Kam nejblíže k moři autem?

Kam nejblíže k moři autem?

Kam v květnu k moři autem

V případě, že stále přemýšlíte a vybíráte dovolenou, v květnu si na seznam můžete připsat Bali, Mauricius či Mexiko. Mezi celoroční destinace patří Thajsko, Kapverdské Ostrovy, Spojené Arabské Emiráty, Maledivy či Omán.

Kam na dovolenou k moři 2023 autem

V nabídce First minute na léto 2023 jsou naše léty prověřené stálice jako Řecko, Turecko, Chorvatsko, Egypt, Bulharsko, Tunisko, Kypr, Španělsko nebo Itálie, ale vyzkoušet můžete třeba Madeiru, Albánii, Maroko nebo Maltu a mnoho dalších destinací.

Kam za teplem autem

Jaké jsou nejžádanější zeměDominikánská republika.Egypt.Kanárské ostrovy.Kapverdské ostrovy.Kuba.Kypr.Maledivy.SAE.

Kam k moři do Chorvatska autem

Istrie – velký poloostrov v severní části Chorvatska je velice populárním místem pro dovolenou u Jaderského moře, kam se z ČR dostanete díky geografické blízkosti rychle a pohodlně autem.
Archiv

Kde je nejteplejší moře v květnu

Jako nejlepší jarní tipy tak vycházejí Turecko, Kypr a jižnější řecké ostrovy. Přidáváme jednu stálici – ostrovy Kanárské – a také izraelský Eilat.

Kam za teplem na jaře

Pro duben jsou nejlepšími zeměmi Kuba, Dominikánská republika, Srí Lanka, Bali a Mexiko. Na jaře jsou v těchto zemích nejnižší srážky z celého roku. Mezi celoroční destinace patří potom Thajsko, Kapverdské Ostrovy, Spojené Arabské Emiráty, Maledivy či Omán.

Kde je nejbližší moře

Nejkratší vzdálenost od hranic České republiky k moři činí 283 km vzdušnou čarou. Jedná se o spojnici severního cípu Šluknovského výběžku a Štětínského zálivu v Baltském moři v Polsku. Autem by však bylo potřeba najet přibližně 430 km (5 hodin cesty).

Kam v lete 2023

Oblíbené destinace 2023

V současné době jsou nejvíce poptávanými destinacemi Řecko, Bulharsko, Turecko, Egypt a Chorvatsko. V zimě Kanárské ostrovy, Dominikánská republika a Zanzibar, zejména díky přímým letům.

Kam za teplem v říjnu

Přinášíme 10 tipů kam vyrazit za teplem, během sychravého podzimu a pošmourné zimy.Kapverdy. Chcete zažít exotiku za skvělou cenuEgypt. Egypt je letitou destinací ideální pro návštěvu celoročně.Zanzibar.Turecko.Maroko.Madeira.Spojené arabské emiráty.Kanárské ostrovy.

Kam letět na 4 dny

10 tipů, kam na výlet do zahraničíBenátky nenechají nikoho chladným.Paříž – město zamilovaných.Romantika na střechách v Santorini.Hrady i oceán v Lisabonu.Teplo a klid na ostrově Malta.Bezpečná Kodaň i Legoland.Roztančená Barcelona.Bláznivý Amsterdam.

Kam nejbliz k moři v Chorvatsku

Kdo hledá nejbližší chorvatské destinace, doporučujeme navštívit na Istriii letoviska Opatija nebo Rabac. Na místo je to z Prahy cca 900 km, najdete zde krásné moře, hezké apartmány a nemusíte mít předem nic zajištěno.

Kde se dá koupat v moři v květnu

Top 15 zemí, kde se koupat v květnu 2024#1 Bali. Bali v květnu. snové koupání#2 Japonsko. Japonsko v květnu. snové koupání#3 Thajsko. Thajsko v květnu. snové koupání#4 Maledivy. Maledivy v květnu. snové koupání#5 Hongkong. Hongkong v květnu.#6 Mauricius. Mauricius v květnu.#7 Kuba. Kuba v květnu.#8 Florida. Florida v květnu.

Kde se dá koupat v březnu

Top 15 zemí, kde se koupat v březnu 2024#1 Bali. Bali v březnu. snové koupání#2 Thajsko. Thajsko v březnu. snové koupání#3 Kuba. Kuba v březnu. snové koupání#4 Mauricius. Mauricius v březnu.#5 Kostarika. Kostarika v březnu.#6 Austrálie. Austrálie v březnu.#7 Vietnam. Vietnam v březnu.#8 Singapur. Singapur v březnu.

