Jak přenést Smart klíč do nového telefonu?

Jak přenést Smart klíč do nového telefonu?

Jak aktivovat Smart klíč na novém mobilu

Smart klíč si můžete nově aktivovat, na novém nebo stávajícím mobilu. Přihlaste se pomocí přihlašovacích údajů (uživatelské jméno a heslo) na stránce https://identita.csob.cz. Pokud máte aktivní Smart klíč, při přihlášení s využitím druhého faktoru zvolte možnost „Nainstalujte si ho znovu“.

Jak převést Smart klíč

Přihlaste se do ČSOB Smart a ve spodním palcovém menu klikněte na Ostatní. V Nastavení zvolte Aktivace Smart klíče. Zobrazí se aktivační kód – zkopírujte si ho do schránky nebo si ho opište a dejte Pokračovat. Otevře se aplikace ČSOB Smart klíč Vložte nebo přepište aktivační kód, zvolte Pokračovat.
Archiv

Jak se přihlásit do internetového bankovnictví ČSOB bez smart klíče

Internetové bankovnictvíPřejděte na naše stránky www.csob.cz a v pravém horním rohu klikněte na oranžové tlačítko Elektronické bankovnictví a zvolte Internetové bankovnictví.Pod kolonkou Uživatelské jméno vyplníte identifikační číslo, které jste obdržel v Dohodě o ČSOB Identitě.

Jak se poprvé prihlasit do ČSOB Smart

Do internetového bankovnictví se přihlásíte buď přihlašovacím jménem a heslem, nebo certifikátem. Následně pak přihlášení ještě potvrdíte aplikací ČSOB Smart klíč, případně SMS klíčem. Více o přihlašování najdete v nápovědě pro ČSOB Identitu.

Jak znovu aktivovat Smart klíč

Nejdříve získejte aktivační kód, a to buď v internetovém bankovnictví, v aplikaci ČSOB Smart, v bankomatu nebo na pobočce ČSOB. Stáhněte si zdarma do mobilu nebo tabletu aplikaci Smart klíč v App Store nebo Google Play. Zadejte aktivační kód, zvolte si 5místný PIN a postupujte podle dalších pokynů v aplikaci.

Jak aktivovat George klíč na novém zařízení

Pokud si pořídíte nový telefon nebo tablet a budete ho používat s vaším bezpečnostním telefonním číslem, pak stačí nainstalovat aplikaci George klíč na toto nové zařízení. Do aplikace se přihlásíte pomocí vašeho uživatelského jména, data narození a 6místného PINu.

Kde najdu Smart klíč

Můžete si ho zřídit online ve svém Online Bankingu v sekci Účty a Karty – Mobilní služby – Aktivace Smart klíče nebo požádejte bankéře na pobočce UniCredit Bank. O zřízení Smart klíče Vás budeme informovat prostřednictvím SMS zaslané na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu.

Kde najdu Smart klíč ČSOB

V internetovém bankovnictví najdete aktivační kód v hlavním menu v položce Mobilní aplikace. V bankomatech ČSOB získáte aktivační kód v hlavním menu pomocí volby „Smart klíč“. Bankomat vám vydá stvrzenku s aktivačním kódem, který načtete během aktivace aplikace.

Jak používat Smart klíč

Aplikaci můžete používat i bez připojení na internet ve svém mobilu. V této situaci stačí jen Smart klíčem načíst QR kód. Následně jen klíčem vytvořený bezpečnostní kód zadáte zpět do internetového bankovnictví a je to.

Jak získat aktivační kód

Aktivační kód získáte ve všech našich bankomatech. Pro získání aktivačního kódu vložte kartu do bankomatu nebo kartu přiložte k bezkontaktní čtečce. Pomocí chytrého zařízení nebo platební nálepky kód bohužel nezískáte. Zadejte PIN jako při výběru hotovosti a v menu vyberte Služby a nabídky.

Jak obnovit George klíč

v nejbližším bankomatu ČS, na kontaktním centru ČS 800 207 207, pokud máte aktivovanou metodu Ověření hlasem, na pobočce.

Proč mi nejde aktivovat George klíč

Zkontrolujte, že heslo, které zadáváte při přihlášení, je správné a neobsahuje nepovolené znaky a mezery. Pokud si vaše heslo nepamatujete, využijte proces pro obnovení hesla. Zkontrolujte, že do aplikace George klíč zadáváte správný 6místný PIN (případně, že používáte správný otisk prstu).

