Jak nainstalovat aplikací do televize?

Jak nainstalovat aplikací do televize?

Jak stáhnout aplikaci na televizi

Procházení aplikacíZ plochy Google TV přejděte nahoře na kartu Aplikace.Pokud chcete procházet aplikace, přejetím nahoru nebo dolů vyhledejte různé kategorie.Vyberte požadovanou aplikaci nebo hru.Postupujte podle pokynů na obrazovce a nainstalujte aplikaci nebo ji zakupte.

Jak dostat Google Play do televize

Stažení aplikace Google TVV zařízení Android otevřete Obchod Google Play .Vyhledejte aplikaci Filmy a TV Google Play.Klepněte na Aktualizovat.Po dokončení aktualizace budete mít aplikaci Google TV.

Jak dostat Android do televize

Odesílání videí pomocí telefonu nebo tabletuTelefon nebo tablet i Chromecast připojte ke stejné bezdrátové síti.V telefonu nebo tabletu otevřete aplikaci Filmy a TV Google Play .Dole klepněte na Knihovna.Vyberte si film nebo pořad.Klepněte na Odeslat .V seznamu vyberte Chromecast.Klepněte na Přehrát.

Jak stáhnout aplikaci na TV Samsung

Postup instalace aplikace

Spusťte na televizi Smart Hub stisknutím barevného tlačítka na dálkovém ovladači. Šipkami zvolte aplikaci Samsung Apps a spusťte ji. Zvolte tlačítko Stáhnout. Aplikace se nyní nachází na Smart Hubu na obrazovce Další aplikace.
ArchivPodobné

Jak stáhnout aplikaci na LG televizi

Postup instalace aplikace

Spusťte lištu instalovaných aplikací stisknutí tlačítka domeček na dálkovém ovládání. Šipkami zvolte aplikaci LG Content Store a spusťte ji. Zvolte tlačítko Install.

Jak si stáhnout Obchod Play

Vyhledání aplikace Obchod Google PlayV zařízení přejděte do sekce Aplikace.Klepněte na Obchod Google Play .Aplikace se otevře a můžete vyhledat obsah ke stažení.

Jak si stáhnout aplikaci bez Google Play

Pokud stále postrádáte vaši oblíbenou aplikaci, využít můžete alternativní řešení v podobě stahování pomocí různých knihoven jako je APKPure, Petal Search nebo MoreApps. Tímto způsobem se vám do telefonu podaří nainstalovat například Whatsapp, Twitter, LinkedIn, Spotify, Waze či IDOS.

Jak nainstalovat aplikaci do Android TV

Instalace z USBVyberte aplikaci, kterou chcete nainstalovat a potvrďte.Telka zařve, že nemáte povolenou instalaci z Neznámých zdrojů a přesměruje Vás do Nastavení.Povolte správci souborů instalovat appky z Neznámých zdrojů.Poté se vraťte zpět a znovu pusťte instalaci požadované aplikace.A máte hotovo!

Jak přenést obraz z telefonu do TV

Nejrychlejší cestou je spuštění funkce Smart View z oznamovací lišty Vašeho telefonu. Po spuštění budou vyhledány televize, které se nacházejí na stejné WiFi síti jako Váš telefon. Stačí vybrat televizor ke kterému se chcete připojit, spojení proběhne automaticky. Spustí se režim sdílení obrazovky.

Jak stáhnout aplikaci do Smart TV

Stiskněte tlačítko HOME, vyberte položku (ikona Aplikace) v nabídce Home a v seznamu aplikací vyberte položku Google Play Store. Pokud má dodané dálkové ovládání tlačítko APPS, stisknutím tohoto tlačítka APPS lze zobrazit seznam aplikací. Vyberte aplikaci, kterou chcete nainstalovat.

Jak aktualizovat aplikaci v TV Samsung

1 Vyberte tlačítko Smart Hub/Domů na dálkovém ovládání televizoru.2 V domovské nabídce Smart Hub vyberte možnost Aplikace.3 Vyberte ikonu Nastavení (pravý horní roh). Zobrazí se vaše nainstalované aplikace.4 V pravém horním rohu se objeví možnost Automatická aktualizace.

Jak se připojit k televizi LG

Stáhněte si aplikaci LG ThinQ z obchodu s aplikacemi pro své chytré zařízení.Připojte televizor a chytré zařízení ke stejné síti Wi-Fi.Spusťte aplikaci LG ThinQ nainstalovanou ve vašem chytrém zařízení.Postupujte podle pokynů zobrazených v aplikaci LG ThinQ a připojte vaše chytré zařízení k televizoru.

