Jak ziskat slevu u Vodafone?

Jak ziskat slevu u Vodafone?

Jaké telefony nabízí Vodafone

Sleva až 5 000 Kč na telefony i tablety-30% Samsung. Samsung Galaxy S23 256 GB.-31% Samsung. Samsung Galaxy S23 128 GB.-40% Samsung. Samsung Galaxy S22 128 GB.-47% Xiaomi. Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G.-30% Samsung. Samsung Galaxy A54 5G 256 GB.-42% Samsung. Samsung Galaxy A34 5G 256 GB.-67% Xiaomi.-67% HONOR.
Archiv

Kde najdu Vyúčtování Vodafone

V samoobsluze Můj Vodafone na webu najdete v sekci Vyúčtování posledních 36 Vyúčtování. Posledních 6 Vyúčtování je včetně podrobného výpisu, pokud ho máte aktivní. Ke starším Vyúčtováním podrobný výpis neuchováváme. V aplikaci Můj Vodafone najdete posledních šest Vyúčtování.

Jak prodloužit studentský tarif Vodafone

Pokud jste průkaz změnili a máte nové číslo ISICu, kontaktujte nás na *77, abychom v systému vyplnili platné číslo ISICu a mohli jsme vám tarif prodloužit.

Jak se přihlásit do samoobsluhy

Do webové samoobsluhy Můj Vodafone se přihlašujete přes speciální přihlašovací stránku, v mobilní aplikaci vyberete na přihlašovací obrazovce volbu pro přihlášení plátcem. Číselné heslo k zákaznickému účtu může mít až 15 číslic.

Jak změnit tarif u Vodafone

Objednání nového čísla i změnu tarifu u čísla stávajícího můžete provést přes náš eShop. V případě změny u stávajícího čísla v košíku vyberete, že máte zájem o změnu na svém telefonním čísle. Pomůžeme vám samozřejmě také ve všech Vodafone prodejnách nebo na 800 777 777.

Jak kontaktovat Vodafone

*77 z jakéhokoliv Vodafone čísla, 800 77 00 77 z čísel jiného operátora, +420 776 977 100 ze zahraničí – volání na Linku péče o zákazníky stojí stejně jako běžné volání do ČR podle vašeho roamingového tarifu.

Jak zjistit dluh u Vodafone

Je ještě jiná možnostÚdaje pro platbu najdete v aplikaci Můj Vodafone.Platební údaje můžete zjistit také odesláním SMS zdarma na číslo 7700.

Jak se přihlásit na Můj Vodafone

Pro přihlášení použijte své telefonní číslo (nebo číslo služby v případě pevného internetu nebo TV) a heslo, kterým se hlásíte do samoobsluhy Můj Vodafone. Pokud jste si nastavili přihlašování e-mailem a heslem, do aplikace se přihlásíte stejně jako do Můj Vodafone na webu. Využít můžete také přihlášení číslem plátce.

Jak prodloužit smlouvu Vodafone

Jak mohu svou smlouvu prodloužitElektronicky – prodloužení zvládnete odkudkoliv ze svého počítače nebo mobilu.Osobně – zastavte se v našich prodejnách, kde vám rádi pomůžeme.Telefonicky – zavolejte nám na *77 nebo 800 77 00 77.

Jaký tarif pro děti

Tarif se skládá z 3 GB dat se slevou 100% a ze 130ti minut volání se slevou 20% a Neomezených SMS se 100% slevou. Zvýhodněná cena ke dni účinnosti těchto podmínek tak činí 299,- Kč za měsíc.

Jak se poprvé přihlásit do Vodafone

Při pořízení prvního telefonního čísla (nebo jiné služby) u Vodafonu vám na kontaktní číslo pošleme SMS s číselným heslem, díky kterému se přihlásíte do Můj Vodafone nebo se ověříte při komunikaci s našimi operátory a prodejci.

Kde najdu prihlasovaci udaje do Vodafone TV

Přihlašovací jméno

Přidělené číslo služby vaší Vodafone TV najdete například ve Vyúčtování nebo v samoobsluze Můj Vodafone. Přihlašovací údaje jsou stejné pro mobilní aplikaci, Vodafone TV na webu i pro chytré TV.

Jak dlouho trvá změna tarifů u Vodafone

Změnu vám potvrdíme SMSkou.