Jak aktualizovat aplikaci ČSOB Smart

Otevřete Obchod Play / App Store a v přehledu vašich aplikací si Smart můžete ručně aktualizovat. Nejjednodušší je nastavit si automatické aktualizace a nemusíte se o nic starat.

Jak potvrdit platbu Smart klicem

Nyní už nemusíte přepisovat SMS kódy při placení kartou na internetu. Místo SMS vám přijde notifikace do aplikace ČSOB Smart klíč a vy ji potvrdíte otiskem prstu, Face ID nebo PINem aplikace.

Jak stáhnout George klíč do mobilu

V Obchod Play najděte aplikaci George klíč. Klikněte na „Instalovat“. V HUAWEI AppGallery najděte aplikaci George klíč. Klikněte na „Instalovat“.

Kde je e PIN

Svůj ePIN najdete buď ve své Smart Bance, nebo Internet Bance. Ve Smart Bance naleznete ePIN v sekci Karty, a to po stisknutí na danou kartu. Stačí odrolovat dolů, kde najdete „ePIN“ a po kliknutí se Vám zobrazí.

Jak přenést George do nového telefonu

Pokud si pořídíte nový telefon nebo tablet a budete ho používat s vaším bezpečnostním telefonním číslem, pak stačí nainstalovat aplikaci George klíč na toto nové zařízení. Do aplikace se přihlásíte pomocí vašeho uživatelského jména, data narození a 6místného PINu.

Jak aktivovat e PIN

Jak si nastavit ePINPřihlaste se do internetového bankovnictví s ID.V menu Karty klikněte na vybranou kartu.Rozklikněte sekci „Internetové platby (3D Secure, ePIN)“ a nastavte si ePIN pro všechny vaše karty najednou.

Jak potvrdit platbu kartou ve Smart bance

Dále můžete být vyzváni i k potvrzení platby prostřednictvím služby 3D Secure, kterou můžete buď pohodlně ověřit přes Smart Banku (PINem do Smart Banky, otiskem prstu nebo rozpoznáním obličeje), nebo zadáte Váš ePIN spolu s jednorázovým heslem, které Vám pošleme v SMS na Váš mobilní telefon.

Jak aktivovat George klíč na dalším zařízení

Pokud už máte aktivní George klíč na svém mobilním telefonu, můžete si jej aktivovat až na čtyřech dalších zařízeních, například tabletu. Aplikace vás sama požádá o povolení polohy a zapnutí Bluetooth na obou zařízeních. Bez toho nebude možné aktivaci dokončit.

Kde najit e kód

Svůj ePIN najdete buď ve své Smart Bance, nebo Internet Bance. Ve Smart Bance naleznete ePIN v sekci Karty, a to po stisknutí na danou kartu. Stačí odrolovat dolů, kde najdete „ePIN“ a po kliknutí se Vám zobrazí. Případně klikněte na „Detail karty“.

Kde najít e PIN

Šestimístný ePIN pro každou ze svých karet najdete buď ve své Smart Bance, nebo Internet Bance, a to po kliknutí na kartu. ePIN se týká výhradně plateb na internetu. Pokud s kartou neplatíte na internetu, ePIN si nemusíte pamatovat, nic se pro Vás nemění.

Jak nastavit Smart Banku do mobilu

Smart Banku si může aktivovat fyzická osoba nepodnikatel, fyzická osoba podnikatel i právnická osoba si mohou aplikaci aktivovat v Internet Bance v sekci Osobní nastavení a dále postupovat dle instrukcí ve Smart Bance. Kompletní návod na aktivaci Smart Banky najdete na této stránce.

Kde najdu aktivační kód Smart Banka

V internetovém bankovnictví najdete aktivační kód v hlavním menu v položce Mobilní aplikace. V bankomatech ČSOB získáte aktivační kód v hlavním menu pomocí volby „Smart klíč“.

Co je to e PIN kód

ePIN je šestimístný kód, který se používá při ověřování online plateb kartou. Je automaticky vygenerován pro každou Vaši platební kartu a je stejný po celou dobu její platnosti. ePIN se týká výhradně plateb kartou na internetu.