Kdy jde do prodeje T Phone?

Kdy jde do prodeje T Phone?

Kdy mám narok na nový telefon T-Mobile

Především musíte mít smlouvu na dobu určitou, a to minimálně na dva roky či na delší dobu. Telefon pro odkup musí patřit do nabídky Fresh, alespoň to tvrdí podmínky služby.

Jak se objednat na prodejnu T-Mobile

Lidé si mohou T-Mobile Osobně také sami objednat, a to prostřednictvím webové stránky služby v rámci webu T-Mobile. Pokud během návštěvy dojde k uzavření objednávky, proběhne následně ještě její telefonické potvrzení; bez takto verifikovaného souhlasu smlouva nebude realizována.

Jak se vypina T Phone

Jestliže chcete zařízení vypnout, současně stiskněte tlačítko Napájení a tlačítko Zvýšení hlasitosti, dokud se nezobrazí možnosti. Následně vyberte možnost Vypnout.

Jak se jmenoval T-Mobile

T-Mobile Czech Republic, a.s. je česká telekomunikační společnost provozující stejnojmennou mobilní síť. Tu začala roku 1996 pod jménem Paegas provozovat ještě jako RadioMobil a.s., s akcionáři České Radiokomunikace a Deutsche Telekom prostřednictvím konsorcia CMobil B. V.).

Jak prodloužit smlouvu T Mobile

Prodloužení smlouvy můžete vyřešit jen tím, že si jednoduše změníte tarif. Změnou tarifu získáte víc dat a víc svobody, protože po vypršení vaší současné smlouvy se vám nový tarif automaticky změní na variantu bez závazku. Cena ovšem zůstane stejná, dokud byste se nerozhodli měnit parametry tarifu.

Jak snížit tarif T Mobile

Nejjednodušší pro změnu tarifu je aplikace Můj T-Mobile. Změnu tam provedete na pár kliků a nový tarif můžete začít využívat okamžitě po obdržení potvrzující SMS. Tarif lze samozřejmě změnit i na webu. Se změnou tarifu vám také rádi pomohou kolegové ze Zákaznického centra (+420 800 73 73 73) nebo v našich prodejnách.

Jak se spojit s operátorem T mobilu

Zákaznické kontakty T-Mobile:

Twist a tarifní zákazníci: 800 73 73 73, 4603 (603 603 603 z jiných sítí), po-pá 8–21, víkendy, svátky 8–18 (urgentní požadavky 24/7) Firemní zákazníci: 800 73 73 33, po-pá 8–18, víkendy, svátky 8–18 (urgentní požadavky 24/7)

Kde koupit T-Mobile SIM kartu

T-Mobile TWIN kartu získáte v prodejnách T-Mobile. TWIN karty podporují i službu T-Mobile GSM Banking. Pro obě SIM karty platí shodné ceny volání a mají stejné bezpečnostní kódy PUK a PUK2. Kódy PIN a PIN2 mohou být individuální.

Co to je T Phone

Popis zařízení Chytrý telefon T Phone nabízí dokonalou rovnováhu mezi vysokým výkonem a jednoduchým používáním. Podpora 5G, integrované služby Google a baterie s dlouhou výdrží jsou nyní dostupné pro více lidí než kdykoliv předtím, a to vše za přijatelnou cenu.

Jak vypnout datový balíček T-Mobile

Pokud už balíček nebudete chtít dále používat, jednoduše ho vypnete ve webové samoobsluze Můj T-Mobile nebo v aplikaci Můj T-Mobile. Balíčky pro předplacené karty: Po zrušení doběhne aktuálně předplacených 30 dní a následně dojde k ukončení.

Kdo je majitelem T-Mobile

T-Mobile je značkou skupiny Deutsche Telekom pro mobilní služby. Německá skupina Deutsche Telekom je mj. od roku 2014 100 % vlastníkem společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., jež do roku 2002 působila pod názvem Radiomobil a. s. (obchodní značka Paegas).

Kdy skončil Pegas

Zatímco dnes to vypadá jako kartelová dohoda, před patnácti lety Paegas leccos změnil. Přesně 30. září 1996 totiž vzala za své do té doby neotřesitelná pozice tehdejšího Eurotelu.

