Na jakou otázku nikdy neodpovíte ano?

Na jakou otázku nikdy neodpovíte ano?

Co roste a nikdy neklesá

věk = : Co stále roste a nikdy neklesá Prodleva rok.

Jak se říká starému sněhulákovi

Jak se říká starému sněhulákovi Louže.

Čím víc jí je tím méně vidíš

„Čím víc se člověk na nějakou věc dívá, tím méně ji vidí a čím víc ji studuje, tím méně o ní ví. “

Co to je hádanka

Hádanka je „drobný slovesný projev v podobě hříčky, která v náznaku předkládá určitý problém, k jehož řešení lze dospět důvtipem“ nebo logickou úvahou.

Co padá víc než malé děti

Co padá víc než malé dítě Správná odpověď: Windows.

Kdo to dělá nechce to kdo to koupí nepotřebuje to kdo to potřebuje neví o tom co to je

Kdo to dělá, nechce to, kdo to koupí, nepotřebuje to, kdo to potřebuje, neví o tom. Správná odpověď: Rakev.

Co dokáže dostat milionáře na dno

Víš, co dokáže dostat milionáře na dno Ponorka.

Kdo vymyslel sněhuláka

Pravděpodobně nejstarší vyobrazení sněhuláka je na mědirytině Daniela Chodowieckého, kde je znázorněn jako personifikace zimy a třeskutého mrazu, maje přitom hrozivý výraz ve tváři a koště v ruce.

Který měsíc v roce má 28 dní

Jak všichni víme, únor je nejkratším měsícem v roce. Má pouze 28 dní, na přestupný rok mu sice jeden den přibude, ale ani tak se svými 29 dny nedosáhne na své bratry, pořád mu den schází.

Kde včerejšek následuje po dnešku

Kde vždycky včerejšek přichází až po dnešku – Ve slovníku. Kdo to dělá, nechce to, kdo to koupí, nepotřebuje to, kdo to potřebuje, neví o tom. Co to je

Co se nejvíc potí v chladu

Nejvíce ale v oblasti hlavy. I když je chladné počasí, potí se tak,že má úplně mokré vlasy. Trápí ho to a společensky velmi znemožňuje.Je mu 19let,180/90,nepije,nekouří.

Co je na světě zdarma hádanky

čo je na světě zadarmo (Nadávka.)

Co má dvě oči a nevidí

Dvě kukačky vedle sebe sedí, jedna druhou nevidí.

Kdo má v hlavě tisíc hlaviček

S míčem na hlavě několikrát balancoval čtyřiadvacet i třicet hodin, balancoval se zavázanýma očima i při běhu. „Za zmínku si myslím taky stojí, když jsem v osmadevadesátém roce v tělocvičně meziříčské Základní školy Žerotínova necelých šest hodin v kuse hlavičkoval.

Jaké jídlo mají rádi duchové

Jaké jídlo mají rádi duchové Dušené.

Jak se jmenuje vtipný had

Jako mambu. Ze Zemana si udělal legraci i karikaturista a tvůrce koláží Tomáš Břínek alias TMBK, který vyobrazil hlavu státu jako Lorda Voldemorta, zápornou postavu z knihy o kouzelníkovi Harry Potterovi. Jenom místo hada Naginiho měl muž s hůlkou právě pohřešovanou mambu.

Jak vypadá sněhulák

Sněhulák je figura vytvořená ze sněhu, která obvykle zobrazuje stylizovanou lidskou postavu. Obvykle tvoří sněhuláka tři sněhové koule různé velikosti, které jsou poskládány na sebe. Největší sněhová koule je na zemi a tvoří nohy sněhuláka, nejmenší koule je na vrcholu a představuje hlavu.

Které měsíce mají 31 dnů

Měsíce v gregoriánském kalendářiLeden – 31 dníÚnor – 28 dní (29 dní v přestupném roce)Březen – 31 dníDuben – 30 dníKvěten – 31 dníČerven – 30 dníČervenec – 31 dníSrpen – 31 dní

Co je za měsíc

Z Multimediaexpo.cz. Měsíc je časová jednotka v mnoha kalendářích. V našem gregoriánském kalendáři má 28 až 31 dní. Původně byl odvozený od délky synodického měsíce, který trvá asi 29,5 dne.

Kdo mě Jméno vysloví hned mě zničí Co je to

Ticho. Kdo mé jméno vysloví, hned mne zničí.

Jak omezit pocení v obliceji

Antiperspiranty bezpečně zužují potní kanálky a pocení tím spolehlivě omezí. Stačí je pravidelně nanášet před spaním na čistou a dokonale suchou pokožku a celkově dodržovat pravidelnou hygienu, aby byla pleť čistá, prodyšná a aby se tak zabránilo vzniku infekcí a dalších kožních problémů.

Jak zastavit nadměrné pocení

Účinné jsou odvary a čaje ze šalvěje, kopřivy, přesličky či levandule. Podle babských rad jsou účinné také koupele z listů ořešáku či dubové nebo vrbové kůry. Farmakologická léčba nadměrného pocení prostřednictvím léků zvaných anticholinergika dokáže pocení sice omezit, ale má rovněž mnoho nežádoucích účinků.

Na co kouká kominík když leze do komína

Nač kouká kominík, když leze do komína (Na maso.)

Jak vidí člověk s jedním okem

Barvy na postiženém oku nejsou tak syté jako na druhém oku, lámou se, mají jinou intenzitu a odstín. Někdy se předměty při pohledu jedním okem jeví zdvojené až ztrojené. U některých lidí se může zlepšit vidění do blízka a člověk je překvapen, že nemusí nosit brýle.

Co chodí po hlavě

Má to šest nohou a stejně to chodí nejraději po hlavě. Správná odpověď: Veš.