Proběhne nejpozději během 24 hodin, historii změn najdete v sekci Zprávy z Vodafonu.

Kdy se mi obnoví data Vodafone

Obnovení balíčků probíhá automaticky po skončení měsíčního období. K obnovení balíčku nedojde, pokud: Předplacená karta nemá dostatečný kredit. Tarifní zákazník dosáhne Volacího limitu nebo FlexiStropu.

Jak se spojit s operátorem Vodafonu

Z telefonu v síti Vodafone můžete volat *77. Z telefonu z ostatních sítí 800 77 00 77. Pokud máte u Vodafonu pouze Pevný internet nebo Vodafone TV, volejte na 800 77 00 77 a zadejte číslo plátce.

Kam zavolat na Vodafone

Potřebujete-li např. změnit tarif nebo nastavení služeb, vysvětlit Vyúčtování, zablokovat SIM kartu, objednat telefon nebo získat konkrétní informace o zákaznickém účtu, zavolejte prosím operátora linky Vodafone péče o zákazníky na čísle *77 nebo 800 77 00 77.

Jak zapnout m platbu Vodafone

Je automaticky aktivní na všech SIM kartách, není potřeba ji nijak aktivovat (pouze u předplacené Karty se vším všudy je m-platba trvale zablokovaná). Platit můžete i přímo prostřednictvím vašeho mobilního čísla v zařízeních s operačním systémem Android, iOS, Windows Phone.

Co jsou hlasové služby Vodafone

Služba je doplňkovou službou virtuální ústředny a díky ní zákazník získá funkci hlasového menu pro jeho informační nebo servisní linky. volající zvolí jednu z voleb v menu a na základě této volby je následně spojen na příslušné koncové telefonní číslo ať už pevné nebo mobilní.

Jak si koupit data Vodafone

Hodnotu DataLimitu můžete navýšit také přes Můj Vodafone na webu v sekci Služby – Internet, v aplikaci Můj Vodafone v sekci Moje služby – Internet nebo s operátorem Linky péče o zákazníky na čísle *77 (ze sítě Vodafone) nebo 800 77 00 77 (z jiné sítě).

Co je číslo plátce u Vodafonu

K číslu plátce vedeme a účtujeme vaše služby. Pod jedním číslem plátce máte zahrnuté ty služby, které pak najdete ve stejném Vyúčtování. Číslo plátce je zároveň shodné se specifickým symbolem a vidíte ho v každém měsíčním Vyúčtování.

Jak zjistím kdy mi končí smlouva u Vodafone

V samoobsluze Můj Vodafone v sekci Účet – Potvrzení transakce, případně na adrese https://www.vodafone.cz/muj/aktivace. Zavolejte na linku pro potvrzení kódu na čísle 800 77 77 65 – potřebujete znát Aktivační kód a administrátorské heslo. Sdělte kód v naší prodejně nebo operátorovi na lince *77 nebo 800 77 00 77.

Jakou SIM kartu do dětských hodinek

Do hodinek se vkládá SIM karta ve formátu NanoSIM a musí na ní být vypnutý PIN kód.

Jakou SIM pro děti

Nejmenším školákům se vyplatí pořídit spíš předplacenou kartu, která nabídne to základní, co je potřeba – volání a SMS. Po 1. minutě s ní voláte zdarma, takže během dlouhých hovorů můžete vyřídit všechno důležité. Větším dětem se určitě bude víc zamlouvat tarif Kůl speciálně vyladěný pro mladé.

Jak zjistit heslo na Můj Vodafone

Telefonické ověření – zavolejte na Linku péče o zákazníky na *77 (ze sítě Vodafone) nebo 800 77 00 77 (z jiné sítě). Pro přepojení na operátora zadejte po výzvě systému 3x po sobě chybné heslo. Naši operátoři vás ověří podle několika osobních údajů, nové heslo vám pak pošleme SMSkou.

Jak zprovoznit Vodafone TV na televizi

Android TV – televizi připojte k internetu a přihlaste se ke svému Google účtu, abyste měli přístup do obchodu s aplikacemi. Pak už jen stačí jít do obchodu s aplikacemi a vyhledat podle názvu Vodafone TV. Aplikaci si následně nainstalujte, najdete ji v menu televize mezi ostatními aplikacemi.