Jak zrušit PS?

Jak zrušit PS?

Jak zrusit PlayStation

Pro správu vašeho předplatného přejděte do části (Nastavení) > [Správa účtu] > [Informace o účtu] > [Předplatná] a následně vyberte možnost [Zrušit předplatné].

Jak zrušit účet na PlayStation 4

Deaktivace systému

V aktivovaném systému PS4™ vyberte položku (Nastavení) > [Správa účtu] > [Aktivovat jako váš primární systém PS4] > [Deaktivovat]. Před převodem či likvidací svůj systém PS4™ deaktivujte.

Jak odstranit platební kartu z PlayStation 4

Přejdi do nabídky Nastavení > Uživatelé a účty.Vyber možnost Účet > Platba a předplatná > Platební metody.Vyber jeden ze svých způsobů platby, stiskni tlačítko Možnosti a zvol možnost Odebrat.

Jak zrušit účet u Sony

Chci smazat svůj účet Sony

Svůj účet můžete zrušit pomocí následujících kroků: Přihlaste se ke svému účtu Sony. Klikněte na možnost [My Account Details] (Podrobnosti o mém účtu). Přejděte na konec stránky a vyberte možnost [Remove account] (Odebrat účet).
Archiv

Jak zrušit předplatné

Důležité: Když aplikaci odinstalujete, předplatné nebude zrušeno.V zařízení Android přejděte na svá předplatná na Google Play.Vyberte předplatné, které chcete zrušit.Klepněte na Zrušit předplatné.Postupujte podle pokynů.

Jak vrátit peníze za PlayStation Plus

Žádost o vrácení peněz v obchodě PS Store

Po zakoupení tohoto typu obsahu v obchodě PlayStation Store se spustí 14denní lhůta, v rámci které můžeš zažádat o vrácení peněz. Na vrácení peněz nebudeš mít nárok, pokud jsi obsah začal stahovat či streamovat. Nárok vzniká pouze v případě, že je obsah vadný.

Co udělat s PS4 před prodejem

Inicializace systému PS4™

Při inicializaci systému PS4™ jsou obnovena výchozí nastavení systému. Inicializace odstraní data uložená v systémovém úložišti a dále ze systému odstraní všechny uživatele a jejich data. Inicializujte systém pomocí položky (Nastavení) > [Inicializace] > [Inicializovat systém PS4] > [Plné].

Jak dát PlayStation 4 do továrního nastavení

Chcete-li obnovit výchozí nastavení systémového softwaru, vyberte položku (Nastavení) > [Inicializace] > [Obnovit výchozí nastavení] a pak postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak zrušit automatické platby kartou

Jestliže nemůžete zrušit automatickou platbu přímo u poskytovatele, můžete to zkusit přes svou banku nebo vydavatele karty. Kontaktujte je buď telefonicky, nebo navštivte jejich webové stránky a hledejte sekci pro správu plateb nebo nastavení karty. Měli by vám pomoci zrušit automatické platby.

Jak zrušit předplatné EA Play na ps4

Jak ho zrušímPřihlaste se k svému účtu PlayStation na webu PlayStation.Klikněte na Subscription (Předplatné).Vedle svého členství EA Play klikněte na Turn Off Auto-Renew (Vypnout automatické obnovování).

Jak změnit primární účet na PS4

Jak aktivovat primární konzoli PS4

Každý hráč může u svého účtu aktivovat jednu konzoli PS4 jako primární. Přejdi do nabídky Nastavení > Správa účtu > Aktivovat jako primární konzoli PlayStation 4. Vyber možnost Aktivovat.

Jak zjistit jestli mám PS Plus

Přejdi do nabídky Nastavení > Správa účtu.Vyber možnost Informace o účtu > Předplatné PlayStation.Po výběru předplatného můžeš zkontrolovat datum vypršení platnosti nebo předplatné zrušit.

