Jak se říká starému sněhulákovi?

Jak se říká starému sněhulákovi?

Proč Francouzi jedí slimáky

Hádanky,Mezinárodní Proč Francouzi jedí slimáky Protože nemají rádi rychlá jídla!
Archiv

Co je spinave i po koupeli Hadanka

Otázka: Co je špinavé i po koupeli Odpověď: Voda ve vaně.

Co se stává mokrým při sušení

Jak je to možné Odpověď: Je plešatý. Hádanka: Co se stává mokrým při sušení Hádanka: Co si můžeš nechat, i když to někomu dáš

Co je to vtipy

V obecném významu má výraz vtip ekvivalent ve slovech vynalézavost, nápaditost či ostrovtip. V ústním vyprávění či v písemné podobě je vtip (lidově fór) krátká výpověď, která má za cíl pobavit adresáta. Charakteristikou je humorná a úderná pointa, dvojsmyslnost, paradox či absurdita.

Jak chutná slimák

„Chutná to jako nějaký hřib. Když si člověk nevšímá, co žvýká, tož sa to dá,“ říká například Marek Havran z Branek. Členové Slimák – klubu totiž udělali v minulých dnech ochutnávku svých prvních slimáčích lahůdek na náměstí ve Valašském Meziříčí.

Jak se jmenuje vtipný had

Jako mambu. Ze Zemana si udělal legraci i karikaturista a tvůrce koláží Tomáš Břínek alias TMBK, který vyobrazil hlavu státu jako Lorda Voldemorta, zápornou postavu z knihy o kouzelníkovi Harry Potterovi. Jenom místo hada Naginiho měl muž s hůlkou právě pohřešovanou mambu.

Co roste a nikdy neklesá

věk = : Co stále roste a nikdy neklesá Prodleva rok.

Co to je hádanka

Hádanka je „drobný slovesný projev v podobě hříčky, která v náznaku předkládá určitý problém, k jehož řešení lze dospět důvtipem“ nebo logickou úvahou.

Co padá víc než malé děti

Co padá víc než malé dítě Správná odpověď: Windows.

Který měsíc v roce má 28 dní

Jak všichni víme, únor je nejkratším měsícem v roce. Má pouze 28 dní, na přestupný rok mu sice jeden den přibude, ale ani tak se svými 29 dny nedosáhne na své bratry, pořád mu den schází.

Co dělá humr v depresi

Co si nejvíc přeje humr v depresi … Humřít. Podobně: Co si přeje žába v depresi … Žabít.

Co pije kráva hádanka

Pak se ho zeptejte : Co pije kráva Běžná odpověd je mléko, ale ona pije vodu.

Co nesnáší slimáci

Slimáci totiž kromě lógru nenávidí i kofein. Proto je možné zakoupit si kofein v čisté chemické podobě a připravit si pro ně jednoprocentní roztok. Roztokem postříkejte užírané rostliny a slimáci se jich už ani nedotknou.

Co Nepřeleze slimák

Co na slimáky funguje

Déle vydrží čistý písek, který na měkkém těle plžů působí jako nepatrné, zato však velmi ostré krystalky, jedlové a smrkové jehličí, rákosová drtina nebo tlučené vaječné skořápky rovněž plže odradí. Záhonky je možné chránit obrubníky, plži nepřelezou přes vyšší hradbu s hrubým povrchem.

Kdo to dělá nechce to kdo to koupí nepotřebuje to kdo to potřebuje neví o tom co to je

Kdo to dělá, nechce to, kdo to koupí, nepotřebuje to, kdo to potřebuje, neví o tom. Správná odpověď: Rakev.

Co je to rébus

Rébus (z instrumentálu latinského slova res = věc, doslova věcmi) je označení hádanky ve formě šifrovaného zápisu, kde všechna nebo některá slova, slovní kmeny anebo jiné skupiny písmen jsou nahrazeny obrázkem (případně plastikou či přímo věcí), popřípadě vzájemnou polohou obrázků či obrázku a textu atd.

Co se nejvíc potí v chladu

Nejvíce ale v oblasti hlavy. I když je chladné počasí, potí se tak,že má úplně mokré vlasy. Trápí ho to a společensky velmi znemožňuje.Je mu 19let,180/90,nepije,nekouří.

Co je na světě zdarma hádanky

čo je na světě zadarmo (Nadávka.)

Které měsíce mají 31 dnů

Měsíce v gregoriánském kalendářiLeden – 31 dníÚnor – 28 dní (29 dní v přestupném roce)Březen – 31 dníDuben – 30 dníKvěten – 31 dníČerven – 30 dníČervenec – 31 dníSrpen – 31 dní

Jak jdou za sebou měsíce

LEDEN, ÚNOR, BŘEZEN, DUBEN, KVĚTEN, ČERVEN, ČERVENEC, SRPEN, ZÁŘÍ, ŘÍJEN, LISTOPAD, PROSINEC.

Kdy je deprese nejhorší

Člověk by měl poznat, že je zle, protože u té pravé deprese je ráno nejhorší. K večeru se stav zlepšuje, takže člověk jde spát s nadějí, že zítra bude líp, ale zase se vzbudí a je mu nejhůř,“ popisuje. Rána jsou pro člověka trpícího depresí špatná, protože je poškozen i cirkadiánní rytmus.

Jak se chová člověk v depresi

Depresivní chování zahrnuje celou řadu projevů: od pláče přes nerozhodnost, odkládání činností, celkovou zpomalenost při nedostatku energie, nesoustředěnost a roztěkanost, netrpělivost, uzavírání se do sebe, vyhýbání se kontaktům, pasivitu až po monotónní depresivní řeči, naříkavost, sebelítost, neustálé stěžování si …

Jak pije kráva

Pak se ho zeptejte : Co pije kráva Běžná odpověd je mléko, ale ona pije vodu.

Jakou barvu má tvoje ryba řešení

Správná odpověď je ryby chová Němec.

Co nemají rádi slimáci

Slimákům nechutná levandule, kopr, šalvěj, česnek, bodláky, měsíček, kostival, chrpa, hortenzie, pivoňka, pelyněk, petržel, tymián, kosatec a některé okrasné traviny.