Jak nastavit platby na internetu Raiffeisenbank?

Jak nastavit platby na internetu Raiffeisenbank?

Jak povolit platby přes internet Raiffeisen

V hlavním menu přejděte do sekce "KARTY" a zvolte v přehledu debetní kartu, u které chcete internetové platby povolit nebo zakázat. Zobrazí se její nastavení. Internetové platby povolíte nebo zakážete v sekci "Limity" kliknutím na odkaz "Změnit" v příslušném řádku.
Archiv

Jak aktivovat platby kartou přes internet

Postupujte následovně:Vyberte záložku Karty.Jděte na Přehled karet a zvolte Detail karty.Klikněte na Upravit nastavení karty.Povolte nebo zakažte platby kartou na internetu.

Jak nastavit placení mobilem Raiffeisenbank

Aktivujte vaše karty

Po aktivování aplikace automaticky načteme všechny Vaše debetní i kreditní karty od Raiffeisenbank. Zvolte si, které z těchto karet budete chtít využívat pro NFC placení a tyto karty jednoduše aktivujte. Nezapomeňte před platbou nastavit RaiPay jako výchozí aplikaci pro platby mobilem.
Archiv

Jak aktivovat internetového bankovnictví Raiffeisenbank

Aktivaci snadno provedete s pomocí svého původního telefonu. Na starém telefonu se přihlaste do aplikace Raiffeisen bankovnictví, kterou používáte jako RB Klíč. Přejděte na záložku Menu – Nastavení – Správa zařízení. Ve spodní části stránky klikněte na tlačítko Nová aktivace.

Jak nastavit limity v Raiffeisenbank

osobně na kterékoliv pobočce Raiffeisenbank. telefonicky na infolince 412 440 000. online přes internetové či mobilní bankovnictví

Jak změnit limit pro internetové platby

Přes internetový prohlížeč:Klikněte na ozubené kolečko (Nastavení) a vyberte Váš profil.Pod položkou Limity klikněte na tlačítko Změnit.Jste přesměrováni do Správy IDentity.Vyberte bezpečnostní metodu a klikněte na tlačítko Změnit limit.Změnu potvrďte pomocí zvolené ověřovací metody.

Proč mi nejde platit kartou na internetu

Internetové platby a jejich limity se upravují v Internet Bance nebo Smart Bance v části Vaše karty a dále Detail karty a Nastavení. Dalším důvodem zamítnuté platby může být chybné zadání ePINu, ke kterému můžete být vyzváni při platbě se zabezpečením 3D Secure.

Jak nastavit platbu kartou

Zkontrolujte nastavení způsobu placení přiložením telefonuSpusťte aplikaci Peněženka Google .Vpravo nahoře klepněte na svou profilovou fotku nebo na položku Účet. Nastavení bezkontaktního placení.Zkontrolujte, jestli máte k bezkontaktním platbám všechno správně nastavené.

Jak platit přes Google Pay na internetu

Platby v aplikacích a na webových stránkáchPři placení klikněte na tlačítko Google Pay. Pokud se zobrazí výzva, zadejte platební metodu a dodací adresu.Potvrďte objednávku.

Jak zprovoznit NFC platby

Zjistěte, zda váš telefon podporuje NFC – Otevřete nastavení ve vašem telefonu s operačním systémem Android nebo v iPhone mobilu a do vyhledávání zadejte „NFC“. Pokud telefon funkci najde, otevřete ji a zapněte. Pokud funkci v telefonu nevidíte, pravděpodobně platit telefonem nemůžete.

Jak aktivovat internetové bankovnictví

Klikněte na "Odblokování/změna hesla" na přihlašovací stránce. Po zadání svého přihlašovacího jména Vám přijde ověřovací email, ze kterého opíšte kód. Pak už si jen nastavíte nové heslo a potvrdíte Smart klíčem nebo sms.

Jak nastavit Raiffeisenbank

Jak si je nastavím Nastavte si službu Informuj mě přes ozubené kolečko (nastavení) vpravo nahoře ve vašem internetovém bankovnictví. Po rozkliknutí kolečka zvolte v levém menu "Informuj mě", poté "Nové nastavení". Zde vyberte typ služby, který chcete nastavit a klikněte na "Pokračovat".

