Jak na iphone zrusit predplatne?

Jak na iphone zrusit predplatne?

Jak zrušit předplatné v aplikaci

Co se stane, když zruším předplacený tarifOtevřete aplikaci Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Platby a předplatné Předplatné.Vyberte předplatné nebo předplacený tarif, který chcete zrušit.Klepněte na Zrušit předplatné.Postupujte podle pokynů.

Jak zrušit předplatné aplikace Apple

Poklepem zvolte Nastavení (v pravém horním rohu) Klepněte na možnost Spravovat předplatné Vyberte Zrušit předplatné a pokračujte v procesu. Zrušení potvrďte prostřednictvím Obchodu Google Play.

Jak zjistit predplatne na iphone

Změna tarifu předplatného na iPhonu nebo iPaduOtevřete aplikaci Nastavení.Klepněte na své jméno a poté na položku Předplatná.Klepněte na název předplatného, které chcete změnit.Klepněte na Zobrazit všechny tarify a podle pokynů na obrazovce dokončete nákup.
ArchivPodobné

Jak vypnout automatické platby Iphone

Jak spravovat či zrušit předplatné na iPhonu a iPadu

Poté klepněte na kolonku s názvem iTunes a App Store. Zde poté stiskněte nahoře tlačítko s vaším Apple ID a zvolte možnost Zobrazit Apple ID. Na nové obrazovce, která se zobrazí, sjeďte níže a vyberte možnost Předplatná.
Archiv

Jak zrušit automatické Platby kartou

Jestliže nemůžete zrušit automatickou platbu přímo u poskytovatele, můžete to zkusit přes svou banku nebo vydavatele karty. Kontaktujte je buď telefonicky, nebo navštivte jejich webové stránky a hledejte sekci pro správu plateb nebo nastavení karty. Měli by vám pomoci zrušit automatické platby.

Jak zjistit kde mám predplatne

V mobilním telefonu nebo na tabletu se systémem Android otevřete v zařízení aplikaci Nastavení > Google > Správa účtu Google. V horní části klepněte na možnost Platby & předplatné. Klepněte na možnost Správa nákupů, Správa rezervací nebo Správa předplatného.

Jak zrušit nákup na App Store

Přihlaste se na stránce reportaproblem.apple.com. Klepněte nebo klikněte na „Chci provést…“ a pak vyberte „Požádat o vrácení peněz“. Vyberte důvod, proč chcete peníze vrátit, a pak vyberte Další. Vyberte aplikaci, předplatné nebo jinou položku a pak zvolte Odeslat.

Jak zrušit automatické platby kartou

Jestliže nemůžete zrušit automatickou platbu přímo u poskytovatele, můžete to zkusit přes svou banku nebo vydavatele karty. Kontaktujte je buď telefonicky, nebo navštivte jejich webové stránky a hledejte sekci pro správu plateb nebo nastavení karty. Měli by vám pomoci zrušit automatické platby.

Jak zrusit predplatne z karty

Zrušení odběrů

Nahoře klikněte na Předplatné a služby. Pod předplatným, které chcete zrušit, klikněte na možnost Spravovat. Vyberte možnost Zrušit předplatné. Upozornění: Pokud se tato možnost nezobrazuje, kliknutím na položku Spravovat předplatné přejděte na službu Google, kterou odebíráte, a zde zrušte předplatné.

Jak zrušit platbu kartou

Rušení nákupů aplikací a předplatnýchPřejděte do sekce Vaše aplikace.Vyberte aplikaci, jejíž nákup chcete zrušit.Na stránce podrobností klikněte na Zrušit nákup. Pokud se tato možnost nezobrazuje, 30minutová lhůta již vypršela.Dostanete e-mail s potvrzením.

Jak poznám že je aplikace placená

Po otevření sekce se zobrazí výpis všech programů a služeb, u kterých máte povolené automatické opakované platby – tedy máte je předplacené. U každé položky jsou tyto údaje: Název aplikace. Za co platíte předplatné

Jak zrušit předplatné časopisů

Odstoupení musí být oznámeno společnosti SEND Předplatné písemně nebo telefonicky takto: e-mailem na adresu [email protected], dopisem na adresu SEND Předplatné, Ve Žlíbku 1800/77 (hala A3), 193 00 Praha 9 , telefonicky na číslo 225 985 225. Pro odstoupení předplatitel může také využít tento formulář.

