Co má dvě oči a nevidí?

Co má dvě oči a nevidí?

Kdo má v hlavě tisíc hlaviček

S míčem na hlavě několikrát balancoval čtyřiadvacet i třicet hodin, balancoval se zavázanýma očima i při běhu. „Za zmínku si myslím taky stojí, když jsem v osmadevadesátém roce v tělocvičně meziříčské Základní školy Žerotínova necelých šest hodin v kuse hlavičkoval.

Co chodí po hlavách

Má to šest nohou a stejně to chodí nejraději po hlavě. Správná odpověď: Veš.

Kdo nosí brýle a přece nic nevidí

Kdo nosí brýle a přece nic nevidí Správná odpověď: Nos.

Kdo mě má v kapse nemá v ní nic

Díra. Kdo mne má v kapse, nemá v ní nic.

Co se nejvíc potí v chladu

Nejvíce ale v oblasti hlavy. I když je chladné počasí, potí se tak,že má úplně mokré vlasy. Trápí ho to a společensky velmi znemožňuje.Je mu 19let,180/90,nepije,nekouří.

Kdo umí být a přece nemá ruce

Kdo umí bít a přece nemá ruce Správná odpověď: Srdce.

Kdo nosí největší klobouk

Kdo na světě má největší klobouk Správná odpověď: Ten, který má největší hlavu.

Jaké zvíře pije nejdražší nápoj na světě

Které zvíře pije nejdražší nápoj na světě Správná odpověď: Blecha, klíště, komár.

Jaké zvíře má dvě nohy

Stonožky a mnohonožky

Mnohonožky mají válcovité tělo a každý tělní článek nese dva páry nohou. Stonožky mohou mít až 170 párů kráčivých nohou, zatímco mnohonožky dokonce 375 párů. Na světě žije asi 2 800 druhů stonožek a 8 000 druhů mnohonožek.

Jak poznat že člověk potřebuje brýle

Vhodné je zpozornět, když vás často bolí hlava. Může se jednat i o jiné zdravotní problémy. Zbystřete, pokud se vám při únavě zhoršuje vidění, mžouráte na dálku, nezvládáte číst v šeru, špatně zaostřujete na blízko, Může se vám ale také stát, že si musíte dávat text dál od očí.

Co dělá hodný žák když jde do školy

Co dělá hodný žák, když jde do školy Správná odpověď: Kroky.

Jak omezit pocení v obliceji

Antiperspiranty bezpečně zužují potní kanálky a pocení tím spolehlivě omezí. Stačí je pravidelně nanášet před spaním na čistou a dokonale suchou pokožku a celkově dodržovat pravidelnou hygienu, aby byla pleť čistá, prodyšná a aby se tak zabránilo vzniku infekcí a dalších kožních problémů.

Co padá víc než malé děti

Co padá víc než malé dítě Správná odpověď: Windows.

Proč se nosí klobouky

Klobouk je pokrývka hlavy, která se po dlouhá staletí nosila nejen jako ochrana před nepříznivým počasím či sluncem, ale také jako odznak společenského postavení, náboženské víry či vojenské nebo jiné funkce a hodnosti, a různé klobouky se nosily k různým příležitostem a oděvům.

Kdo nosí cylindr

Klobouk má svůj původ v pokrývce hlavy, kterou nosili puritáni a kvakeři, členové protestantských sekt.

Co má srdce a žádné orgány

Správná odpověď: Zvon.

Kdo to dělá nechce to kdo to koupí nepotřebuje to kdo to potřebuje neví o tom co to je

Kdo to dělá, nechce to, kdo to koupí, nepotřebuje to, kdo to potřebuje, neví o tom. Správná odpověď: Rakev.

Co se stane když nebudu nosit brýle

Zhorší se mi vidění, když nebudu nosit brýle Ne, vidění se nezhorší tím, že člověk nenosí brýle, ale ani se nezlepší. Jak již bylo výše řečeno, vidění úzce souvisí s věkem a celkovým zdravotním stavem. Dá se říci, že od narození se zrak již jen horší.

Jak si doma zkontrolovat zrak

I v případě testování zraku lze sáhnout po mobilní aplikaci. Na výběr je opět několik možností. Mezi české aplikace patří TEST ZRAKU a OFTEX – TEST ZRAKU, slovenští vývojáři vytvořili aplikaci ZDRAVÉ OKO. V angličtině je pak dostupná například appka ICARE EYE TEST – EYE CARE nebo EYE TEST.

Jak chodí husy do vody

Jak chodí husy do vody Správná odpověď: Bosy.

Co znamená kdyz se clovek potí bez horečky

„Nadměrným pocením se může projevovat řada nemocí nebo fyziologických stavů organismu. Poměrně běžně se objevuje u žen v období menopauzy, dále při užívání některých léků, například antidepresiv, anxiolytik, inzulínu a podobně.

Co znamená noční pocení

Noční pocení neboli noční hyperhidróza je stav, kdy se v noci vzbudíte a pyžamo a lůžkoviny máte nasáklé potem. Noční pocení má často banální příčiny, jako jsou nevhodné podmínky pro spaní, může ale upozornit i na závažné zdravotní problémy.

Kde včerejšek následuje po dnešku

Kde vždycky včerejšek přichází až po dnešku – Ve slovníku. Kdo to dělá, nechce to, kdo to koupí, nepotřebuje to, kdo to potřebuje, neví o tom. Co to je

Kdy muž smeká klobouk

Pokrývka hlavy má svá pravidla i v etiketě. Muži vždy smekají klobouk při vstupu nebo při seznamování či zdravení, jiná pokrývka se smeká jen při vstupu do budovy. Ženy si klobouk mohou sundat až tam, kde si budou moci vlasy upravit.

Kdy se nosily cylindry

Cylindr se stal symbolem vyšších společenských vrstev a tím pádem i terčem satiristů a společenských kritiků. Ke konci první světové války se cylindry staly raritou v každodenním životě. Používal se nadále výhradně při večerních slavnostních příležitostech, kdy muž oblékal smoking nebo frak.