Jak číst z karet?

Jak číst z karet?

Jak funguje věštění z karet

Kartářka Helen Stanku: Při výkladu karet se napojujeme na různé energie. Karty si je vlastně přitahují. Věštkyně při svých vizích čerpají z energetické podpory různých entit. Úroveň těchto entit je dána v převážné míře úrovní energetického vyzařování věštkyně.

Jak začít s výkladem karet

Jak začít s tarotemPořiďte si karty.Pro snadnější práci s tarotem je lepší vybrat si celoobrázkovou sadu, tedy tu, která má na každé kartě srozumitelný obrázek.Zapomeňte na všechny poučky a mýty, jako např.Pořiďte si Tarotový deník, kam si budete psát vaše výklady a poučení.
Archiv

Jak často vykládat karty

Aby se vykládací karty staly součástí vašeho života, je dobré věnovat se jim pravidelně. Nejlépe každý den, třeba prostřednictvím výkladu karty dne, nebo když na to nemáte čas, tak alespoň jednou-dvakrát týdně.
ArchivPodobné

Kdo může vykládat karty

Fakt: Každý se může naučit tarot, pokud ho studuje. Každý, i ten, kdo není jasnovidec. Kartáři nemají nějak výjimečné, nadlidské či nadpozemské duševní schopnosti. To je mýtus, který se zachoval z dob, kdy se věřilo, že čtení karet je něco nadpřirozeného, co je nám, obyčejným smrtelníkům, zapovězeno.

Čím se zabývá věštkyně

Věštec je osoba s údajnou schopností předpovídat budoucnost, vykládat sny, nebo vyjevovat lidem boží vůli. Předpovídání budoucnosti na základě magických praktik se označuje jako věštění, konkrétní vyslovená předpověď se nazývá věštba (latinsky oraculum). Místo, které se zaměřuje na věštění, je věštírna.

Na co se zeptat karet

Na co se můžu zeptat kartářky V podstatě na vše, co se týká vašeho života. Můžete se ptát na lásku, práci, zdraví… Nejčastěji kartářky řeší oblast vztahů a práce.

Co znamená výklad karet

O výkladu karet a kartářské etice a vnímání osudu. Můj výklad karet vychází z tzv. Velké tabule, která spočívá ve vyložení všech karet a následného určení polohy Vaší osobní karty, tak abych zjistila, kde se v současné chvíli nacházíte, jestli více v minulosti, budoucnosti nebo jste člověkem přítomnosti.

Co znamenaji karty při vykladu

Všeobecně platí – srdcové karty jsou vždy láskyplné a pozitivní, listové karty jsou nadějné, kulové karty jsou přátelské, o penězích a chytrosti a žaludské karty jsou vždy negativní, hlavně když jsou spolu. Ještě několik rad, jak pracovat s kartami a s člověkem, který vám pokládá otázky.

Jak dlouho plati vyklad karet

Jak dlouho výklad platí Pokud vás zajímá, za jak dlouho se jejich proroctví začne plnit, tak je to v časovém horizontu následujícího půl roku, ale i třeba dvou let, výjimečně dokonce více. Dobu neovlivní nikdo. Mělo by se počkat, až se větší část předpovědi vyplní, a teprve potom další výklad provést.

Na co se neptat karet

Neptejte se na otázky, na které odpověď je pro vás příliš citově zdrcující. Tarot obvykle nedokáže podávat informace, která vám dokáže podat schopné médium, jako například jména, popis místa, něčí vzhled a podobně. Nepokládejte žádnou otázku, na kterou hodně chcete slyšet “ano”.

Na co se ptát karet

Nejčastěji se lidi ptají na vztahy.

A pokud obdrží kladnou odpověď, může se zeptat, za jakých okolností ho potká, jak se poznají a jaký bude. Často muži i ženy hledají potvrzení, že se někomu líbí, neboť chtějí vědět, co k nim dotyčný cítí. Na takovou otázku dají karty dost přesnou odpověď.

Jak vybrat vykládací karty

Vybírejte stylem “líbí – nelíbí” nebo “ladí – neladí”. Budete-li se snažit vykládat z tarotových karet, které vám nic neříkají nebo se vám nelíbí, ale vlastníte je, protože vám je třeba poradila kamarádka, je možné, že nic moc z karet nevyčtete. Prostě se s nimi nepropojíte!