Jak zjistím kdy mi končí Smlouva T-Mobile

Informaci, kdy Vám končí smlouva, zjistíte v Bleskovém přehledu, po přihlášení do Můj T-Mobile, případně v sekci Smlouva > Přehled Účastnických smluv. Ke zobrazení těchto informací musíte mít patřičné oprávnění (např. u firemních SIM karet).

Kde najdu smlouvu v Můj T-Mobile

Pokud jste uzavřeli smlouvu na prodejním místě s podpisem elektronickou tužkou, najdete ji po aktivaci vaší služby v elektronické podobě ve webové samoobsluze Můj T-Mobile v části Smlouva > Přehled smluv > Zobrazit dokumenty. Po rozkliknutí je možné elektronickou smlouvu zobrazit nebo stáhnout do počítače.

Jak často lze měnit tarif T-Mobile

Tarif si můžete měnit jednou za vaše zúčtovací období (tedy jednou za 30 dní). Změna tarifu je možná kdykoli v průběhu trvání smlouvy a k jeho změně není nutné smlouvu prodlužovat.

Jak často lze měnit tarif

Tarif si můžete změnit jednou za měsíc, resp. jednou za vaše zúčtovací období. Jaké máte zúčtovací období, zjistíte na vašem Vyúčtování služeb.

Proč nejde T-Mobile

Zkuste telefon vypnout a zapnout. Ověřte, zda na displeji telefonu vidíte zobrazenou dostupnost signálu (typicky v horní části displeje formou čárek) a máte zapnutá mobilní data. Zkontrolujte, jestli je na vaší SIM kartě aktivovaná služba GPRS/EDGE/LTE. Můžete si to ověřit v Můj T-Mobile.

Jaké je číslo T-Mobile

V pohodě, použijte hlasový automat na čísle 800 73 73 73 (800 737 333 pro firemní zákazníky), přes který také zařídíte téměř vše. V orientaci vám pomůže struktura hlasového automatu.

Jak dlouho trvá aktivace SIM karty T-Mobile

Uzavřel jsem s vámi smlouvu a přišla mi nová SIM karta, kdy bude aktivní SIM karta s paušálem je tak chytrá, že se sama aktivuje maximálně do dvou pracovních dnů od doručení. Platí to pro SIM karty objednané přes Zákaznické centrum nebo přes eShop, které vám dovezl kurýr.

Kde koupit 100gb T-Mobile

Předplacenku Edice 100 GB dat si můžete objednat na webu T-Mobile. Akce platí do 30. června nebo do vyprodání zásob.

Co je t Phone pro

Chytrý telefon T Phone Pro nabízí dokonalou rovnováhu mezi vysokým výkonem a jednoduchým používáním. Podpora 5G, integrované služby Google a baterie s dlouhou výdrží jsou nyní dostupné pro více lidí než kdykoliv předtím, a to vše za přijatelnou cenu.

Jak dlouho vydrzi 2 GB dat

Kolik dat spotřebují jednotlivé činnosti

Činnost 500 MB 2 GB
Sledování videa 1 hodina 4 hodiny
Volání přes Skype 15 hodin 60 hodin
Video hovor přes Skype 2 hodiny 8 hodin
Poslech rádia 8 hodin 32 hodin

Jak získat data zdarma T-Mobile

V aplikaci Můj T-Mobile si v tuto chvíli můžete aktivovat balíček Neomezená data a celé léto surfovat na internetu zdarma a bez omezení maximální rychlostí. Ano, je to tak. Mobilní data můžete po celou dobu využívat s maximální možnou rychlostí.

Z jaké země je O2

O2 Czech Republic

O2 Czech Republic a.s.
Právní forma Akciová společnost
Datum založení 1. ledna 1994 jako Eurotel
Zakladatel Fond národního majetku
Sídlo Za Brumlovkou 266/2 Praha 4, Michle 140 00 Praha 4, Česko

Kdy zacal Paegas

Přesně před 20 lety, tedy 30. září 1996 začal na českém trhu působit druhý mobilní operátor. Tenkrát se jmenoval Paegas a ve své době přinesl revoluční ceny přístrojů i tarifů.