Kdo má v hlavě tisíc hlaviček?

Kdo má v hlavě tisíc hlaviček?

Kdo mě má v kapse nemá v ní nic

Díra. Kdo mne má v kapse, nemá v ní nic.

Kdo nosí kožich v zimě i v létě

Kdo nosí kožich v zimě i v létě Správná odpověď: Medvěd.

Kdo umí být a přece nemá ruce

Kdo umí bít a přece nemá ruce Správná odpověď: Srdce.

Co se nejvíc potí v chladu

Nejvíce ale v oblasti hlavy. I když je chladné počasí, potí se tak,že má úplně mokré vlasy. Trápí ho to a společensky velmi znemožňuje.Je mu 19let,180/90,nepije,nekouří.

Co dělá hodný žák když jde do školy

Co dělá hodný žák, když jde do školy Správná odpověď: Kroky.

Jak chodí husy do vody

Jak chodí husy do vody Správná odpověď: Bosy.

Co chodí po hlavě

Má to šest nohou a stejně to chodí nejraději po hlavě. Správná odpověď: Veš.

Co má dvě oči a nevidí

Dvě kukačky vedle sebe sedí, jedna druhou nevidí.

Kdo to dělá nechce to kdo to koupí nepotřebuje to kdo to potřebuje neví o tom co to je

Kdo to dělá, nechce to, kdo to koupí, nepotřebuje to, kdo to potřebuje, neví o tom. Správná odpověď: Rakev.

Jak omezit pocení v obliceji

Antiperspiranty bezpečně zužují potní kanálky a pocení tím spolehlivě omezí. Stačí je pravidelně nanášet před spaním na čistou a dokonale suchou pokožku a celkově dodržovat pravidelnou hygienu, aby byla pleť čistá, prodyšná a aby se tak zabránilo vzniku infekcí a dalších kožních problémů.

Co dělat abych se přestala potit

Pokud se chcete potit méně, měli byste naopak pít více tekutin. Nejvhodnější je samozřejmě pitná voda. Dostatek vody v rámci pitného režimu pomáhá k přirozenému vnitřnímu ochlazování těla, čímž se zmírní pocení. Voda by však neměla být ani horká, ani příliš studená nebo ledová.

Jak se řeší záškoláctví

Rozmáhá-li se záškoláctví ve velkém a máme-li podezření a na hrozbu závislostí, spolupracovat s pedagogicko-psychologickou poradnou a centry. Učit se v třídním kolektivu vyčíst, jaké postavení má problémový žák. Bojí-li se učitelům nebo rodičům svěřit, předat ho do péče psychologa. Pomoci dítěti při návratu do třídy.

Kdy můžu dát malé husy ven

Housata pouštějte do výběhu od tří týdnů věku podle toho, jak Vám dovolí počasí. Housata nesmí prochladnout a promoknout. Ve výběhu můžete umístit zdroj tepla, pod kterým se budou moci housata případně zahřát. Ve slunečních dnech jim zajistěte přístřešek, který je uchrání před nadbytečným slunečním zářením.

Kdy se Přepeřují husy

Vždy začínají husy přepeřovat v desátém týdnu života. Ideální zralost peří se dá letmo poznat při začátku přepeřování, kdy začíná drobné chmýří poletovat po výběhu. Vždy se u podškubávaných husí nechává peří na křídlech a krku, ale to by chtělo ukázat.

Kdo nosí největší klobouk

Kdo na světě má největší klobouk Správná odpověď: Ten, který má největší hlavu.

Jaké zvíře pije nejdražší nápoj na světě

Které zvíře pije nejdražší nápoj na světě Správná odpověď: Blecha, klíště, komár.

Jak vidí člověk s jedním okem

Barvy na postiženém oku nejsou tak syté jako na druhém oku, lámou se, mají jinou intenzitu a odstín. Někdy se předměty při pohledu jedním okem jeví zdvojené až ztrojené. U některých lidí se může zlepšit vidění do blízka a člověk je překvapen, že nemusí nosit brýle.

Co má srdce a žádné orgány

Správná odpověď: Zvon.

Kdo nosí brýle a přece nic nevidí

Kdo nosí brýle a přece nic nevidí Správná odpověď: Nos.

Co znamená kdyz se clovek potí bez horečky

„Nadměrným pocením se může projevovat řada nemocí nebo fyziologických stavů organismu. Poměrně běžně se objevuje u žen v období menopauzy, dále při užívání některých léků, například antidepresiv, anxiolytik, inzulínu a podobně.

Co je nejlepší proti pocení

Jak zabránit nadměrnému poceníOmezte kořeněná jídla, kávu a alkohol.Noste oblečení z přírodních materiálů, například z bavlny nebo lnu.Nezapomínejte pít dostatečné množství neslazených tekutin.Ranní sprchování může také pomoci.Vyhýbejte se pobytu na přímém slunci.

Co znamená kdyz se clovek Poti bez horečky

„Nadměrným pocením se může projevovat řada nemocí nebo fyziologických stavů organismu. Poměrně běžně se objevuje u žen v období menopauzy, dále při užívání některých léků, například antidepresiv, anxiolytik, inzulínu a podobně.

Co znamená noční pocení

Noční pocení neboli noční hyperhidróza je stav, kdy se v noci vzbudíte a pyžamo a lůžkoviny máte nasáklé potem. Noční pocení má často banální příčiny, jako jsou nevhodné podmínky pro spaní, může ale upozornit i na závažné zdravotní problémy.

Co se stane když nebudu chodit do školy

„Pokud žák dlouhodobě a opakovaně nedochází do základní školy a má neomluvené hodiny, přičemž se zákonnými zástupci žáka není možné se domluvit, škola kontaktuje OSPOD. V takovém případě se totiž evidentně jedná o ohrožené dítě.

Co znamená byť za školou

Z hlediska školství je za záškoláctví považována neomluvená absence žáka základní či střední školy ve škole. Jedná se o přestupek, kterým žák úmyslně zanedbává školní docházku.