Kde najdu své klientské číslo Raiffeisenbank?

Kde najdu své klientské číslo Raiffeisenbank?

Jak zjistím svuj s PIN Raiffeisenbank

Zapomněl jsem své přihlašovací údaje, jak je znovu získám V případě, že zapomenete I-PIN/T-PIN, je nutno zavolat na naše kontaktní centrum. Nutnou podmínkou pro odblokování je provést hovor z registrovaného čísla, na které Vám jsou zasílány autorizační SMS.

Jak se poprvé prihlasit do Raiffeisenbank

Do internetového bankovnictví se vždy přihlašujte z našich webových stránek www.rb.cz. Po kliknutí na modré tlačítko Vstup na účet se rozbalí okno. Vyberte záložku RB klíč, vyplňte požadované údaje a zvolte Přihlásit se.

Jak se přihlásit do aplikace Raiffeisenbank

Pro přihlášení pomocí Osobního klíče zvolte záložku eKonto Osobní klíč. Zadejte klientské číslo a autentizační kód, který si vygenerujete na svém Osobním klíči. Klikněte na tlačítko PŘIHLÁSIT SE. Aplikace Xbusiness, RB Internetbanking, RBroker, RoBoT, a MC@sign naleznete pod odkazem „Další aplikace“.
ArchivPodobné

Jak zjistit číslo účtu Raiffeisenbank

Číslo svého účtu dostanete vždy na kartičce, kterou vám dá banka spolu se smlouvou. Pokud jste ji ale někde založili a nemůžete ji najít, číslo bankovního účtu zjistíte i ze samotné smlouvy. Dále ho najdete i na výpisech z banky nebo v internetovém bankovnictví.
Archiv

Kde najít í PIN

Prakticky všechny banky vám na vaši žádost opětovně vygenerují zapomenutý PIN. Banku o něj můžete požádat několika způsoby, buď přímo na pobočce nebo v internetovém bankovnictví či zavoláním na jejich call centrum.

Co je to RB klíč

RB klíč je aplikace od Raiffeisenbank, která vám umožňuje bezpečné a pohodlné přihlášení do internetového bankovnictví nebo Vám usnadní potvrzení pokynů, které chcete provést v internetovém bankovnictví.

Jak zjistím své klientské číslo

Najdete ho na své bankovní kartě, ve výpisu z účtu nebo v aplikaci mobilního bankovnictví. Klientské číslo je jedinečné identifikační číslo každého klienta České spořitelny. Skládá se z 11 číslic a slouží jako prostředek k identifikaci klientů.

Jak se dostat na účet Raiffeisenbank

RB klíč je aktivní a můžete se přihlásit do Vašeho internetového bankovnictví přes stránky www.rb.cz, kde zvolíte v pravém horním rohu VSTUP na účet, zadáte své klientské číslo, které máte v e-mailu a potvrdíte přihlášení v aplikaci RB klíč.

Jak se přihlásit do internetového bankovnictví

Do internetového bankovnictví se přihlásíte buď přihlašovacím jménem a heslem, nebo certifikátem. Následně pak přihlášení ještě potvrdíte aplikací ČSOB Smart klíč, případně SMS klíčem. Více o přihlašování najdete v nápovědě pro ČSOB Identitu.

Jaké má číslo Raiffeisenbank

Kód banky 5500 (Raiffeisenbank)

Jak zjistit svůj PIN na kartě

V sekci Karty klikněte na Detail karty a poté zvolte Zobrazit PIN. Na obrazovce se následně zobrazí 4místný PIN k Vaší platební kartě. Pokud Vám současný PIN nevyhovuje, můžete si ho zdarma změnit v každém bankomatu. U nově vydané karty si PIN můžete vyzvednout i pomocí SMS.

Jak zjistím PIN od karty

PIN k vaší platební kartě si můžete zobrazit v internetové aplikaci George. Stačí na přehledové obrazovce kliknout na dlaždici vaší debetní nebo kreditní karty a v sekci Nastavení vybrat možnost “Zobrazit PIN”. Zobrazení je nutné potvrdit vaší stávající bezpečnostní metodou.

Kde najdu RB klíč

Kde RB klíč najdete

RB klíč je součástí aplikace Raiffeisen bankovnictví. Nemusíte nic dalšího stahovat, stačí jen RB klíč v mobilním bankovnictví aktivovat. Pokud nechcete používat Raiffeisen bankovnictví), RB klíč si můžete stáhnout jako samostatnou aplikaci. Najdete jej v nabídce aplikací pod názvem RB klíč.

