Jak přečíst SIM kartu?

Jak přečíst SIM kartu?

Jak odblokovat SIM kartu když neznám PUK

Kód PUK najdete na plastovém nosiči karty, z něhož jste vylomili SIM kartu do telefonu. Pokud nemůžete kód PUK najít, kontaktujte Zákaznické centrum na čísle 738 333 333.

Jak se aktivuje SIM karta

V sekci Síť zkontrolujte, zda jsou zapnuta Mobilní data. Vyberte Mobilní data. V sekci SIM karta vyberte síť, ke které se chcete připojit. Pokud SIM karta ještě není aktivována, vyberte možnost Aktivovat a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Co dělat když je zablokovaná SIM karta

Pro odblokování budete potřebovat PUK kód. Původní hodnotu PINu a PUK kód najdete v průvodním dopise nebo na plastovém nosiči, který jste obdržel(a) spolu se SIM kartou.

Jak získat zpět telefonní číslo

Obnovení kontaktů ze zálohyV telefonu otevřete aplikaci Nastavení.Klepněte na Google.Klepněte na Nastavení a obnovení.Klepněte na Obnovit kontakty.Pokud máte více účtů Google, klepnutím na Z účtu vyberte účet, jehož kontakty chcete obnovit.Klepněte na telefon s kontakty, které chcete zkopírovat.

Co delat kdyz nevím PIN ani PUK

Pozor, ani PUK nemůžete do telefonu zadávat do nekonečna. Po deseti chybných pokusech totiž dojde k trvalému zablokování SIM karty a žádný další kód už vás nezachrání. V takovém případě je nutné nechat si u operátora vystavit zcela novou SIM kartu, což už vás ale bude něco stát.

Co delat kdyz si nepamatuju PIN karty

Prakticky všechny banky vám na vaši žádost opětovně vygenerují zapomenutý PIN. Banku o něj můžete požádat několika způsoby, buď přímo na pobočce nebo v internetovém bankovnictví či zavoláním na jejich call centrum. Banka vaši žádost zpracuje a vy opět máte více možností, jak se k PINu dostat.

Kdy se aktivuje nová SIM karta

Dokončuje se aktivace

Na dokončení aktivace SIM karty hned začínáme pracovat. Aktivovat ji trvá většinou do 30 minut od přijetí požadavku. Zkuste novou SIM kartu za pár minut vložit do telefonu. V případě že se SIM nepřipojí k síti, zkuste telefon restartovat.

Kdy se aktivuje SIM karta

Aktivace vaší SIM karty proběhne automaticky s prvním úspěšně uskutečněným hovorem na libovolné placené telefonní číslo (nestačí pouze „prozvonit“). Dokud z karty alespoň jednou nezavoláte, nemůžete posílat ani textové zprávy, ani využívat další služby.

Jak dlouho trva Odblokovani SIM karty

K odblokování SIM karty dojde do 60 minut, pak stačí vypnout a zapnout telefon. Další možnosti, jak můžete nalezenou SIM kartu odblokovat: V aplikaci Můj Vodafone – na hlavní stránce v části Další funkce – Zobrazit více, kde vyberete volbu Blokace SIM karty.

Jak znovu aktivovat SIM kartu

Ze stávající SIM karty pošlete SMS na číslo 77777 s 19místným výrobním číslem nové SIM karty. Následně do svého telefonu vložte novou SIM kartu, začne fungovat během chvíle.

Jak přenést telefonní seznam

Importovat ze SIM karty.V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Kontakty .Dole klepněte na Opravit a spravovat. Importovat ze souboru.Pokud máte v zařízení víc účtů, vyberte účet, do kterého chcete kontakty uložit.Vyberte soubor . vcf, z nějž chcete kontakty importovat.

Jak dostat data ze starého telefonu do nového

V systému Android probíhá zálohování do vašeho účtu Google. Na novém telefonu se tedy stačí přihlásit a data si obnovit. Pokud celý obsah telefonu takto zálohujete, nemusíte původní telefon již ani mít u sebe pro potřeby obnovy.

