Kde žije Samara?

Kde žije Samara?

Kde bydlí Samara

Samara (rusky Самара), v letech 1935 až 1991 Kujbyšev (Ку́йбышев), je město v evropské části Ruské federace na levém břehu řeky Volhy. Žije zde přibližně 1,17 milionu obyvatel, je tak šestým největším městem Ruska.

Kdy se narodila Samara

Samara Morgan

Věk: 24
Narození: 5. 6. 1999 , Irsko
Znamení: blíženci
Výška: 163 cm
Váha: 40.0 kg

Archiv

Jak zemřela Samara

Anna pořád nebyla v pořádku, Anna a Samara byly poslány na psichiatrii, kde nebylo nic zjíštěno. Proto Richard došel jen k jednomu rozhodnutí – zabít Samaru. Anna Samaru utopila ve studni. Samara ovšem nezemřela ihned, ale umírala celých 7 dní, poté Anna spáchala sebevraždu.

Co je to Samara

Samara (křídlatá nažka) je typ plodu krytosemenných rostlin. Je to v podstatně nažka, opatřená křídlem, které vzniká ze stěny semeníku.

Kdo hraje Samaru

Roli ducha Samary si zahrála Daveigh Chase, které bylo tenkrát pouhých 12 let. Jak si jistě dovedete představit, pro tak mladou slečnu to nebyl vůbec lehký úkol. Daveigh se ho však zhostila tak zodpovědně, že za roli dokonce vyhrála cenu MTV za nejlepšího záporáka.

Kdo hraje Samaru v kruhu

Pamatujete na Samaru ze slavného amerického filmu Holka, která ji hrála, dnes už rozhodně nevypadá jako strašidlo. Daveigh Chase je kočka. Je jí 24 let a ve filmové branži pracuje dodnes.