Kde najdu í PIN Raiffeisenbank?

Kde najdu í PIN Raiffeisenbank?

Jak zjistím í PIN Raiffeisenbank

Ani Raiffeisenbank se vás nikdy na váš PIN kód nebude ptát. PIN kód si nikam nepište. Pokud platíte kartou na internetu, potřebujete znát její číslo, platnost a CVC2/CVV2 kód (třímístný kód, který najdete na zadní straně karty). Při platbách na internetu se PIN kód nikam nezadává.

Kde najít í PIN

Prakticky všechny banky vám na vaši žádost opětovně vygenerují zapomenutý PIN. Banku o něj můžete požádat několika způsoby, buď přímo na pobočce nebo v internetovém bankovnictví či zavoláním na jejich call centrum.

Jak se dostat do aplikace Raiffeisenbank

Pro přihlášení pomocí Osobního klíče zvolte záložku eKonto Osobní klíč. Zadejte klientské číslo a autentizační kód, který si vygenerujete na svém Osobním klíči. Klikněte na tlačítko PŘIHLÁSIT SE. Aplikace Xbusiness, RB Internetbanking, RBroker, RoBoT, a MC@sign naleznete pod odkazem „Další aplikace“.
ArchivPodobné

Jak se dostat na účet Raiffeisenbank

RB klíč je aktivní a můžete se přihlásit do Vašeho internetového bankovnictví přes stránky www.rb.cz, kde zvolíte v pravém horním rohu VSTUP na účet, zadáte své klientské číslo, které máte v e-mailu a potvrdíte přihlášení v aplikaci RB klíč.

Co je to s PIN Raiffeisenbank

Co je S-PIN S-PIN slouží k přihlášení do vašeho mobilního bankovnictví a k následnému potvrzování plateb. S-PIN si zvolíte sami při aktivaci služby.

Jak zjistit PIN platební karty

PIN k vaší platební kartě si můžete zobrazit v internetové aplikaci George. Stačí na přehledové obrazovce kliknout na dlaždici vaší debetní nebo kreditní karty a v sekci Nastavení vybrat možnost “Zobrazit PIN”. Zobrazení je nutné potvrdit vaší stávající bezpečnostní metodou.

Jak zjistím PIN od karty

PIN k vaší platební kartě si můžete zobrazit v internetové aplikaci George. Stačí na přehledové obrazovce kliknout na dlaždici vaší debetní nebo kreditní karty a v sekci Nastavení vybrat možnost “Zobrazit PIN”. Zobrazení je nutné potvrdit vaší stávající bezpečnostní metodou.

Co kdyz zapomenu PIN ke kartě

Prakticky všechny banky vám na vaši žádost opětovně vygenerují zapomenutý PIN. Banku o něj můžete požádat několika způsoby, buď přímo na pobočce nebo v internetovém bankovnictví či zavoláním na jejich call centrum. Banka vaši žádost zpracuje a vy opět máte více možností, jak se k PINu dostat.

Jak se přihlásit do Raiffeisenbank bez aplikace

Přihlašování do internetového bankovnictví pomocí RB klíče

Do internetového bankovnictví se vždy přihlašujte z našich webových stránek www.rb.cz. Po kliknutí na modré tlačítko Vstup na účet se rozbalí okno. Vyberte záložku RB klíč, vyplňte požadované údaje a zvolte Přihlásit se.

Jak aktivovat aplikací Raiffeisenbank

Aktivaci snadno provedete s pomocí svého původního telefonu. Na starém telefonu se přihlaste do aplikace Raiffeisen bankovnictví, kterou používáte jako RB Klíč. Přejděte na záložku Menu – Nastavení – Správa zařízení. Ve spodní části stránky klikněte na tlačítko Nová aktivace.

Jak změnit PIN na platební kartě Raiffeisenbank

PIN ke kartě si můžete zobrazit kdykoliv po dobu platnosti karty v mobilním nebo internetovém bankovnictví. PIN si zobrazíte v detailu karty přes volbu „Zobrazit PIN“. PIN ke kartě si můžete bezplatně změnit v našich bankomatech.

Jak nastavit Raiffeisenbank

Jak si je nastavím Nastavte si službu Informuj mě přes ozubené kolečko (nastavení) vpravo nahoře ve vašem internetovém bankovnictví. Po rozkliknutí kolečka zvolte v levém menu "Informuj mě", poté "Nové nastavení". Zde vyberte typ služby, který chcete nastavit a klikněte na "Pokračovat".