Jak zvýšit limit v internetovém bankovnictví

Přednastavené základní limity můžete změnit v internetovém bankovnictví George (Nastavení > Váš profil > Bezpečnostní metody) nebo přímo ve Správě IDentity. Ve Správě IDentity si vyberete odpovídající bezpečnostní metodu (George klíč, Ověření hlasem, Heslo + SMS).

Jak zvýšit limit pro internetové platby Raiffeisen

telefonicky na infolince 412 440 000. online přes internetové či mobilní bankovnictví

Jak zvýšit limit v internetovém bankovnictví Moneta

Limit pro platby přes Internet Banku lze navýšit přímo v aplikaci v sekci Nastavení – Změna hesla a správa kanálů – označit Internet banku – Změnit limit a to až do výše 2 mil. CZK. Změnu lze také provést na zákaznické lince 224 443 636, nebo na kterékoliv pobočce.

Jak nejlépe platit na internetu

Bezpečnějším způsobem platby kartou je využití zabezpečení 3D-Secure, při kterém se obchodník pouze dozvídá, zda platba byla či nebyla provedena. Uživatel však nemá před zahájením platby možnost toto zabezpečení poznat a to, že jej obchodník proklamuje, nemusí nic znamenat.

Které banky podporují Google Pay

Momentálně Google Pay v Česku podporují tyto banky:Air Bank.Banka CREDITAS.Česká spořitelna.ČSOB.Edenred.Equa bank.Fio banka.Hello Bank.

Jak si nastavit Google Pay

Nastavení Peněženky Google

Spusťte aplikaci Peněženka Google . Postupujte podle pokynů k nastavení. Pokud Peněženku Google používáte poprvé, při prvním spuštění aplikace se zobrazí výzva k přidání platební karty. Kartu můžete naskenovat pomocí fotoaparátu, nebo zadat údaje ručně.

Jak zapnout platby v mobilu

Jak platit pomocí Google Wallet s telefonem s Androidem

se ujistěte, že máte zapnutou možnost NFC. Poté pro zaplacení telefon odemkněte a přiložte k danému terminálu. V případě potřeby ještě jednou potvrďte pomocí čtečky otisků prstů nebo rozpoznání obličejem, pokud vás k tomu telefon vyzve. Máte zaplaceno.

Jak zapnout NFC v telefonu

Zapnutí NFC (Near Field Communication)V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.Klepněte na Připojená zařízení Předvolby připojení NFC.Zapněte možnost Používat NFC.

Jak nastavit aplikací Raiffeisenbank

Na svém mobilním zařízení otevřete aplikaci Google Play (pro zařízení s Androidem) nebo App Store (pro zařízení s iOS) a vyhledejte Mobilní eKonto od Raiffeisenbank. Aplikaci stáhněte a nainstalujte. 2. Spusťte aplikaci ve svém chytrém telefonu a klikněte na tlačítko „AKTIVOVAT“.

Jak se přihlásit do internetového bankovnictví RB

Do internetového bankovnictví se vždy přihlašujte z našich webových stránek www.rb.cz. Po kliknutí na modré tlačítko Vstup na účet se rozbalí okno. Vyberte záložku RB klíč, vyplňte požadované údaje a zvolte Přihlásit se.

Jak zmenit Transakcni limit

Přihlaste se do internetového bankovnictví ČSOB. V levém menu vyberte záložku Nastavení. Zvolte možnost Přehled denních limitů. Vyberte denní limit, který chcete změnit.

Jak si nastavit limit Raiffeisenbank

osobně na kterékoliv pobočce Raiffeisenbank. telefonicky na infolince 412 440 000. online přes internetové či mobilní bankovnictví

Co jsou platby na internetu

Platby přes Internet, platby pomocí internetového bankovnictví, takzvané on-line platby jsou již rozšířenou možností finančního vyrovnání za objednané zboží či poskytnuté služby. Jedná se o jednoduchou a bezpečnou platební úhradu. Ano, on-line platby jsou opravdu bezpečné a není potřeba se jich zbytečně obávat.