Kam v létě k moři?

Kam v létě k moři?

Kam teď na dovolenou k moři

V současné době jsou nejvíce poptávanými destinacemi Řecko, Bulharsko, Turecko, Egypt a Chorvatsko. V zimě Kanárské ostrovy, Dominikánská republika a Zanzibar, zejména díky přímým letům.
Archiv

Kam na levnou dovolenou k moři

Itálie, Kalábrie. cena: 9 990 korun (cena platí při 6 osobách v apartmánu)Bulharsko, Bjala. cena: 9 490 korun. ubytování: 11 nocí v apartmánu.Chorvatsko, Istrie. cena: 9 490 korun.Tunisko, Sousse. cena: 9 970 korun.Španělsko, Costa Brava. cena: 9 890 korun.Španělsko, Costa Brava. cena: 9 990 korun.

Kam na dovolenou v únoru k moři

Další oblíbené destinace, kam na dovolenou k moři v únoruZanzibar.Malajsie – 30 ⁰C.Kanárské ostrovy – 20 ⁰C – věčné jaro.Jamajka – 30 ⁰C.Mexiko – 29 ⁰C.Barbados – 28 ⁰C.Vietnam – 34 ⁰C.Mauricius – 29 ⁰C.

Kam v prosinci k moři levně

Kam v zimě k moři

Destinace Prosinec / Teplota moře Nejlevnější ubytování**
Srí Lanka 28°C (ideální koupání) 370 Kč
Jih Španělska 16°C (chladné koupání) 4.432 Kč (Málaga)
Egypt 23°C (příjemné koupání v některých oblastech) 791 Kč
Thajsko 28°C (ideální koupání) 582 Kč

Archiv

Kde je teplo u moře

Chcete mít jistotu vyšších teplot Vyražte na Krétu, Kos, Rhodos, stejně tak jako na Baleárské ostrovy, Kanárské ostrovy nebo Sicílii. Vysoké teploty vás čekají v Egyptě, v Turecku a Tunisku. Září je ideálním měsícem pro dovolenou u moře.

Kde je nejteplejší moře v Evropě

Mezi místa, kde je v současnosti moře nejteplejší, patří ostrovy Ibiza, Ischia a Hvar. Téměř 30 stupňů má také voda, která omývá Kypr a řecké ostrovy. Vyšší teploty jsou na východě, v Turecku – například v populární Antalyi může dokonce tropickou hranici překročit.

Kde je u moře nejlevněji

Kde je nejlevnější dovolená u mořeBulharsko,Chorvatsko,Polsko,Itálie,Egypt,Turecko,Tunisko,Řecko,

Kde je levné pro Cechy

Hned první dvě země jsou pro tuzemské cestovatele frekventované a nepotřebují blíže představovat, konkrétně jde Chorvatsko a Slovensko. Na stejné cenové úrovni jako tradiční český mořský cíl a země nejbližších sousedů jsou pobaltské státy: nejlevnější je Litva, nejdražší Estonsko, Lotyšsko je cenově mezi nimi.

Kde se dá koupat v únoru

Top 15 zemí, kde se koupat v únoru 2024#1 Bali. Bali v únoru. snové koupání#2 Thajsko. Thajsko v únoru. snové koupání#3 Kuba. Kuba v únoru. snové koupání#4 Vietnam. Vietnam v únoru. snové koupání#5 Maledivy. Maledivy v únoru.#6 Mauricius. Mauricius v únoru.#7 Kostarika. Kostarika v únoru.#8 Singapur. Singapur v únoru.

Kde je nejtepleji v Evropě v únoru

Kanáry jsou vyhlášenou evropskou destinací, kde se ohřejete v každém ročním období. Díky výhodné poloze v Atlantském oceánu a poblíž afrického kontinentu se průměrná zimní teplota vzduchu pohybuje kolem příjemných 20 °C. Kanárské ostrovy jsou také jedním z mála míst, kde si i v zimě užijete radovánky v oceánu.

Kde u moře je v prosinci teplo

TOP města (8), kde se koupat v prosinci:#1 Cancun. Teplota moře: 26.6°C.#2 Bangkok. Teplota moře: 27.9°C.#3 Punta Cana. Teplota moře: 27.8°C.#4 Cozumel. Teplota moře: 26.6°C.#5 Bombaj. Teplota moře: 26.9°C.#6 Playa del Carmen. Teplota moře: 26.4°C.#7 Riviera Maya. Teplota moře: 26.4°C.#8 Tulum. Teplota moře: 26.4°C.

Kde je nejteplejší moře v prosinci

Za teplem je nejlepší vyrazit do Thajska, na Zanzibar či Maledivy, za turistikou na Kanárské ostrovy a za co nejlevnější dovolenou u moře jak jinak než do oblíbeného Egypta.

