Kdo vlastní frekvenci 1?

Kdo vlastní frekvenci 1?

Které rádio vlastní Babiš

Rádio Impuls je soukromá rozhlasová stanice působící v České republice. Vlastníkem rozhlasové stanice je LONDA spol. s r. o., která spadá pod holding Agrofert, a.s. ze svěřenského fondu Andreje Babiše.

Kdo je majitel Evropy 2

Od roku 2018 ji vlastní firma Czech Media Invest, spadající pod Daniela Křetínského. Odkoupila ji od společnosti Lagardère Active Radio International. Včetně Frekvence 1, Rádia Bonton a Dance radia byla cena transakce přibližně 1,8 miliardy korun.

Kdo je majitel rádia Kiss

Radio Kiss
Vlastník Prima Media Club s. r. o.
Ředitel Roman Anděl
Financování komerční
Web Kiss.cz

Kde najdu Frekvenci 1

Vysílače

Vysílač Kmitočet Polarizace
Praha – Žižkov 102,5 MHz horizontální
Beroun 102,7 MHz vertikální
Náchod 103,1 MHz vertikální
Klatovy 103,8 MHz vertikální

Které noviny patří Babišovi

MAFRA, a.s., je největší česká mediální společnost (vydavatelství), jež vydává nejčtenější deníky Mladá fronta DNES a Lidové noviny. Do mediální skupiny dále patří internetové portály iDNES.cz a Lidovky.cz s vlastními redakcemi, bezplatný deník Metro a týdeník 5plus2.

Kdo vlastní Aktuálně cz

Aktuálně.cz je on-line deník vycházející na českém internetu. Vydává jej společnost Economia, a.s. vlastněná podnikatelem Zdeňkem Bakalou. V současné době je jedním z nejúspěšnějších titulů společnosti, do jejíhož portfolia patří například Hospodářské noviny nebo portál Centrum.cz.

Kdo vlastní Fajn radio

Fajn Radio
Vlastník Media Bohemia
Ředitel Ondřej Cikán
Stát Česko
Jazyk čeština

Proč není ranní show

Moderátor Leoš Mareš odvysílal páteční Ranní show na Evropě 2 v podnapilém stavu. Jeho dlouholetý kolega Patrik Hezucký nevydržel jeho drzé narážky a show s ním tentokrát nedokončil. "Klasicky se protáhl večírek," vysvětlil iDNES.cz Leoš Mareš.

Kdo vlastní Media Bohemia

MEDIA BOHEMIA a.s. je jedna z nejvýznamnějších českých mediálních společností provozující rozhlasové vysílání. Jejími vlastníky a zároveň zakladateli jsou Daniel Sedláček a Jan Neuman.

Jak se dovolat na Frekvenci 1

Kontakty257 001 111 – [email protected].

Co je to FM rádio

Funkce FM rádia v mobilních telefonech umožňuje poslech analogového rozhlasového vysílání na velmi krátkých vlnách. U většiny mobilních telefonů je funkce rádia k dispozici pouze s připojenými sluchátky, kabel sluchátek totiž slouží jako anténa.

Co vlastní Babiš seznam

Mezi nejvýznamnější chemické společnosti patří DEZA, Duslo, Lovochemie, Precheza, Synthesia a Fatra. V Německu vlastní AGROFERT chemický podnik SKW Piesteritz. Na výrobu biopaliv se zaměřují akciové společnosti Preol a Ethanol Energy.

Kdo je vlastníkem Seznamu

Na majetkovou strukturu společnosti nemá změna žádný vliv, Ivo Lukačovič nadále zůstává jejím jediným majitelem.

Kdo vlastni média Bohemia

MEDIA BOHEMIA a.s. je jedna z nejvýznamnějších českých mediálních společností provozující rozhlasové vysílání. Jejími vlastníky a zároveň zakladateli jsou Daniel Sedláček a Jan Neuman.

Kdo moderuje impuls

Igor Timko, Jindra Polák, Voxel, Michal Horák a Olga Lounová – to jsou naši hvězdní Milionoví moderátoři. Každý večer hrajeme na Impulsu česky. Až do rána a bez zbytečných slov. Prostě – žijeme českou muzikou!

Kde pracuje Leoš Mareš

Leoš Mareš (* 27. dubna 1976 Beroun) je český moderátor rádia Evropa 2 a zpěvák.

Co řekl Leoš Mareš

„Se slovy: Na co si hraješ, d*vko! mě praštil pěstí přímo do spánku. Rána byla tak tvrdá, že druhý úder přišel o zeď a já se svezla k zemi." Pak prý dostala další do čelisti. Rozzuřeného Mareše měla zpacifikovat ochranka a na místě pak prý zasahovala záchranka i policie.

Kdy se hraje poslední slovo

Systém hry:

Účastník hraje o denní výhru 500 Kč. V případě, že poslední slovo neuhodne, narůstá výherní jackpot o tuto částku k dalšímu kolu. Výherce musí odpovědět v časovém limitu určeném moderátorem. Soutěž probíhá každý den v čase 15:00 – 18:00.

Jak naladit Fajn radio

Fajn Radio online: Hrajeme to nejnovější

Je ho možné naladit na frekvenci 97.2, 94.1 pro Prahu a na 106.6 pro Střední Čechy. Posluchačům v severních Čechách je určené rádio Fajn Rádio, které je možné naladit na frekvenci 89.3 pro Děčín a 95.2 pro Ústí nad Labem. Pro Chomutov je připravené Fajn Radio na frekvenci 98.1.

Jak poslouchat rádio bez internetu

NextRadio je mobilní aplikace přes kterou můžete poslouchat rádio i bez nutnosti internetu. Pokud jste dosud nemohli poslouchat rádio, neboť jste neměli internetový signál, nebo vám došla volná data s touto aplikací se vše změní. S aplikací NextRadio dokážete chytit všechny dostupné rádiové stanice i bez internetu.

Jakou má frekvenci rádio

Dnes se u nás používá výhradně FM vysílání v pásmu 87-108 MHz, proto je potřeba si ověřit možnost příjmu těchto kmitočtů na vašem zařízení.

Jaké značky patří Babišovi

Největším zpracovatelem mléka v ČR je Babišova společnost Olma. Produkuje pod značkami BIO jogurt, BIO mléko, Cavalier, Florian, Florian Active, Klasik, Olmíci, Olmáček, Pierot, Selský jogurt, Silueta, sýr Grande, Smetana, Populár čerstvé mléko, Selské mléko, Selské máslo, Máslo, Tradiční pomazánkové a Zlatá Haná.

Kdo vlastní ČT

Česká televize byla zřízena k 1. lednu 1992 zákonem České národní rady č. 483/1991 Sb., o České televizi, jakožto veřejnoprávní televize s majetkem převedeným z Československé televize.

Kde sídlí impuls

s r.o. se sídlem Na příkopě 859/22, 110 00 Praha 1 (korespondenční adresa: Rádio Impuls, Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5) Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 20283, IČO: 49241931 (dále také jen „LONDA“).

Kde sídlí Rádio Impuls

Toto jsou internetové stránky společnosti MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.