Jak obnovit RB klíč

Na původním zařízení klikněte v aplikaci RB klíč na nastavení (ozubené kolečko) a zvolte Data pro obnovu aktivace (tato data se vám zobrazila při aktivaci RB klíče). V nově nainstalované aplikaci RB klíč na novém zařízení zvolte způsob aktivace tlačítkem Obnova aktivace.

Kde najdu klientské číslo Raiffeisenbank v aplikaci

Klientské číslo najdete ve vašem mobilním bankovnictví (na hlavní stránce vpravo nahoře v sekci Profil tapněte na Moje klientské číslo) nebo navštivte jakoukoliv pobočku.

Co je to uživatelské jméno

Uživatelské jméno (anglicky username) je jednoznačná identifikace uživatele v nějakém software či aplikaci. Pomocí uživatelského jména se uživatelé přihlašují. Je to vlastně identifikátor jejich digitální identity. Z důvodů bezpečnosti se uživatelské jméno kombinuje s heslem.

Jak vypadá klientské číslo

Pojem Klientské číslo znáte ze SERVIS 24 nebo Business 24. Jedná se o desítimístný číselný kód, který jsme vám přidělili při zřízení SERVIS 24 nebo Business 24 a který sloužil k přihlášení do těchto služeb. S přechodem na Bankovní IDentitu a George jsme zavedli Uživatelské jméno.

Jak aktivovat internetového bankovnictví Raiffeisenbank

Aktivaci snadno provedete s pomocí svého původního telefonu. Na starém telefonu se přihlaste do aplikace Raiffeisen bankovnictví, kterou používáte jako RB Klíč. Přejděte na záložku Menu – Nastavení – Správa zařízení. Ve spodní části stránky klikněte na tlačítko Nová aktivace.

Kde najdu v Raiffeisen IBAN

Každý účet má svou jedinečnou podobu IBAN a klienti jej mohou nalézt ve svém internetovém nebo mobilním bankovnictví v detailu účtu.

Co se dá zjistit z čísla účtu

Bankovní tajemství aneb proč vám banka jen tak nesdělí jméno majitele účtu. Jen tak sdělovat majitele běžného účtu bankám zakazuje bankovní tajemství. To je upravené v několika právních předpisech včetně zákona o bankách. Proto si nemůžete jednoduše zalistovat žádnou databází a majitele účtu si vyhledat.

Kde najdu PIN v internetovém bankovnictví

PIN si jednoduše zobrazíte na detailu karty ve své mobilní aplikaci KB+ / Mobilní banka nebo v internetovém bankovnictví MojeBanka nebo MojeBanka Business, případně jste ho získali z SMS podle návodu, který vám přišel spolu s kartou.

Jak zjistit PIN platební karty Raiffeisen

Váš PIN si pohodlně zobrazíte v internetovém nebo mobilním bankovnictví, kdy u vybrané karty kliknete na „Zobrazit PIN“. Pokud PIN zapomenete, můžete se kdykoliv v době platnosti karty znovu podívat. Pokud nemáte přístup do internetového nebo mobilního bankovnictví, je Vám PIN k nové kartě zaslán poštou.

Jak si aktivovat kartu

Jak aktivovat platební kartuNákupem u obchodníka, a to kdekoli na světě – kartu při první transakci vložte do terminálu a zadejte PIN.Výběrem hotovosti z bankomatu, a to kdekoli na světě – vložte kartu do bankomatu a zadejte PIN.V Internet Bance – v původní Internet Bance zvolte požadovanou kartu – Aktivovat kartu.

Co je to RB klíč Raiffeisenbank

RB klíč je aplikace určena pro snadné a nejbezpečnější přihlašování a certifikace operací na internetovém bankovnictví, pro ověřování na infolince a pobočce Raiffeisenbank. Aplikace je dostupná pro telefony s operačním systémem iOS a Android a je k dispozici ke stažení na Google Play (Android) nebo Apple store (iOS).

Jak stáhnout RB klíč

Kde RB klíč najdete

Nemusíte nic dalšího stahovat, stačí jen RB klíč v mobilním bankovnictví aktivovat. Pokud nechcete používat Raiffeisen bankovnictví), RB klíč si můžete stáhnout jako samostatnou aplikaci. Najdete jej v nabídce aplikací pod názvem RB klíč.