Kdo vysílá MMA?

Kdo vysílá MMA?

Kde sledovat UFC 2023

David Dvořák na UFC 289, kurzy Tipsportu:

UFC 289 Nunes vs. Aldana: informace o turnaji, kurzy
?Kdy: 11. 6. 2023 od 01:00 SELČ
✅Kurzy Tipsportu: Dvořák (1,26) vs. Erceg 3,16
UFC 289 fight card, kurzy ZDE
?Živý přenos: TV Tipsport

Kde se vysílá MMA

Zápasy těžké i lehké váhy jedině v O2 TV!

Sledujte vaše oblíbené zápasy v HD kvalitě.
Archiv

Kde sledovat MMA Vemola

Vy si tento turnaj plný známých jmen, jako jsou Vémola, Škvor, Mikulášek či Magard můžete užít živě a zdarma dnes od 18:00 v online livestreamu na TV Tipsport. Noví zákazníci zde navíc po dokončení rychlé registrace dostávají příjemný bonus 300 Kč. Další možností, jak sledovat Oktagon, je placené Pay Per View.

Kdo vysílá UFC

Živý přenos z MMA turnaje UFC 285, který začíná 4. 3. v americkém Las Vegas, můžete sledovat živě a zdarma v livestreamu na Fortuna TV. Více informací najdete v článku ZDE.
Archiv

Na kterém programu je UFC

Historický okamžik českého MMA jsme mohli zažít 1. května 2021, kdy Jiří porazil v hlavním zápase galavečera UFC on ESPN 23 v Las Vegas Dominica Reyese a dal mu KO ve 2. kole.

Jak zaplatit Oktagon TV

Jak si mohu koupit předplatné OKTAGON.TV CLUB Členem OKTAGON.TV CLUB se stane v případě zakoupení předplatného na webu OKTAGON.TV v sekci Předplatné. Předplatné můžete koupit s obnovováním po měsících nebo rovnou na rok.

Jak si koupit OKTAGON

Předplatné Jak si mohu koupit předplatné OKTAGON.TV CLUB Členem OKTAGON.TV CLUB se stane v případě zakoupení předplatného na webu OKTAGON.TV v sekci Předplatné. Předplatné můžete koupit s obnovováním po měsících nebo rovnou na rok.

Jak sledovat Marpo vs Vemola

Hlavní karta turnaje Oktagon: Marpo vs. Vémola pak bude vidění pouze na placeném live streamu přes platformu Oktagon TV. Nikde jinde bohužel tyto zápasy sledovat nepůjde. České sportovní televize rovněž už poměrně dlouhou dobu akce české MMA organizace nevysílají.

Jak sledovat UFC zdarma

Zápasy nejlepší světové MMA organizace UFC bude i v roce 2022 možné sledovat na webu sázkové kanceláře Fortuna. Přímé přenosy všech zápasů (i fightů na preliminary card) uvidíme na Fortuna TV zcela zdarma. Za registraci navíc získáte až 900 Kč.

Kde zdarma sledovat UFC

Jak a kde sledovat UFC turnaje#1 – Free stream na TIPSPORT.cz. Velice zajímavou variantou sledování turnajů UFC je od ledna 2021 právě česká sázková kancelář Tipsport.cz, kde je možné ZDARMA a ŽIVĚ sledovat téměř všechny turnaje této organizace.#2 – Free stream na FORTUNA.cz.#3 – Premiere sport.#4 – Pay Per View.

Kde sledovat UFC 286

Vy můžete nejlepší světové MMA sledovat živě a zdarma v online livestreamu na Fortuna TV. Přenos začíná ve zmíněných 18:00 a lze při něm využít také pestré nabídky LIVE sázek. V televizi bude UFC 286 dávat placená stanice Premier Sport.

Kdo vyhrál OKTAGON

Kincl porazil Vémolu, Glismann a Kozma postoupili v Tipsport Gamechangeru. Máme za sebou veľkolepý turnaj OKTAGON 43 v Prahe. V hlavnom zápase porazil Patrik Kincl Karlosa Vémolu a obhájil titul v kategórii do 84 kilogramov.. více.

