Jak bojoval Procházka?

Jak bojoval Procházka?

Odkud je Procházka

Jiří „BJP“ Procházka (* 14. října 1992 Hostěradice) je český bojovník ve smíšených bojových uměních. V současnosti soutěží v organizaci UFC, kde byl šampionem v polotěžké váhové kategorii (od června 2022 do prosince 2022). Je bývalý šampion japonské organizace Rizin Fighting Federation v polotěžké váze.

Kde bydlí Procházka

Jiří Procházka, přezdívaný Denisa, je velký sympaťák, a to nejen povahou. Již delší dobu patří ke špičce domácího MMA. Nahlédněte do jeho domova v nádherné přírodě nedaleko brněnské přehrady, kde se připravuje a koncentruje na nové výzvy.

Kdy bude bojovat Procházka

Zápas se uskuteční již 02.05.2021 v UFC Apex v Las Vegas. Oba zápasníci se proti sobě postaví na galavečeru UFC Fight Night. Jaký je náš tip na vítěze zápasu Náš jednoznačný tip na vítěze zápasu je český zápasník Jiří “Denisa” Procházka.

Kde se vysila Procházka vs Teixeira

Glover Teixeira 2. 11. června se v Singapuru konal turnaj UFC 275, na který nezapomene žádný velký fanoušek českého MMA.

Kdo je Vémola

Karlos „Terminátor“ Vémola, vlastním jménem Karel Vémola, (* 1. července 1985 Olomouc) je český bojovník smíšených bojových umění (MMA), bývalý kulturista, zápasník a člen Sokolu. Jako první Čech se dostal do prestižní organizace Ultimate Fighting Championship (UFC).

Kdo je Jiří Procházka

Jiří „BJP“ Procházka (* 14. října 1992 Hostěradice) je český bojovník ve smíšených bojových uměních. V současnosti soutěží v organizaci UFC, kde byl šampionem v polotěžké váhové kategorii (od června 2022 do prosince 2022). Je bývalý šampion japonské organizace Rizin Fighting Federation v polotěžké váze.

Jaký byl kurz na procházku

Procházka, dávaly již na začátku vědět, že Procházka je jasným favoritem. Mohli jste si na něj vsadit s kurzem 1.40! O něco větší kurz, konkrétně 1.60 byl na to, že se Procházkovi podaří svého soka knokautovat.

Kdo vysílá UFC

Živý přenos z MMA turnaje UFC 285, který začíná 4. 3. v americkém Las Vegas, můžete sledovat živě a zdarma v livestreamu na Fortuna TV. Více informací najdete v článku ZDE.

Za co seděl Kincl

Známý český MMA zápasník Patrik Kincl je pověstný vtipálek, který se rád směje, ale za jeho úsměvem je ukryté i těžké životní období, kdy si kvůli vydírání, ublížení na zdraví a omezování osobní svobody pobyl dva roky ve vězení.

Kde se narodil Vémola

1. července 1985 38 let, OlomoucKarlos Vémola / Datum narození

Co studuje Procházka

V americké UFC je Jiří Procházka, který nastupuje s přezdívkou Denisa, teprve pátým Čechem. Dělá si zálusk na titul ve své váhové divizi a zároveň na Fakultě sportovních studií MU studuje obor Speciální edukace bezpečnostních složek.

Kde sazet na UFC

Kde sledovat UFC live

UFC stream Cena
UFC Fight Pass 9,99 € za měsíc (cca 250 Kč) 85,99 € jednou za rok (cca 2 150 Kč)
Twitch (UFC Official) Od 4,99 $ až do 24,99 $ (cca 125 Kč až 620 Kč)

Kde koukat na UFC

Zápasy nejlepší světové MMA organizace UFC bude i v roce 2022 možné sledovat na webu sázkové kanceláře Fortuna. Přímé přenosy všech zápasů (i fightů na preliminary card) uvidíme na Fortuna TV zcela zdarma. Za registraci navíc získáte až 900 Kč.

Kdo vysila Oktagon

Kde sledovat turnaje MMA organizací
OKTAGON MMA Tipsport TV, PPV
UFC Fortuna TV, Tipsport TV, UFC Fight Pass, Premier Sport
REAL FIGHT ARENA Tipsport TV, PPV
I AM FIGHTER Fortuna TV, O2 TV, PPV

Kde koukat na prochazku UFC

Hlavní karta UFC 275 startuje v neděli ráno okolo 4:00. Duel Teixeira vs. Procházka v televizi poběží na placené stanici Premier Sport.

Proč šel Patrik Kincl do vězení

Známý český MMA zápasník Patrik Kincl je pověstný vtipálek, který se rád směje, ale za jeho úsměvem je ukryté i těžké životní období, kdy si kvůli vydírání, ublížení na zdraví a omezování osobní svobody pobyl dva roky ve vězení.

Odkud je Patrik Kincl

Patrik Kincl z královéhradeckého Goodluck gymu je talentovaný a cílevědomý sportovec. Na svůj věk je již zkušený zápasník MMA, který získal několik cenných vítězství nejen v domácí, ale i zahraniční „kleci“. Do svého sportu a svých cílů opravdu vkládá vše!

Jak se jmenují děti vémoly

S manželkou Lelou má dceru Lily, která se narodila 18. prosince 2019.

Jak sazet na box

Vzhledem k řadě různých váhových kategorií, tělesných typů a stylů boxu je důležité vědět, s čím každý ze soupeřů do zápasu přichází. Při sázení na box je nezbytné analyzovat zápas jako celek a ne samotnou událost. Kromě zjištění toho, jak k sobě ladí styly obou boxerů, stojí za to analyzovat i předzápasovou přípravu.

Kdo vysílá Ksw

Jedna z nejlepších organizací MMA v Evropě – polská Konfrontacja Sztuk Walki fungující od roku 2004 exkluzivně LIVE jen na Voyo. Záznamy z galavečerů jsou pro vás dále k dispozici až do konce roku.

Kde vysilaji Vemolu

Na liberecký Oktagon 41 už se těší všichni fanoušci MMA u nás. Vy si tento turnaj plný známých jmen, jako jsou Vémola, Škvor, Mikulášek či Magard můžete užít živě a zdarma dnes od 18:00 v online livestreamu na TV Tipsport.

Jak dopadl zápas vémoly

Karlos Vémola, soupeři před 1. zápasem s Kinclem:

Vémola vs. Kincl 1, XFN: informace o zápase, statistiky
Datum: 28. 6. 2018
Vítěz: Karlos Vémola na body
Bilance Vémoly od té doby: 13–1
Bilance Kincla od té doby: 7–1

16. 5. 2023

Kde bydlí Patrik Kincl

Patrik Kincl je osmadvacetiletý, 180 centimetrů vysoký profesionální zápasník welterové váhy (-77kg) žijící v Hradci Králové.

Kdo je Kincl

Šampion střední váhy OKTAGONu a jeden z nejlepších, nejznámějších a nejtechničtějších českých zápasníků. Během kariéry prošel několika zahraničními organizacemi a nastoupil také do titulového zápasu střední váhy polské organizace KSW. Již 2x obhájil titul šampiona. Bitva Kincl vs.

Kdy se narodil Patrik Kincl

21. července 1989 33 let, Hradec KrálovéPatrik Kincl / Datum narození