Kde je nejteplejší moře v létě

Mezi místa, kde je v současnosti moře nejteplejší, patří ostrovy Ibiza, Ischia a Hvar. Téměř 30 stupňů má také voda, která omývá Kypr a řecké ostrovy. Vyšší teploty jsou na východě, v Turecku – například v populární Antalyi může dokonce tropickou hranici překročit.

Kam v říjnu v Evropě k moři

Azory. Azory v říjnu. příjemné koupáníAlbánie. Albánie v říjnu. příjemné koupáníBaleárské ostrovy. Baleárské ostrovy v říjnu. příjemné koupáníBosna a Hercegovina. Bosna a Hercegovina v říjnu. chladné koupáníBulharsko. Bulharsko v říjnu.Kanárské ostrovy. Kanárské ostrovy v říjnu.Kypr. Kypr v říjnu.Korfu. Korfu v říjnu.

Kam na levnou dovolenou k moři 2023

Tak na nic nečekejte a vyberte si tu nejlepší dovolenou už teď!Turecko. Od 7 846 KčŘecko. Od 10 820 KčEgypt. Od 11 290 KčTunisko. Od 9 990 KčChorvatsko. Od 2 465 KčBulharsko. Od 9 790 KčMallorca. Od 12 490 KčAlbánie.

Kdy je Nejlevnější dovolená u moře

Nejlevnější termíny pro dovolenou jsou samozřejmě před začátkem hlavní sezóny a po jejím skončení. Jsou to tedy měsíce červen a září. Výhodnější pro dovolenou u moře je určitě září, kdy je moře ještě prohřáté a venkovní teploty jsou v přímořských letoviscích velmi příjemné.

Kde je nejlevnější život

Nejlevnější země pro život Česko je deváté na světě, ukazuje žebříček

Pořadí Země
1. Jižní Afrika
2. Indie
3. Kosovo
4. Saudská Arábie

Kde v Evropě je nejlevněji

K levným státům v Evropě patří zejména Ukrajina, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko, Srbsko, Černá Hora, relativně levná může být Itálie, Španělsko. Jestliže máte hluboko do kapsy vyhněte se skandinávským zemím, kde jsou ceny jídla a ubytování více než trojnásobné.

Kam na dovolenou v únoru 2023

Kam cestovat v únoru 2023Egypt – Exotika na dosah.Spojené arabské emiráty plné luxusu.Maledivy – Únor je nejlepším obdobíVyhlášené pláže Dominikánské republiky.Zanzibar – Tropický ráj.Obliba Kapverdských ostrovů roste.Florida – V únoru do Ameriky.

Kde je teplo u moře v únoru

Egypt — Kapverdské ostrovy — Maledivy — Emiráty — Zanzibar

Rudé moře, Perský záliv, Indický oceán, ale i Atlantik. Místa, kde se budete i uprostřed zimy cítit jako létě. Pokud vás o těchto destinacích cokoliv konkrétního zajímá nebo byste rádi tip na nějaké osvědčené hotely, pište komentář dole pod textem.

Kde je teplo v prosinci

TOP města (8), kde se koupat v prosinci:#1 Cancun. Teplota moře: 26.6°C.#2 Bangkok. Teplota moře: 27.9°C.#3 Punta Cana. Teplota moře: 27.8°C.#4 Cozumel. Teplota moře: 26.6°C.#5 Bombaj. Teplota moře: 26.9°C.#6 Playa del Carmen. Teplota moře: 26.4°C.#7 Riviera Maya. Teplota moře: 26.4°C.#8 Tulum. Teplota moře: 26.4°C.

Kam v lednu v Evrope k moři

Kde se koupat v lednu v EvropěKanárské ostrovy. Kanárské ostrovy v lednu. chladné koupáníKypr. Kypr v lednu. chladné koupáníKréta. Kréta v lednu. chladné koupáníEl Hierro. El Hierro v lednu. chladné koupáníFuerteventura. Fuerteventura v lednu.Gomera. Gomera v lednu.Gran Canaria. Gran Canaria v lednu.Řecko. Řecko v lednu.

Kdy se léta na Zanzibar

Za optimální měsíce je považován červen a říjen. Avšak nejvíce turistů sem jezdí v lednu až v březnu. Vlhkost vzduchu se pohybuje mezi 60-70%. Průměrná teplota moře je největší v březnu, dosahuje až 30°C.

Kde je v lednu teplo u moře

Další oblíbené destinace, kam na dovolenou k moři v lednuMexiko – 27 ⁰C.Kuba – 28 ⁰C.Barbados – 28 ⁰C.Vietnam – 28 ⁰C.Maledivy – 30 ⁰C.Mauricius – 30 ⁰C.Austrálie – 29 ⁰C.

Kde je teplé moře v lete

Srí Lanka a Maledivy jsou pak také dobrou volbou pro srpnové koupání i přes letní monzun, který v tomto měsíci zrovna dosahuje svého vrcholu. S teplotami moře pohybujícími se mezi 28°C a 30°C, i většina zemí na pobřeží Afriky nabízí vše potřebné pro prožití skvělé dovolené.