Jak dat PlayStation do továrního nastavení

Chcete-li obnovit výchozí nastavení systémového softwaru, vyberte položku (Nastavení) > [Inicializace] > [Obnovit výchozí nastavení] a pak postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak prodat PS účet

Pokud můžeš, přihlaš se do svého PS4 a jdi do Account Managment – Account Information – přihlaš se svou email adresou a poté vlož své heslo a nyní to můžeš změnit. Pro prodej doporučuju aukro, sám jsem PS4 tam prodával.

Jak smazat PS4 před prodejem

Přihlas se do správy účtu. Vyber možnost Správa zařízení > Konzole PlayStation > Deaktivovat všechna zařízení.

Jak restartovat PlayStation

Stiskněte a podržte tlačítko napájení nejméně po dobu 7 sekund (dokud systém dvakrát nepípne).

Jak zrušit platby z karty

Zrušení automatické platby přes banku nebo vydavatele karty

Kontaktujte je buď telefonicky, nebo navštivte jejich webové stránky a hledejte sekci pro správu plateb nebo nastavení karty. Měli by vám pomoci zrušit automatické platby. Mějte na paměti, že tento proces může trvat několik dní.

Jak zrusit predplatne z karty

Zrušení odběrů

Nahoře klikněte na Předplatné a služby. Pod předplatným, které chcete zrušit, klikněte na možnost Spravovat. Vyberte možnost Zrušit předplatné. Upozornění: Pokud se tato možnost nezobrazuje, kliknutím na položku Spravovat předplatné přejděte na službu Google, kterou odebíráte, a zde zrušte předplatné.

Jak propojit PS účet

Jak účty propojitPřihlas se ke stávající službě Navštiv jednu z příslušných služeb.Postupuj podle pokynů Aktualizuj svůj účet podle pokynů na obrazovce.Přihlas se ke službě PSN. Celý proces dokončíš přihlášením ke službě PlayStation Network.

Jak získat zdarma PS Plus

Můžete mít PS Plus zdarma Jedna z pochybností či přání mnoha uživatelů je vědět, zda můžete nějakým způsobem získat PS Plus zdarma. Realita je taková, že neexistuje žádný způsob, jak budeme mít neomezený přístup k platformě a nikdy nebudeme muset platit peníze.

Jak funguje PS Plus Premium

Členové s tarifem PlayStation Plus Premium mohou streamovat na konzole PS4 a PS5 jakoukoliv hru pro PS4 z katalogu her a jakoukoliv hru z katalogu klasiky. Hry pro PS4 z katalogu her a kompletní nabídku katalogu klasiky.

Jak dát PS5 do továrního nastavení

Jak obnovit data konzole PS5 z jednotky USBPřipoj jednotku USB ke konzoli PS5.Vyber možnost Nastavení > Systém.Vyber možnost Systémový software > Zálohovat a obnovit > Obnovit konzoli PS5.Vyber data, která chceš obnovit.Vyber možnost Obnovit > Ano.

Jak vypnout bezpečný režim na PS4

Pokud bezpečný režim stále nejde spustit, zkus konzoli vypnout a zapnout. Úplně vypni konzoli podržením tlačítka napájení. Počkej, až přestane blikat kontrolka napájení, a potom odpoj napájecí kabel a nech konzoli 20 minut v klidu.

Jak zrušit platbu přes internet

Přejděte do sekce Vaše aplikace. Vyberte aplikaci, jejíž nákup chcete zrušit. Na stránce podrobností klikněte na Zrušit nákup. Pokud se tato možnost nezobrazuje, 30minutová lhůta již vypršela.

Jak zastavit predplatne

K pozastavení předplatného dojde na konci aktuálního fakturačního období.Otevřete aplikaci Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Platby a předplatné Předplatné.Vyberte předplatné, které chcete pozastavit.Klepněte na Spravovat.Nastavte období pozastavení plateb.Klepněte na Potvrdit.