Kde najdu PIN ke kartě Raiffeisenbank?

Kde najdu PIN ke kartě Raiffeisenbank?

Jak zjistit PIN platební karty

PIN k vaší platební kartě si můžete zobrazit v internetové aplikaci George. Stačí na přehledové obrazovce kliknout na dlaždici vaší debetní nebo kreditní karty a v sekci Nastavení vybrat možnost “Zobrazit PIN”. Zobrazení je nutné potvrdit vaší stávající bezpečnostní metodou.

Jak zjistit PIN platební karty KB

PIN si jednoduše zobrazíte na detailu karty ve své mobilní aplikaci KB+ / Mobilní banka nebo v internetovém bankovnictví MojeBanka nebo MojeBanka Business, případně jste ho získali z SMS podle návodu, který vám přišel spolu s kartou.

Co je to s-PIN Raiffeisenbank

Co je S-PIN S-PIN slouží k přihlášení do vašeho mobilního bankovnictví a k následnému potvrzování plateb. S-PIN si zvolíte sami při aktivaci služby.

Jak změnit PIN k platební kartě

PIN kód lze změnit primárně prostřednictvím bankomatu. Tuto změnu zdarma nabízí všechny banky působící na českém trhu. Výjimkou jsou Trinity Bank, která prozatím nevydává platební karty a Sberbank, u níž je změna zpoplatněná. Změna online i offline verze PIN kódu.
Archiv

Jak najít e PIN

Svůj ePIN najdete buď ve své Smart Bance, nebo Internet Bance. Ve Smart Bance naleznete ePIN v sekci Karty, a to po stisknutí na danou kartu. Stačí odrolovat dolů, kde najdete „ePIN“ a po kliknutí se Vám zobrazí.

Co je PINu karty

Zkratkou PIN se označuje osobní identifikační číslo (z anglického personal identification number). PIN se vydává vždy ke každé platební kartě – jak k debetní, tak i ke kreditní kartě. PIN slouží k ověření platebních transakcí. Nejčastěji PIN zadáváte při výběrech z bankomatu nebo tehdy, když platíte v obchodě.

Co delat kdyz zadam spatne PIN

MÝTUS: Když zadám 3 x špatný PIN, karta se zablokuje. PRAVDA: Při chybném zadání PIN se karta nikdy nezablokuje. Bankomaty České spořitelny vás po třech pokusech vyzvou k odebrání karty, ale vy ji můžete opět vložit a zadat PIN znovu. Obchodníci vám buď umožní další pokusy v rámci jedné transakce, nebo založí novou.

Jak aktivace platební karty Raiffeisen

Aktivace debetní karty

ONLINE v internetovém nebo mobilním bankovnictví – v hlavním menu KARTY, kdy u vybrané karty kliknete na „AKTIVOVAT“. Potvrďte, že debetní kartu máte fyzicky k dispozici. Osobně na kterékoliv pobočce. Kartu si podepište v podpisovém proužku na zadní straně.

Jak se dostat na účet Raiffeisenbank

RB klíč je aktivní a můžete se přihlásit do Vašeho internetového bankovnictví přes stránky www.rb.cz, kde zvolíte v pravém horním rohu VSTUP na účet, zadáte své klientské číslo, které máte v e-mailu a potvrdíte přihlášení v aplikaci RB klíč.

Jak si aktivovat Raiffeisenbank

Aktivaci snadno provedete s pomocí svého původního telefonu. Na starém telefonu se přihlaste do aplikace Raiffeisen bankovnictví, kterou používáte jako RB Klíč. Přejděte na záložku Menu – Nastavení – Správa zařízení. Ve spodní části stránky klikněte na tlačítko Nová aktivace.

Co dělat když zapomenu PIN k platební kartě

Prakticky všechny banky vám na vaši žádost opětovně vygenerují zapomenutý PIN. Banku o něj můžete požádat několika způsoby, buď přímo na pobočce nebo v internetovém bankovnictví či zavoláním na jejich call centrum. Banka vaši žádost zpracuje a vy opět máte více možností, jak se k PINu dostat.

Jak se mění PIN v bankomatu

Změna PIN v cizím bankomatu

PIN na cizím bankomatu se mění snadno: vyberete si bankomat cizí banky, zvolíte v tamní jazykové nabídce „Změna PIN“ a zvolíte si nový PIN. U výše uvedených společností změna proběhla ihned a bez jakýchkoliv komplikaci.

