Co to je ČT1?

Co to je ČT1?

Jak naladit ČT1

Program je označen jako ČT :D. / ČT art a je v současné době již vysílán ve vysokém rozlišení v rámci veřejnoprávního multiplexu prostřednictvím Finální sítě 21. Kanál je také dostupný prostřednictvím satelitního vysílání, přes kabelovou televizi a IPTV komerčních poskytovatelů těchto služeb.

Jak naladit ČT na DVB T2

Obecně, pokud přijímáte prostřednictvím vlastní antény, Vám můžeme doporučit naladit programy ČT manuálně, a to za použití příslušného kanálu podle vysílače, z něhož přijímáte TV signál. Seznam naleznete zde: https://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/technika/digitalni-pozemni-vysilani-dvb-t/vysilaci-site-11-a-21-dvb-t2/.

Jak se dostat do České televize

Pokyny do Česká televize – Studio 9, Kavčí hory Praha Praha 4 pomocí veřejné dopravyAutobus: 134 176 188 XC.Vlak: S 65 S 9.Metro: B.Tramvaj: 17 2 3.

Jak naladit ČT1 na satelitu

Česká televize šíří své programy satelitní cestou již od roku 1997, sama zajišťuje a garantuje vysílání DVB-S2 na orbitální pozici 23,5° východně. V současnosti nabízí prostřednictvím družice Astra 3B ČT1, ČT1 JM, ČT1 SM, ČT2, ČT24, ČT sport, ČT :D.

Proč nejdou naladit programy

Prověřte, zda je vaše společná televizní anténa upravená

Pokud přijímáte televizní signál přes společnou televizní anténu (STA), problém s naladěním DVB-T2 by mohl souviset s úpravou STA. Ta totiž musí být vyladěna na příjem nových vysílacích kanálů, na kterých vysílají sítě DVB-T2.

Jak naladit televizi a 11

Vysílání A11 bude možné přijímat na satelitu Astra 3B, dále v pozemním vysílání v multiplexu 23 na programové pozici TEST2, kde bude vysílat v klasickém SD rozlišení a také u kabelových a internetových operátorů.

Proč nejde ČT 1

Zjistit ideální trasu signálu potom můžete z mapy pokrytí ČTÚ – https://digi.ctu.cz/dtv/. Pokud se situace nezlepší po přeladění, můžete ještě Vaše příjmové zařízení vypnout na několik minut ze sítě, nebo jej po zapnutí uvést do továrního nastavení a až poté znovu naladit programy.

Proč mi nejde naladit televize

Prověřte, zda je vaše společná televizní anténa upravená

Pokud přijímáte televizní signál přes společnou televizní anténu (STA), problém s naladěním DVB-T2 by mohl souviset s úpravou STA. Ta totiž musí být vyladěna na příjem nových vysílacích kanálů, na kterých vysílají sítě DVB-T2.

Kdo uvádí zprávy na čt1

Události
Formát zpravodajství
Hrají Marcela Augustová Josef Maršál Bohumil Klepetko Pavel Zuna Taťana Fischerová Jaroslav Špaček Agnieszka Hollandová Jakub Železný
Moderátoři Marcela Augustová Barbora Kroužková Michal Kubal Jana Peroutková Martin Řezníček Jakub Železný
Země původu Česko

Jak se přihlásit k placení televizních poplatků

Přihlášení k platbě TV poplatkuPřihlásíte se nebo si vytvoříte Účet poplatníka. Stačí vyplnit e-mail a heslo.Vyplníte základní osobní údaje. Žádné zbytečnosti. Jen údaje, které potřebujeme znát.Zvolíte si frekvenci plateb a platební metodu. Měsíčně, čtvrtletně, pololetně nebo ročně. Kartou nebo příkazem z účtu.

Jak nastavit programy na TV

Stiskněte tlačítko HOME a poté vyberte položky [Nastavení] — [Sledování televizoru] — [Kanály] — [Nastavení kanálů] — [Digitální nastavení] — [Digitální ladění] — [Editace seznamu programů]. Vyberte program, který chcete přesunout na nové místo. Vyberte nové místo, kam chcete přesunout vybraný program.

Jaké programy je možné v DVB-T2 naladit

Nové Vysílací sítě DVB-T2Vysílané programy: ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT Sport, ČT :D/ČT art (tyto programy vysílají volně v HD rozlišení).Rozhlasové programy: ČRo Radiožurnál, ČRo Dvojka, ČRo Vltava, ČRo Plus, ČRo Radio Wave, ČRo Radio Junior, ČRo D-Dur a ČRo Wave.Pokrytí: přes 90% obyvatel ČR.