Kde se dá koupat v květnu

Top 15 zemí, kde se koupat v květnu 2024#1 Bali. Bali v květnu. snové koupání#2 Japonsko. Japonsko v květnu. snové koupání#3 Thajsko. Thajsko v květnu. snové koupání#4 Maledivy. Maledivy v květnu. snové koupání#5 Hongkong. Hongkong v květnu.#6 Mauricius. Mauricius v květnu.#7 Kuba. Kuba v květnu.#8 Florida. Florida v květnu.

Kam v září k moři autem

I v září můžete vyrazit autem do Itálie, do Chorvatska, Slovinska, Černé hory, na Korsiku, letos velmi oblíbeného Polska k Baltu nebo na Rujánu v Německu.

Kam jet do Polska k moři

Které tedy jsou ty nejkrásnější pláže v Polsku1. Svinoústí – Mallorca severu.2. Pláže v Kolobřehu – největším letovisku polského Baltu.3. Trzęsacz – klenot pobřeží Rewal.4. Ustka – ráj lovců jantaru.5. Jarosławiec – pláž Dubaj.6. Sopoty – pláže polské riviéry.7. Gdaňsk – pláž Stogi.

Kde je Nejlevnější dovolená u moře

Kde je nejlevnější dovolená u mořeBulharsko,Chorvatsko,Polsko,Itálie,Egypt,Turecko,Tunisko,Řecko,

Kde je nejteplejší moře v říjnu

Asi nejtepleji je v Hurghadě, ale velký rozdíl v teplotách není ani v Sharm El Sheikhu a Tabě," vysvětluje Dan Plovajko z CK Fischer. "Velmi stabilní jsou teploty moře i vzduchu na Kanárských ostrovech. Během celého roku se téměř nemění, i proto se Kanárům přezdívá ostrovy věčného jara," dodává Plovajko.

Kam v Řecku v říjnu

Podzimní dovolená v Řecku: 7 tipů kam nyní vyrazit!Když chcete to NEJ: Santorini. Nádherné Santorini.Když chcete jistotu tepla: Kréta. Za teplem na Krétu.Když chcete klid: Samos. Klid na Samosu.Když chcete nejlepší pláže: Kos. Nádherné pláže na Kosu.Když se chcete bavit: Rhodos.Když chcete památky: Peloponés.

Kdy jet k moři do Polska

Barva moře není tak azurově modrá jako kupříkladu Jadran nebo Středozemní moře, což je dáno tím, že voda v Baltu obsahuje méně soli. Nejkrásněji je u polského moře na přelomu července a srpna. Teplota vzduchu dosahuje až 29° C, teplota vody může mít příjemných 22° C. Nejdeštivějším obdobím bývá první polovina července.

Kde se nachází nejteplejší moře

Mezi místa, kde je v současnosti moře nejteplejší, patří ostrovy Ibiza, Ischia a Hvar. Téměř 30 stupňů má také voda, která omývá Kypr a řecké ostrovy. Vyšší teploty jsou na východě, v Turecku – například v populární Antalyi může dokonce tropickou hranici překročit.

Kam v květnu k moři v Evropě

Azory. Azory v květnu. chladné koupáníAlbánie. Albánie v květnu. chladné koupáníBaleárské ostrovy. Baleárské ostrovy v květnu. chladné koupáníBosna a Hercegovina. Bosna a Hercegovina v květnu. chladné koupáníKanárské ostrovy. Kanárské ostrovy v květnu.Kypr. Kypr v květnu.Korfu. Korfu v květnu.Kréta. Kréta v květnu.

Kdy na Kretu

K návštěvě ostrova Kréta je vhodné každé roční období, nicméně nejlepším obdobím je jaro a září, kdy vládnou příjemné teploty a srážky jsou vzácné. V létě je někdy velké vedro, i když vítr zmírňuje pocit horka, ale je nejlepší čas pro milovníky moře a slunce.

Kde je v září nejteplejší moře

Chcete mít jistotu vyšších teplot Vyražte na Krétu, Kos, Rhodos, stejně tak jako na Baleárské ostrovy, Kanárské ostrovy nebo Sicílii. Vysoké teploty vás čekají v Egyptě, v Turecku a Tunisku. Září je ideálním měsícem pro dovolenou u moře.

Kde je nejteplejší moře v Polsku

1. Svinoústí – Mallorca severu

Šíře pláže dosahuje místy až 200 m a písek je nádherně zlatý podobně jako třeba v Thajsku. Baltské moře je zde nejteplejší v celém Polsku (v hlavní sezóně voda dosahuje až 25–26 °C) a oblast se pyšní také ekologickým přístupem.