Kdo je majitelem Českého rozhlasu?

Kdo je majitelem Českého rozhlasu?

Které rádio vlastní Babiš

Rádio Impuls je soukromá rozhlasová stanice působící v České republice. Vlastníkem rozhlasové stanice je LONDA spol. s r. o., která spadá pod holding Agrofert, a.s. ze svěřenského fondu Andreje Babiše.

Kdo vlastní česká rádia

Praha – Společnost Czech Media Invest (CMI), kterou spoluvlastní a řídí miliardář Daniel Křetínský, kupuje od Lagardére rozhlasové stanice v Česku, Polsku, na Slovensku a v Rumunsku. K těm patří třeba Frekvence 1 a Evropa 2.
Archiv

Kdo je majitel rádia Evropa 2

Od roku 2018 ji vlastní firma Czech Media Invest, spadající pod Daniela Křetínského. Odkoupila ji od společnosti Lagardère Active Radio International. Včetně Frekvence 1, Rádia Bonton a Dance radia byla cena transakce přibližně 1,8 miliardy korun.

Kdo vlastní rádio Kiss

Radio Kiss
Vlastník Prima Media Club s. r. o.
Ředitel Roman Anděl
Financování komerční
Web Kiss.cz

Které noviny patří Babišovi

MAFRA, a.s., je největší česká mediální společnost (vydavatelství), jež vydává nejčtenější deníky Mladá fronta DNES a Lidové noviny. Do mediální skupiny dále patří internetové portály iDNES.cz a Lidovky.cz s vlastními redakcemi, bezplatný deník Metro a týdeník 5plus2.

Kdo vlastní Mladou frontu

V roce 2013 koupil vydavatelství Andrej Babiš, resp. jeho firma Agrofert. Redakci tvoří centrální redakce v Praze a 14 regionálních redakcí. Šéfredaktorem deníku je od července 2014 Jaroslav Plesl.

Odkud vysílá Rock rádio

Vysílače

Vysílač Kmitočet Polarizace
Dvůr Králové nad Labem 89 MHz vertikální
Jindřichův Hradec 89,2 MHz vertikální
Český Krumlov 89,3 MHz vertikální
Zlín – Tlustá hora 89,6 MHz horizontální

Kdo vlastní frekvenci 1

Frekvence 1
Vlastník Czech Media Invest
Ředitel David Šmídt
Šéfredaktor Ondřej Kopa
Stát Česko

Kdo vlastní Media Bohemia

MEDIA BOHEMIA a.s. je jedna z nejvýznamnějších českých mediálních společností provozující rozhlasové vysílání. Jejími vlastníky a zároveň zakladateli jsou Daniel Sedláček a Jan Neuman.

Kdo je vlastníkem Seznamu

Na majetkovou strukturu společnosti nemá změna žádný vliv, Ivo Lukačovič nadále zůstává jejím jediným majitelem.

Kdo vlastní dnes

iDNES.cz
Majitel MAFRA, a. s
Šéfredaktor Matyáš Kaiser
Odkazy
Žebříček Alexa 1 078 (leden 2018)

Které televize vlastní Babiš

Mediální dům Mafra vlastní velké rozhlasové stanice (Impuls, RockZone), televizi Óčko, zpravodajský web iDNES.cz nebo tištěné deníky (MF DNES, Lidové noviny).

Proč už není Kraus na Rock rádiu

Stávající moderátorská hvězda Tomáš Kraus ze zdravotních důvodů z ranního vysílání odchází. „Už koncem loňského roku jsme Viktora postupně testovali ve vysílání a viděli jsme, že v komunitě posluchačů neuvěřitelně funguje a je oblíbený.

Co se stalo s Rock Max

Nové motto – Když ROCK tak na MAX!

Změnu zavedeného názvu AZ Rádio na Rock Max schválila na jednom z červnových zasedání Rada pro rozhlasové a televizní vysílání. Provozovatel se tak dobrovolně vzdal značky, která se v moravských regionech stala uznávaným pojmem.

Odkud vysílá Rádio Kiss

Síť rádií KISS, kterou má v portfoliu společnost Radio United, v prvních dubnových dnech výrazně změní svůj program. Většina pořadů se bude vysílat z Prahy.

Co vlastní Babiš seznam

Mezi nejvýznamnější chemické společnosti patří DEZA, Duslo, Lovochemie, Precheza, Synthesia a Fatra. V Německu vlastní AGROFERT chemický podnik SKW Piesteritz. Na výrobu biopaliv se zaměřují akciové společnosti Preol a Ethanol Energy.

Co hráli na Rock rádiu

Po 03.07

Živě Offspring – The Kids Aren't Alright
03:29 Tublatanka – Pravda víťazí
03:26 Pretty Reckless – Just Tonight
03:23 Queen – Don't Stop Me Now
03:16 Aerosmith – Living On the Edge

Proč skončil Rock Max

Avizovaná změna identity zlínského AZ Rádia proběhla koncem minulého týdne. Z éteru se po letech vytratila značka AZ Rádio a nahradilo ji jméno Rock Max. Změna názvu a licenčných podmínek se však netýká licence na vysílač v Brně. Známé zlínské rockové AZ Rádio změnilo koncem minulého týdne svou identitu.

Kdo je Duc Kiss

Michaela Dinhová je novou posilou Ranního Kissu. Nenechte se zmást, občas se objevuje v rádiu pod přezdívkou Duc a tvoří dvojici s Františkem, se kterým vám ráno rozhýbou bránice.

Které mlékárny patří Babišovi

Pod značkami Mlékárna Hlinsko a především Tatra produkuje Andrej Babiš smetanu, UHT mléko, kondenzované mléko, máslo, produkty v programu Školní mléko, sušené mléko, mléko, tvaroh, zmrzlinu. Největším zpracovatelem mléka v ČR je Babišova společnost Olma.

Co hrají rádia

Co jsme hráli dnes

07:06 2 CHAINZ I'M DIFFERENT
07:03 RENNE DANG CHYBI VZOR
07:00 JAMIROQUAI CANNED HEAT
06:56 K KOKE & WALE ROC FOR LIFE
06:53 EKTOR TO NENI HRA

Proč není Kraus na Rock rádiu

Stávající moderátorská hvězda Tomáš Kraus ze zdravotních důvodů z ranního vysílání odchází. „Už koncem loňského roku jsme Viktora postupně testovali ve vysílání a viděli jsme, že v komunitě posluchačů neuvěřitelně funguje a je oblíbený.

Jak se dovolat na Kiss

O rádiuSpojení do studia. Telefon: 210 323 323. Apka Kiss: najdete zde.Recepce. Telefon: 266 700 626. Vinohradská 3217/167, 100 00 Praha 10 – Strašnice.Obchod. E-mail: [email protected]. E-mail: [email protected]í údaje. MEDIA CLUB, s.r.o. Zapsáno u městského soudu v Praze oddíl C, vložka 204565.

Kdo je majitel mlékárny Kunín

Po roce 1989. Roku 1992 je založena Mlékárna Kunín a.s. Od roku 2004 sídlí výrobní závod v Ostravě-Martinově. Od roku 2007 je jejím novým majitelem francouzská společnost Lactalis.

Které pekárny vlastní Babiš

Holding Agrofert může prostřednictvím své firmy Penam koupit pekárny United Bakeries.