Kde vysílá A11

Vysílání A11 bude možné přijímat na satelitu Astra 3B, dále v pozemním vysílání v multiplexu 23 na programové pozici TEST2, kde bude vysílat v klasickém SD rozlišení a také u kabelových a internetových operátorů.

Co je program A11

A11 online

Je zaměřený na společenské, ekonomické, kulturní či sportovní dění. Kromě aktualit zde naleznete rozhovory se zajímavými osobnostmi jednotlivých regionů, krimi zprávy, dopravní informace, reportáže z amatérského fotbalu a dalších sportů, kulturu i zábavu, zdraví a další regionální zajímavosti.

Proč nefunguje červené tlačítko ČT

Aby červené tlačítko fungovalo, musíte libovolný kanál sledovat v televizi v režimu „TV“, tj. přes vysílání DVB-T2, přes satelit nebo kabelovku. Pokud televizi sledujete po internetu přes aplikace Skylink, O2 TV, Telly, Kuki a další, červené tlačítko zpravidla nefunguje.

Jak naladit všechny programy

Máte-li signál, zkuste naladit svůj přijímačVstupte v nabídce vašeho televizoru do MENU.Vyhledejte sekci NASTAVENÍ/SETTING.Zvolte funkci LADĚNÍ/TUNE.Doporučujeme pak vybrat možnost MANUÁLNÍ LADĚNÍ/MANUAL.Můžete ale zvolit i variantu AUTOMATICKÉ LADĚNÍ/AUTOMATIC.

Co dělá moderátor

Moderátor se stará o moderování pořadů a relací, vytváří scénáře pro diskusní pořady a textové podklady pro rozhlasová vysílání. Komentuje nebo vede diskuse během živého vysílání. Připravuje a reprodukuje české nebo cizojazyčné texty na konferencích, případně ve spolupráci s externími dodavateli příspěvků.

Kdo uvádí Dobré ráno

SOŇA BARANOVÁ & ONDŘEJ BLAHO O SÍLE DOBRÉHO RÁNA, INTIMITĚ, LÍVANCÍCH I VEČERNÍČKU. Jeho nejoblíbenějším dnem je pondělí, jejím pátek. A právě od pondělí do pátku jsou nejvíce k vidění!

Kdy se musí platit televizní poplatky

Zákon stanoví i výši koncesionářských poplatků, která je nyní 135 korun měsíčně za televizi a 45 korun měsíčně za rozhlas. Splatnost poplatků je 15. den každého kalendářního měsíce a přihlásit se k nim je nutné do 15 dnů od chvíle, kdy vám vznikla povinnost je hradit.

Proč platit televizní poplatky

Ačkoliv se totiž televizní poplatek platí „ze zařízení technicky způsobilého k individuálně volitelné reprodukci televizního vysílání…“, tedy bez ohledu na to, „za co“, dle § 1 zákona o rozhlasových a televizních poplatcích tento poplatek slouží k financování veřejné služby České televize.

Jak sledovat TV na internetu zdarma

V našich končinách existuje řada internetových televizí, které nabízejí bezplatný obsah. Vybírat můžete celkem ze šesti různých možností, kam patří iVysílání ČT, JOJ TV, TV Noe, Nova Plus, Seznam TV a Prima Play.

Jaký je rozdíl mezi DVB-T a DVB-T2

DVB-T umožňovalo šířit v jedné vysílací síti až 8 televizních programů ve standardním rozlišení (SD), kdežto DVB-T2 umožňuje šířit až 18 stanic ve standardním rozlišení, nebo až 7 stanic ve vysokém rozlišení (HD). S využitím tohoto standardu může pozemní vysílání programy šířit i v Ultra HD (4K) rozlišení.

Kdy končí vysílání DVB-T2

Kdy končí starý formát vysílání Přechod na DVB-T2 začne v listopadu 2019 v Praze. Na celém území ČR bude ukončeno vysílání ve starém formátu v roce 2021 a týká se to všech domácností, které přijímají televizní signál klasickou pokojovou nebo venkovní anténou, případně společnou televizní anténou.

Jak naladit A11 na TV

Vysílání A11 bude možné přijímat na satelitu Astra 3B, dále v pozemním vysílání v multiplexu 23 na programové pozici TEST2, kde bude vysílat v klasickém SD rozlišení a také u kabelových a internetových operátorů.

Kdo vlastní televizi a 11

Od roku 2022 je vydavatelství součástí společnosti A11 Group, a. s., která sdružuje podnikatelské aktivity Aleše Zavorala a Daniela Šopova a zaměřuje se mimo vydavatelskou činnost na developement, zdravotnictví a dodávky energií.