Jak dlouho trva vyklad karet

Doba výkladu trvá od 30 min do 1 hodiny, ale v případě podrobného detailního výkladu, i déle.

Kdo věští z karet

Věštec je osoba s údajnou schopností předpovídat budoucnost, vykládat sny, nebo vyjevovat lidem boží vůli. Předpovídání budoucnosti na základě magických praktik se označuje jako věštění, konkrétní vyslovená předpověď se nazývá věštba (latinsky oraculum). Místo, které se zaměřuje na věštění, je věštírna.

Jak se správně ptát tarotových karet

Snažte se otázky formulovat tak, aby z nich nevyplývala odpověď ANO nebo NE. Jde to, ale karty to nemají rády. Také je můžete rozzlobit, pokud už svou odpověď sdělily a my se ptáme stále dokola, abychom nalezli věštbu, která bude vyhovovat našemu přání. Máme položenou otázku, balíček zamíchaný.

Jak si vyložit karty na vztah

Karty rozložíme před sebou takto: Jako první umístíme prostřední, hlavní kartu vztahu. Vedle ní po pravé straně odhalíme kartu partnera. Úplně na konec odkryjeme kartu tazatele nalevo od vztahu. Pozice jsou tři a odpovídají tazateli, protějšku, na který se ptáte, a vztahu, který mezi nimi panuje.

Co znamená karta blázen

Blázen symbolizuje i téma nového začátku. A jako takový je každý nový začátek typický nezkušeností. Blázen ale říká, že to vůbec ničemu nebrání, že na nezkušenosti není nic špatného. Zkušenosti se v průběhu života sbírají, mnohdy na základě chyb, které člověk dělá, ale má to tak být, dělat chyby není žádná chyba.

Co znamená Pikový král

Pikový král: tato karta představuje nepřátelsky smýšlejícího staršího muže úředníka, vyššího postavení. Zvláště např. advokáta, poručníka, šlechtice, lékaře nebo kapitalistu, který se snaží vydělávat k Vaší škodě.

Jak Vestit z hracich karet

Obecně platí, že karty je vždy potřeba důkladně zamíchat, po míchání se vytvoří jedna hromádka, kterou libovolnou rukou sejmete na tři hromádky, které opět složíte v jednu. Může se snímat levou rukou (od srdce), ale není to nutné. Karty poté skládejte do tvaru podle zvoleného postupu výkladu a postupně je otáčejte.

Jak se zeptat karet na vztah

Nejčastěji se lidi ptají na vztahy.

Může tedy zformulovat otázku: Potkám letos partnera, s nímž budu mít stálý vztah A pokud obdrží kladnou odpověď, může se zeptat, za jakých okolností ho potká, jak se poznají a jaký bude.

Proč nechodit ke kartářce

Je tu příliš mnoho nekompetentních kartářek

Říká se, že když má kartářka dar, dokáže vyložit i bez karet. Opravdovou čarodějkou byla podle mě Helena Růžičková nebo nedávno zesnulá Marcela Košanová. Bohužel trh kartářek je plný těch druhých – co si myslí, že výklad se naučí každý, stačí si koupit knihu.

Jak se ptát cikánských karet

Cikánské karty umí odpovědět i na jednoduchou otázku typu ano/ne. Stačí k tomu pouhé tři karty. Můžete se jich zeptat nejen na svého partnera, lásku, práci, peníze, ale dokonce i na budoucího potomka. Jak se paní Rozárka dostala ke kartám

Jak začít věštit

Na začátek si můžete tahat jen jednu denní kartu a postupně se seznamovat s arkánovými symboly. Za tu zábavu a možná i něco víc to stojí. Možností "věštění" je mnoho, pokud k tomuto směru inklinujete, zkuste ho. Nejde jen o nějaké dramatické hádání toho, co vás v životě potká, ale především o zábavu.

Co cekat od Kartarky

"Nejčastěji ke mě chodí ženy, které se ocitly v krizové situaci a ptají se mě, co bude dál. Většinou chtějí odpovědět na konkrétní dotazy. Ty se nejčastěji týkají studia, zaměstnání, peněz, zdraví a vztahů", říká kartářka Radka.

Na co se zeptat věštkyně

Na co se můžu zeptat kartářky V podstatě na vše, co se týká vašeho života. Můžete se ptát na lásku, práci, zdraví… Nejčastěji kartářky řeší oblast vztahů a práce.