Kdo je majitel Evropy 2?

Kdo je majitel Evropy 2?

Kdo vlastni Evropa 2

Začala vysílat 21. března 1990 pod názvem Europe 2. Od roku 2018 ji vlastní firma Czech Media Invest, spadající pod Daniela Křetínského. Odkoupila ji od společnosti Lagardère Active Radio International.

Které rádio vlastní Babiš

Rádio Impuls je soukromá rozhlasová stanice působící v České republice. Vlastníkem rozhlasové stanice je LONDA spol. s r. o., která spadá pod holding Agrofert, a.s. ze svěřenského fondu Andreje Babiše.

Kdo je ředitel rádia Evropa 2

Podle ředitelky Martiny Říhové rostou podcasty i poslech v přehrávačích. Přínášíme s ní v plném rozsahu rozhovor, který vyšel v listopadu ve 47.
Archiv

Kdo vlastní frekvenci 1

Frekvence 1
Vlastník Czech Media Invest
Ředitel David Šmídt
Šéfredaktor Ondřej Kopa
Stát Česko

Kdo vysílá na Evropě 2

Další moderátoři rádia Evropa 2

Dalšími moderátory hudebního rádia Evropa 2 jsou Zorka Hejdová, Ondřej Vodný, Veronika Arichteva, Nikol Leitgeb, Martina Pártlová, Jindra Ekl, Jakub Kotek, Petr Říbal, Ondřej Urban, Bohumil Švarc, Bára Krčmová, Jakub Štefan a Randy Cold.

Odkud vysílá Rádio Evropa 2

Francouzské rádio začalo vysílat na uvolněném pražském kmitočtu 88,2 FM. Původní vysílání pak zahajuje Evropa 2 až v létě téhož roku, to přitom vysílá v centru Prahy, v Celetné ulici. Evropa 2 zpočátku vysílala francouzsky s českými vstupy, plně česky vysílá až od 10. června 1991.

Které noviny patří Babišovi

MAFRA, a.s., je největší česká mediální společnost (vydavatelství), jež vydává nejčtenější deníky Mladá fronta DNES a Lidové noviny. Do mediální skupiny dále patří internetové portály iDNES.cz a Lidovky.cz s vlastními redakcemi, bezplatný deník Metro a týdeník 5plus2.

Kdo je majitelem Českého rozhlasu

Český rozhlas Radiožurnál
Vlastník Český rozhlas
Šéfredaktor Ondřej Suchan
Stát Česko
Jazyk čeština

Kdo je majitel Rádia Blaník

Rádio Blaník
Logo Rádia Blaník
Spuštěno 5. června 1999
Vlastník Media Bohemia
Ředitel Mgr. Daniel Rumpík

Proč Evropa 2

Výhodou značky Evropa 2 je, že může být se svými posluchači i fanoušky v podstatě nepřetržitě. Ví, co se děje, co mladí lidé chtějí, jak komunikují a o čem sní. V tom tkví její úspěch. Každoročně tak realizuje řadu marketingových konceptů.

Kdo je vlastníkem Seznamu

Na majetkovou strukturu společnosti nemá změna žádný vliv, Ivo Lukačovič nadále zůstává jejím jediným majitelem.

Kdo je majitelem Mladé fronty Dnes

V roce 2013 koupil vydavatelství Andrej Babiš, resp. jeho firma Agrofert. Redakci tvoří centrální redakce v Praze a 14 regionálních redakcí.

Kdo financuje Český rozhlas

Financování Českého rozhlasu

2 hradí Česká republika ze státního rozpočtu.

Kdo vede Český rozhlas

Sídlí v Praze v budově ve Vinohradské třídě. Generálním ředitelem Českého rozhlasu je od roku 2016 René Zavoral. 50°4′43″ s. š., 14°26′4″ v. d.

Kdo vlastní Media Bohemia

MEDIA BOHEMIA a.s. je jedna z nejvýznamnějších českých mediálních společností provozující rozhlasové vysílání. Jejími vlastníky a zároveň zakladateli jsou Daniel Sedláček a Jan Neuman.

Odkud vysílá Blaník

Současnost. Jako jediná celoplošná stanice v České republice vysílá každý den své odpojované vysílání pro dvě oblasti. Každý večer jsou dostupné dva streamy – Čechy & Morava a Slezsko. Stream Čechy je vysílán z hlavního studia v Praze a stream Morava a Slezsko je vysílán z Ostravy.

Proč není Mareš na Evropě 2

Moderátor Leoš Mareš odvysílal páteční Ranní show na Evropě 2 v podnapilém stavu. Jeho dlouholetý kolega Patrik Hezucký nevydržel jeho drzé narážky a show s ním tentokrát nedokončil.

Kdo vlastní česká media

Všechna významná tuzemská média – s výjimkou Forbesu a veřejnoprávních České televize a Českého rozhlasu – nyní spadají do vlastnictví českých miliardářů. Babiš. Bakala. Dospiva, Křetínský nebo Zach.

Které televize vlastní Babiš

Mediální dům Mafra vlastní velké rozhlasové stanice (Impuls, RockZone), televizi Óčko, zpravodajský web iDNES.cz nebo tištěné deníky (MF DNES, Lidové noviny).

Kdo vlastní rozhlas

Český rozhlas Radiožurnál
Vlastník Český rozhlas
Šéfredaktor Ondřej Suchan
Stát Česko
Jazyk čeština

Kdo je povinen platit rozhlasový poplatek

Definice ze zákona:

Poplatníkem rozhlasového poplatku je fyzická nebo právnická osoba, která vlastní rozhlasový přijímač. Jestliže drží nebo z jiného právního důvodu alespoň 1 měsíc užívá rozhlasový přijímač a zároveň není jeho vlastníkem, přesto se stává poplatníkem.

Kdo voli ředitele Českého rozhlasu

Rada není součástí organizační struktury Českého rozhlasu, odpovědná je Poslanecké sněmovně. Rada mj. odvolává a jmenuje generálního ředitele Českého rozhlasu a na jeho návrh ředitele jednotlivých rozhlasových studií.

Kdo vlastní Aktuálně cz

Aktuálně.cz je on-line deník vycházející na českém internetu. Vydává jej společnost Economia, a.s. vlastněná podnikatelem Zdeňkem Bakalou. V současné době je jedním z nejúspěšnějších titulů společnosti, do jejíhož portfolia patří například Hospodářské noviny nebo portál Centrum.cz.

Co hrálo na Blaníku

PLAYLISTMARTHA & TENA ELEFTERIADU. Proč přicházíš tak pozdě, láskoTOMÁŠ KLUS. 2:51.ELÁN. Tanečnice z Lúčnice.CHINASKI. Každý ráno.DALIBOR JANDA. 2:41.LUCIE BÍLÁ Pískovec. 2:39.HANA ZAGOROVÁ Nápad. 2:35.KRYŠTOF. 2:31.

Kde pracuje Leoš Mareš

Leoš Mareš (* 27. dubna 1976 Beroun) je český moderátor rádia Evropa 2 a zpěvák.