Jak připojit televizi LG k internetu

Vstupte do nastavení Vašeho televizoru (zde naleznete, jak na to). V nastavení vyberte položku Síť a v podmenu vyberte Wi-fi Direct. 2. Aktivujte hledání zařízení Wi-fi Direct, stisknutím tlačítka.

Jak si nainstalovat aplikaci

Stahování aplikací z Google PlayOtevřete Google Play. V zařízení použijte aplikaci Obchod Play .Najděte požadovanou aplikaci.Chcete-li prověřit její spolehlivost, podívejte se, co o ní říkají ostatní uživatelé.U vybrané aplikace klepněte na Instalovat (aplikace za 0 Kč) nebo na cenu.

Jak si nainstalovat aplikací

Stahování aplikací z Google PlayOtevřete Google Play. V zařízení použijte aplikaci Obchod Play .Najděte požadovanou aplikaci.Chcete-li prověřit její spolehlivost, podívejte se, co o ní říkají ostatní uživatelé.U vybrané aplikace klepněte na Instalovat (aplikace za 0 Kč) nebo na cenu.

Proč mi nejde nainstalovat aplikace

Jestliže problémy s přístupem do Obchodu Play přetrvávají, zkuste vymazat data z mezipaměti aplikace Obchod Google Play ve smartphonu. Opět přejděte k aplikaci Obchod Google Play v »Nastavení«, ale tentokrát klepněte na »Úložiště« a pak na »Vymazat mezipaměť«.

Jak aktualizovat Android v televizi

Krok 2: Vyhledejte aktualizace systémuNa domovské obrazovce Google TV vyberte Nastavení Systém.Vyberte Informace Aktualizace systému. Zkontrolovat aktualizace.Nainstalujte dostupné aktualizace.Znovu spusťte video, hudbu nebo hru. Pokud to nepomůže, přejděte k dalšímu kroku.

Jak zapojit televizí přes internet

Potřebujete ethernetový kabel s konektorem RJ-45, který na druhém konci zapojíte do internetové zásuvky v bytě nebo do volného slotu ve vašem routeru. Při tomto pevném připojení televize k internetu zpravidla nemusíte zadávat v TV heslo. Heslo je nutné zadat při připojení televize bezdrátově přes WiFi.

Jakou aplikaci na zrcadlení obrazovky

LetsView je kompatibilní s více protokoly zrcadlení obrazovky, jako je AirPlay, DLNA, Chromecast, Miracast, atd. Ať už se jedná o online písně nebo videa, hry, filmy, fotky, e-knihy, všechny mohou být přímo vysílány do počítače nebo televize.

Jak aktualizovat starší TV Samsung

(pokud máte TV připojenou k internetu, můžete svůj televizor aktualizovat online, tedy přes internet a máte tak jistotu, že v TV máte vždy ten nejnovější firmware). 2) Ujistěte se, že je Váš televizor připojen k síti internet a vyberte Menu > Podpora > Aktualizace softwaru. 3) Zde vyberte položku Aktualizovat.

Jak aktualizovat aplikaci v TV

Kontrola dostupnosti aktualizací aplikacíNa televizi vyhledejte Obchod Google Play .Po otevření Google Play klikněte v pravém horním rohu na svůj profilový obrázek nebo iniciálu.Vyberte Spravovat aplikace a hry Aktualizace. Aktualizovat vše.

Jak se aktualizuje televize LG

Na ovladači stiskněte tlačítko Nastavení / Settings a vyberte položku Všechna nastavení / Advanced settings. Vyberte položku Obecné / general (vlevo) a následně vyberte O TÉTO TV / About This TV. Vyberte Vyhledat aktualizace / Check for updates a pokud byla nalezena aktualizace, tak potvrďte její instalaci.

Jak na internet přes starou televizi

Potřebujete ethernetový kabel s konektorem RJ-45, který na druhém konci zapojíte do internetové zásuvky v bytě nebo do volného slotu ve vašem routeru. Při tomto pevném připojení televize k internetu zpravidla nemusíte zadávat v TV heslo. Heslo je nutné zadat při připojení televize bezdrátově přes WiFi.

Jak zapojit televizi přes internet

Drtivá většina výrobců umožňuje připojit chytrý televizor k internetu přes kabel. Na zadní straně televizoru by se měl nacházet vstup pro internetový kabel označený „LAN“. Některé modely mají tento vstup na boku. Do vstupu pouze připojíte internetový kabel od domácí sítě a vše je hotovo.

Jak přeinstalovat aplikací

Vyberte Start > Nastavení > Aplikace > Aplikace a funkce. Vyberte aplikaci, kterou chcete opravit. Vyberte odkaz Upřesnit možnosti pod názvem aplikace (některé aplikace tuto možnost nemají). Na stránce, která se otevře, vyberte možnost Opravit, pokud je dostupná.