Co je hydrogel fólie?

Co je hydrogel fólie?

Co je lepší ochranná fólie nebo tvrzené sklo

Ochranná skla jsou účinnější ochranou než fólie. Jsou tvrdší, lépe se nasazují a jsou příjemnější na dotyk. Dražší jsou jen o trochu.

Co je hydrogel film

Hydrogelová fólie rock space je vyrobená z pružného a SAMOOPRAVITELNÉHO materiálu odolného vůči poškrábání. Hydrogelová fólie rock space je na rozdíl od tvrzeného skla ohebná, takže je méně citlivá vůči otlakům a poničením na okrajích.
Archiv

Jakou fólií na telefon

Nejhůře se lepí polykarbonátové folie, dobře se lepí skla a nejlépe se lepí HD hydrogel fólie. Před lepením se prosím vždy podívejte na správný videonávod.
Archiv

Jaká je nejlepší ochrana displeje

ScreenShield je číslo 1 mezi ochránci

Mezi nejvýznamnější výrobce lze považovat značku ScreenShield, která má připravenou pestrou modelovou řadu pro ty nejvyspělejší přístroje. Všechny z nich se pyšní mimořádnou tvrdostí označovanou jako 9H. Co to znamená Jednoduše pro vás znamená, že se nemusíte nijak omezovat.

Co je to 5D sklo

3D/5D sklo – upgrade pro moderní telefony

Materiálem 3D/5D skel může být jak skutečné tvrzené sklo, tak i tvrzený čirý polykarbonát. Výhodou těch skleněných je větší odolnost proti poškrábání a výhodou polykarbonátu je jeho větší pružnost. To znamená, že polykarbonát se při nárazu na ostrý předmět hned tak nerozbije.

Jak použít hydrogel

Hydrogel na pěstování rostlin jednoduše přimícháte do půdy nebo dáte ke kořenům rostliny. Rostlinu zalijete a hydrogel do sebe vodu vstřebá a nabobtná. Kořeny, které přerůstají přes gelové částice, odebírají vodu a živiny dle své potřeby. V obou případech, u jemného i hrubého, jde o ekologicky nezávadný produkt.

Co je 3D tvrzené sklo

Pro skla, která jsou na krajích zahnutá a díky tomu pokryjí a chrání i zaoblený okraj displeje, se vžilo označení 3D.. Jejich výhodou je ochrana až do krajů. Nevýhodou je náchylnost ohnutých a tenkých okrajů na odlepování, zejména při používání mobilního telefonu v některých typech krytů a obalů.

Co znamená full cover

Zatímco full cover, tedy skla s rámečkem, nabízí lepší ochranu displeje, často nejdou používat zároveň se zadním krytem. Alternativou jsou pak skla, která zakrývají jen displej a pouzdru nijak nepřekáží.