Jak zrušit PIN kód na SIM kartě

Jak aktivovat nebo deaktivovat PIN kódV menu najděte „Nastavte zámek SIM karty“: Přejeďte prstem po displeji od horní hrany směrem dolů. Stiskněte ikonu Nastavení.Aktivujte nebo deaktivujte PIN kód: Pokud zadáte nesprávný PIN kód třikrát po sobě, SIM karta se zablokuje.Dokončete:

CO TO JE PUK

PUK, neboli Personal Unlocking Key, je osmimístný bezpečnostní číselný kód, který slouží k odblokování SIM karty po opakovaném chybném zadání kódu PIN. Je-li PUK zadán desetkrát chybně, dojde z bezpečnostních důvodů k trvalému zablokování SIM karty a je nutné zažádat o novou.

Jak změnit heslo SIM karty

U novějších Androidů je změna PIN trochu jiná

Opět zadejte: Nastavení >> Zabezpečení >> Další možnosti zabezpečení >> Konfigurace zámku karty SIM >> Změna kódu PIN karty SIM (dvakrát zadejte starý PIN a potom nový).

Jak aktivovat platební kartu v telefonu

Základem je Google Pay

Po otevření aplikace se přihlásíte pod svým Google účtem. Aplikace vás vyzve k zadání údajů o vaší platební kartě, jako je číslo karty, platnost do vypršení a originální třímístný kód. To by mělo být vše pro přidání vaší karty do aplikace, jak vidíte, je to velmi jednoduché.

Jak nastavit novou SIM kartu

Vyměňte SIM karty ve svém telefonu, nová začne fungovat obvykle během chvíle. Po odeslání SMS provedeme výměnu v našich systémech. Nová SIM bývá aktivní během pár minut, výjimečně to může trvat déle. Pokud by SIMka nefungovala hned, zkuste po chvíli telefon vypnout a zapnout.

Jak dlouho trvá aktivace SIM karty

Jak si můžu novou SIM kartu aktivovat Ať už si vyberete jakýkoliv způsob, aktivaci nové SIM karty provedeme obvykle do 1 hodiny.

Jak dlouho vydrží SIM karta

Platnost předplacené karty samotné je 12 měsíců od posledního dobití. Když během této doby aspoň jednou kartu nedobijete, karta se zablokuje a telefonní číslo může být znovu použito na jiné kartě. Platnost předplacené karty se prodlužuje jen dobitím, placený hovor nebo SMS platnost neprodlouží.

Jak resetovat Zablokovany telefon

Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení“. Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.

Jak přenést vše do nového telefonu

Pokud máte mobilní telefon s operačním systémem Android a koupili jste si nový mobil rovněž s tímto systémem, přenos všech dokumentů, fotek, videí či zpráv může být velmi snadný. V systému Android probíhá zálohování do vašeho účtu Google. Na novém telefonu se tedy stačí přihlásit a data si obnovit.

Jak přenést kontakty ze SIM do telefonu

Import kontaktůVložte do zařízení danou SIM kartu.V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Kontakty .Dole klepněte na Opravit a spravovat. Importovat ze SIM karty.Pokud máte v zařízení víc účtů, vyberte účet, do kterého chcete kontakty uložit.

Jak přenést WhatsApp na nový telefon

Svůj účet WhatsApp můžete na nový telefon přenést, aniž by na něj bylo potřeba odesílat SMS kód. Na novém zařízení se systémem Android otevřete WhatsApp. Zvolte jazyk a poté klepněte na tlačítko se zelenou šipkou. Na uvítací obrazovce klepněte na POTVRDIT A POKRAČOVAT, čímž přijmete Podmínky použití.

Jak přenést kontakty do nového telefonu

Import kontaktůVložte do zařízení danou SIM kartu.V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Kontakty .Dole klepněte na Opravit a spravovat. Importovat ze SIM karty.Pokud máte v zařízení víc účtů, vyberte účet, do kterého chcete kontakty uložit.

Co znamená zamknuta SIM karta

Chcete-li svoji SIM kartu ochránit, aby ji nikdo nepovolaný nemohl používat k telefonování a využívání mobilních dat, můžete na ní nastavit kód PIN. Potom se vaše SIM karta při každém restartování zařízení nebo přesunutí do jiného zařízení automaticky zamkne a ve stavovém řádku se objeví text Uzamčená SIM.