Kde spadl Schumacher?

Kde spadl Schumacher?

Co se stalo Schumacherovi

Michael Schumacher nehoda, kóma (komat), zdravotní stav

Při jízdě mimo upravenou sjezdovku však spadl a údajně narazil hlavou do skály. I přes to, že měl přilbu a po příjezdu záchranářů byl při vědomí a komunikoval, musel okamžitě na operaci mozku a upadl do komatu.
Archiv

Kdy měl nehodu Schumacher

Michael Schumacher a osudná nehoda

29. prosince roku 2013 utrpěl Michael při lyžování vážný úraz hlavy. I přes nasazenou ochrannou přilbu upadl po nárazu do skály do kómatu.

Kde bydlí Schumacher

Ženeva – Německý pilot formule 1 Michael Schumacher si ve Švýcarsku pořídil novou rezidenci. Pětinásobný mistr světa se přestěhuje do městečka Gland nedaleko Ženevy a jeho nejbližším sousedem bude švýcarský miliardář Ernesto Bertarelli.

Jak dlouho je v kómatu Schumacher

Grenoble – Legendární šampion formule 1 Michael Schumacher se probral z kómatu. Z univerzitní nemocnice v Grenoblu, kde strávil 169 dní, byl převezen do nemocnice ve švýcarském Lausanne k následné rehabilitaci.
Archiv

Jak je na tom Schumacher

„Michael nemluví, jen komunikuje očima,“ uvedla na adresu sedminásobného mistra světa ve formuli 1 Michaela Schumachera. Bývalý německý pilot měl před sedmi lety nehodu na lyžích, při které spadl na hlavu. Od té doby je Schumacher údajně veden v umělém spánku a bojuje s vážným poraněním mozku.

Kdy se narodil Schumacher

3. ledna 1969 54 let, Hürth, NěmeckoMichael Schumacher / Datum narození

Jak se zranil Schumacher

Sedminásobný šampion F1 utrpěl vážné poranění hlavy 29. prosince při lyžování ve Francii. Schumacher sjel z označené části sjezdovky, nezvládl jízdu v těžkém terénu a při pádu narazil hlavou do kamene. Od nehody pětačtyřicetiletého Němce uběhlo deset měsíců.

Jak žije Schumacher

Je ženatý s manželkou Corinnou, má dvě děti a žije ve Švýcarsku. Od vážného úrazu hlavy, který utrpěl v roce 2013 při lyžování, je upoután na lůžko, nevystupuje na veřejnosti a jeho zdravotní stav není veřejně známý.

Kde se narodil Schumacher

3. ledna 1969 54 let, Hürth, NěmeckoMichael Schumacher / Datum narození