Co je e PIN na kartě

ePIN je šestimístný kód, který se používá při ověřování online plateb kartou. Je automaticky vygenerován pro každou Vaši platební kartu a je stejný po celou dobu její platnosti. ePIN se týká výhradně plateb kartou na internetu.

Jak aktivovat e PIN

Jak si nastavit ePINPřihlaste se do internetového bankovnictví s ID.V menu Karty klikněte na vybranou kartu.Rozklikněte sekci „Internetové platby (3D Secure, ePIN)“ a nastavte si ePIN pro všechny vaše karty najednou.

Kde najdu PIN ke kartě Mbank

v internetovém bankovnictví v sekci Moje karty> Nastavení> Nastavení PIN kódu.

Jak zmenit PIN kód

Chcete-li to provést, musíte přejít do nastavení telefonu. Měli byste hledat sekci „zabezpečení“, kterou pravděpodobně najdete v záložce pokročilého nastavení telefonu. Dalším krokem bude vyhledání a stisknutí záložky „Zámek SIM karty“, kde naleznete záložku pro změnu kódu v „Změnit PIN SIM karty“.

Jak odblokovat PIN karty

Odblokování: třikrát zadaný neplatný PIN.

Pokud dojde k zablokování PINu čipové karty, aplikace vám nabídne přímo okno pro možnost odblokování. Je potřeba zadat platný PUK čipové karty a následně zvolit nový PIN.

Jak změnit PIN u Raiffeisenbank

PIN ke kartě si můžete bezplatně změnit v našich bankomatech. Vyberte si číslo, které se Vám dobře pamatuje, a po vložení karty na hlavní obrazovce zvolte „Změna PIN“.

Jak se aktivuje platební karta

Jak aktivovat platební kartuNákupem u obchodníka, a to kdekoli na světě – kartu při první transakci vložte do terminálu a zadejte PIN.Výběrem hotovosti z bankomatu, a to kdekoli na světě – vložte kartu do bankomatu a zadejte PIN.V Internet Bance – v původní Internet Bance zvolte požadovanou kartu – Aktivovat kartu.

Jak se přihlásit do Raiffeisenbank bez aplikace

Přihlašování do internetového bankovnictví pomocí RB klíče

Do internetového bankovnictví se vždy přihlašujte z našich webových stránek www.rb.cz. Po kliknutí na modré tlačítko Vstup na účet se rozbalí okno. Vyberte záložku RB klíč, vyplňte požadované údaje a zvolte Přihlásit se.

Jak získat e PIN

Svůj ePIN najdete buď ve své Smart Bance, nebo Internet Bance. Ve Smart Bance naleznete ePIN v sekci Karty, a to po stisknutí na danou kartu. Stačí odrolovat dolů, kde najdete „ePIN“ a po kliknutí se Vám zobrazí. Případně klikněte na „Detail karty“.

Co dělat když nevím PUK

Kód PUK najdete na plastovém nosiči karty, z něhož jste vylomili SIM kartu do telefonu. Pokud nemůžete kód PUK najít, kontaktujte Zákaznické centrum na čísle 738 333 333.

Kde najít e PIN

Šestimístný ePIN pro každou ze svých karet najdete buď ve své Smart Bance, nebo Internet Bance, a to po kliknutí na kartu. ePIN se týká výhradně plateb na internetu. Pokud s kartou neplatíte na internetu, ePIN si nemusíte pamatovat, nic se pro Vás nemění.

Jak vygenerovat e PIN

SMS + ePIN

Svůj ePIN si můžete vyzvednout již nyní v internetovém bankovnictví George (ve verzi pro PC) nebo ve kterémkoli našem bankomatu. ePIN je stejný pro všechny vaše karty u České spořitelny – platí pro platby firemní i soukromou kartou na internetu.

Jak změnit PIN na platební kartě Raiffeisenbank

PIN si můžete kdykoliv zdarma změnit na jakémkoliv bankomatu Raiffeisenbank. Vyberte si číslo, které se Vám dobře pamatuje a po načtení karty na bankomatu na hlavní obrazovce zvolte „Změna PIN“. PIN k bezkontaktní nálepce nelze změnit.