asi 6 mld. Kč), tedy asi 95 Kč za akcii. Po zákonném odkupu akcií se v červnu 2015 stal fond Abris stoprocentním vlastníkem skupiny.

Jak vyjednávat o ceně auta

Jak se připravit na jednání Před zahájením jednání se musíme vyzbrojit co možná největším množstvím argumentů. Především si zjistěme co nejvíce o modelu, který chceme koupit. Ověřme si, jaké jsou jeho typické závady, u jakého počtu najetých kilometrů se objevují a jaká je cena jejich odstranění.

Co Su skryte vady na autě

Zákon stanoví maximální dobu šesti měsíců od uskutečněného prodeje jako dobu, ve které se může projevit skrytá vada. Může se jednat například o vadné turbo nebo palivové čerpadlo, únik chladící kapaliny nebo oleje atd. Projeví-li se vada v šestiměsíční lhůtě, pohlíží zákon na věc, jako by byl vůz vadný už při převzetí.

Který autobazar je nejlepší

Srovnání nejlepších autobazarů

Název Hodnocení
#1 AutoESA.cz (4,5 / 5)
#2 Mototechna.cz (4,4 / 5)
#3 Carvago.com (4,4 / 5)
#4 Carnext.com (4,3 / 5)

Kde koupit ojeté auto

Největší autobazary s pobočkami po celé ČR a specializované portály s ojetými vozy:Auto Esa.AAA auto.Auto Jarov.Autobazar.cz.Auto-diskont.cz.Auto.bazos.cz.AutoNoto.cz.TipCars.cz.

Co potřebuju kdyz si chci vzít auto na splátky

CHCI AUTO KOUPIT NA SPLÁTKY, JAKÉ BUDU POTŘEBOVAT DOKLADY K nákupu na úvěr jsou potřeba 2 doklady totožnosti ( OP, ŘP, popř. PAS, RL), dále ve vybraných případech doklad o příjmu ze zaměstnání ( výplatní páska za poslední 2 měsíce nebo bankovní výpis).

Jak drahe auto si můžu koupit

Experti na osobní finance radí, aby lidé za auto dali maximálně 5-7 % hrubých příjmů domácnosti za dobu jeho předpokládaného užívání. Češi by tak měli ve dvou při průměrné mzdě lehce nad 33 000 Kč a koupi auta na 10 let vybírat mezi modely s cenovkou do 600 000 Kč.

Co znamená Aures

Aurès (ⵉⴷⵓⵔⴰⵔ ⵏ ⴰⵡⵔⴰⵙ, جبال الأوراس) je pohoří v severovýchodním Alžírsku, částečně zasahuje i na tuniské území.

Jaký byl název úplně první společnosti AAA Auto

Jejím zakladatelem a majitelem byl do roku 2014 Čechoaustralan Anthony James Denny, který společnost založil v roce 1992 jako „startup“ a postupně z ní vybudoval firmu s ročním obratem přes 14 miliard korun a více než 2 400 zaměstnanci.

Jak dlouho trvá koupě auta

Vůz vystavený v autobazaru čeká na nového majitele v průměru 1 až 3 měsíce. Průměrná doba inzerce auta činí 56,6 dne. Informovala o tom společnost AAA AUTO. Do statistik jsou ale započítány i specifické vozy, které si majitele hledají hůře.

Jak ziskat slevu v autobazaru

“ Tak nějak zkuste zaútočit na prodejce. Pokud je auto v komisi, pak máte z 80 % vyhráno. Prodejce zavolá majiteli a řekne mu, že je tu zákazník, který by auto koupil, ale jen se slevou kvůli následným opravám. Majitele většinou přesvědčí, že jinak se auto nepodá, bazar svou marži má stále a pak si s radostí plácnete.