Jak vratit peníze z Predplatneho

Možnosti žádostí o vrácení platbyPřejděte na adresu play.google.com.Vpravo nahoře klikněte na svoji profilovou fotku.Vyberte Platby a předplatnéU objednávky, kterou chcete vrátit, klikněte na Nahlásit problém.Vyberte možnost, která popisuje vaši situaci.Vyplňte formulář a uveďte, že žádáte o vrácení platby.

Jak zrusit debetní kartu

Zrušení karty po rozvodu

Kontaktujte svého bankovního poradce (kontakt na něj najdete v Mobilní bance). Ten vám pomůže zrušit disponentské právo a i platební kartu.

Jak zrušit automatickou platbu kartou KB

Nastavení můžete kdykoli s okamžitou platností změnit ve svém internetovém či mobilním bankovnictví (KB+ / Mobilní banka / MojeBanka). Případně se obraťte na kteroukoliv pobočku nebo telefonicky na Podporu karet KB (nonstop).

Jak zrusit trvalé platby z karty

Provedenou platbu kartou již stornovat nedokážeme, tak stejně nedokážeme ani určit, zda se skutečně jedná o podvodníka. Obchodníkovi vždy musíme dát prostor pro dodržení toho, co vám slíbil.

Jak zrušit odeslání platby

banky nemohou platby stornovat ani vracet žádné peníze. Vy jste požádal banku, aby část Vašich peněz doručila jistému příjemci. Příjemce peníze obdržel. Tím role banky končí.

Jak zjistit kde mám předplatné

Vyhledání nákupů, rezervací a předplatnýchV zařízení otevřete aplikaci Nastavení a klepněte na Google. Spravovat účet Google.Nahoře klepněte na Platby a předplatné.Klepněte na Spravovat nákupy, Spravovat předplatná nebo Spravovat rezervace.Další podrobnosti zobrazíte kliknutím na položku.

Jak zjistit za co platím Apple

Jak zjistit, za co vám byla platba účtovánaChcete-li zobrazit historii nákupů, přejděte na stránku reportaproblem.apple.com.Přihlaste se svým Apple ID.Zobrazí se seznam vašich nákupů.Chcete-li zobrazit úplnou účtenku včetně daně, klepněte nebo klikněte na datum.

Jak zrušit předplatné deníku Právo

Informace o předplatném, objednávky, změny a reklamace na tel. 800 444 477, nebo [email protected].

Jak zrušit předplatné HN

napište nám na adresu Economia, a.s., oddělení předplatného, Pernerova 673/47, 186 00 Praha 8, napište e-mail na [email protected], pošlete fax na číslo +420 224 800 371.

Jak požádat o vrácení peněz

V případě, že člověk odešle platbu na špatný účet, musí vyplnit formulář, tedy čestné prohlášení o omylem zaslané platbě, který si může stáhnout na webových stránkách své banky nebo ho vyplnit přímo na pobočce. Někdy to je možné provést i v internetovém bankovnictví.

Jak dlouho trva vraceni peněz Apple

Vrácení peněz na váš účet může trvat 5 až 7 dní.

Jak odstranit platební kartu z telefonu

Odstranění debetní nebo kreditní kartySpusťte aplikaci Peněženka Google .Vyhledejte platební metodu, kterou chcete odstranit. Pokud se nejedná o první kartu, přejíždějte prstem doleva, dokud ji nenajdete.Klepněte na příslušnou kartu.Vpravo nahoře klepněte na Možnosti. Odstranění platební metody.

Jak odstranit kartu z telefonu

Jak odstranit platební metodu z účtu Google PlayOtevřete aplikaci Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Platby a předplatné Platební metody ikonu možností Nastavení plateb.Pokud k tomu budete vyzváni, přihlaste se do služby Google Pay.Pod požadovanou platební metodou klepněte na Odstranit.