Kdo vysila OKTAGON

Kde sledovat turnaje MMA organizací
OKTAGON MMA Tipsport TV, PPV
UFC Fortuna TV, Tipsport TV, UFC Fight Pass, Premier Sport
REAL FIGHT ARENA Tipsport TV, PPV
I AM FIGHTER Fortuna TV, O2 TV, PPV

Kdy bude zapas Marpo Vemola

Kdy a kde bude zápas Vémola vs. Marpo Zápas se odehraje 22. února 2022 v pražské O2 Aréně.

Kdy bude zapas Vemola

Jaké jsou nejzajímavější kurzy na zápas Vémola vs. Kincl 2

Zápas Karlos Vémola vs. Patrik Kincl 2: informace, kurzy
?Kdy: 20. 5. 2023 zhruba od 23:00
?Váhová kategorie: Střední váha (do 83,9 kg)
✅Kurzy Tipsportu: K. Vémola 1,90 vs. P. Kincl 1,90 Kompletní nabídka kurzů ZDE
?Živý přenos: TV Tipsport, PPV Oktagon

Jak funguje PPV

Model PPV znamená, že inzerent platí za počet shlédnutí webové stránky s umístěnou reklamou (reklamním bannerem) bez ohledu na to, kolik zákazníků skutečně na reklamu kliklo. Jedná se o jeden z nejstarších modelů internetové reklamy. Velmi podobný model je PPI (Pay per Impression) kde se platí za tzv. impresi.

Jak se divat na Oktagon

Provedl jsem nákup, jak mohu turnaj sledovat Jakmile nakoupíte PPV, stačí se pouze po registraci přihlásit na www.oktagon.tv, kde pod položkou TURNAJE uvidíte zakoupené PPV. Dále kliknete na tlačítko "Sledovat" a budete přesměrováni na vysílání daného turnaje.

Kdo vysila Oktagon

Kde sledovat turnaje MMA organizací
OKTAGON MMA Tipsport TV, PPV
UFC Fortuna TV, Tipsport TV, UFC Fight Pass, Premier Sport
REAL FIGHT ARENA Tipsport TV, PPV
I AM FIGHTER Fortuna TV, O2 TV, PPV

Kdy bude UFC 286

Kurzy na UFC 286: Bookmakeři věří Usmanovi, favoritem také Slovák Klein

UFC 286 Edwards vs. Usman III: informace o turnaji, kurzy
?Kdy: 18. 3. 2023 od 18:00
?Kde: The O2 Arena, Londýn, Velká Británie
✅Kurzy Fortuny: Edwards (2,92) vs. Usman (1,42)
Gaethje (2,96) vs. Fiziev (1,40)

Kdo vyhral OKTAGON 2023

Zbitý Vémola musel ísť do nemocnice, Kincl zostal kráľom

Zlatým klincom bola dlhé roky očakávaná odveta medzi elitnými bojovníkmi Karlosom Vémolom a Patrikom Kinclom o titul v strednej váhe.. více. více.

Kde sledovat Oktagon dnes

Všech 7 turnajů budete moci sledovat pomocí placených PPV online přenosů na OKTAGON.TV. O všech dalších možnostech vysílání budeme ještě informovat na našich sociálních sítích. Všechny akce proběhnou samozřejmě BEZ přítomnosti diváků a za dodržení všech vyžadovaných pravidel.

Kdo vyhrál Oktagon

Kincl porazil Vémolu, Glismann a Kozma postoupili v Tipsport Gamechangeru. Máme za sebou veľkolepý turnaj OKTAGON 43 v Prahe. V hlavnom zápase porazil Patrik Kincl Karlosa Vémolu a obhájil titul v kategórii do 84 kilogramov.. více.

Kde se vysila Marpo vs Vemola

Oktagon Underground 2022 program, místo konání, termín, Oktagon dnes čas

OKTAGON UNDERGROUND BOX 2022: VEMOLA VS. MARPO
?Termín: 21. 5. 2022 (od 18:00)
?Místo: O2 Arena, Praha 9
?Kapacita: 18.000 diváků
?Program: Přehled zápasu zde

Kdo vyhraje Kincl nebo Vémola

Máme za sebou veľkolepý turnaj OKTAGON 43 v Prahe. V hlavnom zápase porazil Patrik Kincl Karlosa Vémolu a obhájil titul v kategórii do 84 kilogramov..

Kdo vyhrál Vémola

Jejich souboj si nenechte ujít živě v online livestreamu na TV Tipsport. AKTUALIZACE: Vémola vyhrál v 1. kole na RNC (rear-naked choke).