Kde najdu PIN v internetovém bankovnictví

PIN si jednoduše zobrazíte na detailu karty ve své mobilní aplikaci KB+ / Mobilní banka nebo v internetovém bankovnictví MojeBanka nebo MojeBanka Business, případně jste ho získali z SMS podle návodu, který vám přišel spolu s kartou.

Co je PINu karty

Zkratkou PIN se označuje osobní identifikační číslo (z anglického personal identification number). PIN se vydává vždy ke každé platební kartě – jak k debetní, tak i ke kreditní kartě. PIN slouží k ověření platebních transakcí. Nejčastěji PIN zadáváte při výběrech z bankomatu nebo tehdy, když platíte v obchodě.

Jak změnit PIN na platební kartě

V sekci Karty klikněte na Detail karty a poté zvolte Zobrazit PIN. Na obrazovce se následně zobrazí 4místný PIN k Vaší platební kartě. Pokud Vám současný PIN nevyhovuje, můžete si ho zdarma změnit v každém bankomatu. U nově vydané karty si PIN můžete vyzvednout i pomocí SMS.

Co dělat když nevím puk

Kód PUK najdete na plastovém nosiči karty, z něhož jste vylomili SIM kartu do telefonu. Pokud nemůžete kód PUK najít, kontaktujte Zákaznické centrum na čísle 738 333 333.

Jak si změnit PIN na kartě v bankomatu

Pokud máte více karet, potěší vás možnost změny PIN. A možná vás potěší zpráva, že si PIN změníte i třeba v zahraničí na cizím bankomatu. Všichni vydavatelé českých karet však tuto službu neumí.

Jak se přihlásit do internetového bankovnictví

Do internetového bankovnictví se přihlásíte buď přihlašovacím jménem a heslem, nebo certifikátem. Následně pak přihlášení ještě potvrdíte aplikací ČSOB Smart klíč, případně SMS klíčem. Více o přihlašování najdete v nápovědě pro ČSOB Identitu.

Jak vypadá klientské číslo

Pojem Klientské číslo znáte ze SERVIS 24 nebo Business 24. Jedná se o desítimístný číselný kód, který jsme vám přidělili při zřízení SERVIS 24 nebo Business 24 a který sloužil k přihlášení do těchto služeb. S přechodem na Bankovní IDentitu a George jsme zavedli Uživatelské jméno.

Co je to RB klíč Raiffeisenbank

RB klíč je aplikace určena pro snadné a nejbezpečnější přihlašování a certifikace operací na internetovém bankovnictví, pro ověřování na infolince a pobočce Raiffeisenbank. Aplikace je dostupná pro telefony s operačním systémem iOS a Android a je k dispozici ke stažení na Google Play (Android) nebo Apple store (iOS).

Jak zjistit číslo karty Raiffeisen

osobně na kterékoliv pobočce Raiffeisenbank. telefonicky na infolince 412 440 000. online přes internetové či mobilní bankovnictví

Co je klientské číslo Raiffeisenbank

Klientské číslo najdete ve vašem mobilním bankovnictví (na hlavní stránce vpravo nahoře v sekci Profil tapněte na Moje klientské číslo) nebo navštivte jakoukoliv pobočku.

Jak zmenit PIN kód

Chcete-li to provést, musíte přejít do nastavení telefonu. Měli byste hledat sekci „zabezpečení“, kterou pravděpodobně najdete v záložce pokročilého nastavení telefonu. Dalším krokem bude vyhledání a stisknutí záložky „Zámek SIM karty“, kde naleznete záložku pro změnu kódu v „Změnit PIN SIM karty“.

Jak se mění PIN v bankomatu

Změna PIN v cizím bankomatu

PIN na cizím bankomatu se mění snadno: vyberete si bankomat cizí banky, zvolíte v tamní jazykové nabídce „Změna PIN“ a zvolíte si nový PIN. U výše uvedených společností změna proběhla ihned a bez jakýchkoliv komplikaci.

Co dělat když nevím PUK

Kód PUK najdete na plastovém nosiči karty, z něhož jste vylomili SIM kartu do telefonu. Pokud nemůžete kód PUK najít, kontaktujte Zákaznické centrum na čísle 738 333 333.