Jak se zbavit odpovědnosti za skryté vady

Odpovědnost za skryté vady nelze vyloučit

Jedinou možností, jak se skutečně odpovědnosti zbavit, je písemný souhlas kupujícího. V praxi se uděluje typicky v případě, kdy je prodávána „ruina“ prakticky vhodná pouze k demolici, případně rozsáhlé rekonstrukci.

Jak řešit skrytou vadu

Pokud se vada u vozidla z autobazaru projeví do šesti měsíců od koupě vozu, má se za to, že jde o skrytou vadu, která existovala již před prodejem. V takovém případě by měl prodávající reklamaci uznat a vyřešit. Jestliže však reklamaci zamítne s tím, že vás o závadě před prodejem informoval, musí to prokázat.

Kde je nejlepší koupit ojeté auto

Největší autobazary s pobočkami po celé ČR a specializované portály s ojetými vozy:Auto Esa.AAA auto.Auto Jarov.Autobazar.cz.Auto-diskont.cz.Auto.bazos.cz.AutoNoto.cz.TipCars.cz.

Jak vybrat autobazar

Jak vybírat v autobazaru

Před návštěvou autobazaru hledejte hodnocení a recenze prodejce na internetu. Při prohlídce auta bedlivě poslouchejte prodejce a při jakékoliv nejasnosti či pochybnosti se jej ihned ptejte. Dobrý prodejce by vám měl vždy být schopen odpovědět.

Kde sehnat nejlevnější auta

Nástěnku s inzercí zdarma nabízejí také některé hypermarkety přímo ve svých prodejnách. Dost možná nejsnazší cesta pro legračně levné auto vede přes sociální síť Facebook, kde jsou skupiny přímo věnované prodeji a nákupu ojetin s nízkým cenovým stropem.

Jak nejlépe koupit auto

Dobrý prodejce by vám měl vždy být schopen odpovědět. V případě, že prodejce jedná zmateně či nervózně, pak se mějte na pozoru. Sledujte, zda vás sám upozorňuje i na věci spojené s provozem a servisem auta, což může také napovědět o jeho kvalitě a serióznosti.

Proč je auto na splátky levnější

Úvěr je výhodnější i pro ně, protože si z částky mohou odepsat DPH, které může následně posloužit jako akontace. Výsledná částka, o kterou člověk žádá je nižší a tím i rozpočet, který na to byl určen. Firmy tak mají o něco dříve splaceno a mohou si nakonec půjčit méně peněz.

Jak drahé auto si koupit

Experti na osobní finance radí, aby lidé za auto dali maximálně 5-7 % hrubých příjmů domácnosti za dobu jeho předpokládaného užívání. Češi by tak měli ve dvou při průměrné mzdě lehce nad 33 000 Kč a koupi auta na 10 let vybírat mezi modely s cenovkou do 600 000 Kč.

Co je výhodnější úvěr nebo leasing

Pro finanční ústav je leasing výhodnější a méně rizikový. V případě leasingu nemá problém věřitel majetek zabavit, protože si v podstatě bere to, co je jeho. U bankovního úvěru to má věřitel o něco složitější. Leasingové společnosti ve spolupráci s pojišťovnami nabízejí výhodnější pojištění předmětu.

Jak funguje koupě auta bez DPH

Pokud si tento ojetý vůz pořídí neplátce DPH, nemůže žádné DPH zpětně nárokovat a při jeho dalším prodeji už cena ojetého vozu neobsahuje žádné DPH. Zároveň má prodávající povinnost odvést DPH z prodeje / příjmu. Jedná se o zdanitelné plnění.

Co se musí udělat při koupi auta

Čerstvě zakoupený ojetý vůz většinou potřebuje odbornou péči, a proto jej nechte překontrolovat v odborném servisu. Ojeté vozidlo vyžaduje alespoň výměnu základních kapalin a případně i výměnu rozvodů. Doporučeno je také zkontrolovat stav pneumatik a zda odpovídají ročnímu období (zimní vs. letní pneumatiky).