Jak získat fakturu z Alzy?

Jak získat fakturu z Alzy?

Kde najdu moje Alza

Vstup do Vaší knihovny provedete kliknutím na Moje Alza (Vaše jméno) v horní části webové stránky. Vaše klíče pro digitální obsah najdete poté v sekci Hry. Zde je seznam všech Vámi zakoupených her. Aktivační kódy zobrazíte kliknutím na vybranou hru.

Jak vyzvednout zásilku v Alze

Jak použít AlzaBoxNa dotykové obrazovce zadejte autorizační kód z SMS zprávy nebo e-mailu.Pokud jste objednávku nezaplatili předem, použijte platební kartu přímo v AlzaBoxu.Po zaplacení objednávky se otevře schránka, ve které je uložena vaše objednávka.Vyzvedněte si vaši objednávku.

Jak Alza vrací peníze

Pokud stornujete objednávku, která byla již předem zaplacena převodem anebo online platební kartou, o vrácení peněz se postaráme automaticky. Platby se snažíme vrátit v co nejkratším termínu, obvykle do 5 pracovních dnů. Nejpozději vám budou peníze vráceny do 14 dnů od zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy.

Jak dlouho mám na vyzvednutí zboží Alza

Zboží vraťte v rámci 14 denní lhůty. Osobně nebo poštou (s průvodním dopisem) na některou z našich prodejen.

Jak vrácení zboží na prodejně Alza

Osobně na některou z našich prodejen. On-line: Pro využití služby vrácení zboží on-line, neboli odstoupení od kupní smlouvy, stačí použít svůj login, přihlásit se pod svým heslem a vyplnit požadované údaje. Poštou na adresu: Alza.cz – reklamace, Prologis Park – Gate B1 / Gate 40, Severní 255, 252 19 Chrášťany.

Jak funguje elektronicka licence

Co je to elektronická licence Elektronická licence je běžný software. Místo krabice s médiem však dostanete odkaz ke stažení softwaru a dále kód pro jeho aktivaci. V případě platby kartou lze software zakoupený ve formě elektronické licence ihned stáhnout a používat – na elektronickou licenci tak nečekáte.

Jak funguje AlzaBox zásilkovna

Jak probíhá vyzvednutí zásilky Jakmile kurýr doručí zásilku do AlzaBoxu, obdržíte notifikaci v aplikaci Zásilkovna, SMS ve které naleznete autorizační kód. Tento kód naklikáte na displeji umístěném na AlzaBoxu. Po zadání kódu se otevřou dveře schránky, v níž se nachází vaše zásilka.

Jak funguje Alza box

Jak otevřít Alzabox. Jediné, co potřebujete, je 6 místný kód, který přijde do SMS zprávy. Ten zadáte na této dotykové obrazovce a hned poté se vám otevře skříňka, kde již na vás čeká objednané zboží. Pokud máte více objednávek, nezapomeňte zkontrolovat displej, protože je můžete mít ve více skříňkách.

Co kdyz Nevyzvednu zasilku Alza

Co se stane, když zásilku nevyzvednu Po uplynutí úložní doby bude zásilka vrácena zpět odesílateli. Opětovné doručení není možné.

Jak funguje vrácení zboží Alza

Ano, zboží lze vrátit bez udání důvodu do 14 dnů od zakoupení. Zboží musí být v originálním obalu a nepoškozené. Jak mám zboží vrátit Osobně na některou z našich prodejen.

Jak se vybírá z AlzaBoxu

Na dotykové obrazovce, která je součástí každého Alzaboxu, zadáte speciální kód, který obdržíte od prodejce. Po zadání kódu se otevře ta část boxu, kde je uložená vaše zásilka. Poté ji už jen vyndáte ven a schránku boxu zavřete.

Kde mohu vratit zboží Alza

Zboží vám nevyhovuje Produkt nám vraťte na jakoukoliv prodejnu Alza.cz a peníze dostanete ihned zpět ve formě Dobropisu, který můžete uplatnit na další nákup.

Co je to elektronická licence

Co je to elektronická licence Elektronická licence je běžný software. Místo krabice s médiem však dostanete odkaz ke stažení softwaru a dále kód pro jeho aktivaci. V případě platby kartou lze software zakoupený ve formě elektronické licence ihned stáhnout a používat – na elektronickou licenci tak nečekáte.

Jaké jsou druhy licenci

Lze rozlišit dva základní typy licence, a to licenci výhradní a nevýhradní. Nevýhradní licence umožňuje autorovi dále vykonávat veškerá práva spojená s dílem i poskytnout licenci třetím osobám, taková licence nemusí mít písemnou formu.

Jak se platí v AlzaBoxu

Platba dobírky probíhá pouze bezkontaktně, a to pouze pomocí aplikace Zásilkovna. Upozorňujeme, že platba v hotovosti ani platba kartou v AlzaBoxu není možná. Terminál zabudovaný do AlzaBoxu slouží pouze pro zákazníky Alzy.

Kdo doručuje do AlzaBoxu

Nově doručujeme do AlzaBoxů Rozšířili jsme spolupráci se společností Alza, díky které nově nabízíme našim zákazníkům doručování do výdejních boxů AlzaBox. Celkově tak nyní doručujeme do téměř 1500 boxů a výrazně navyšujeme naši kapacitu nejen do vánoční sezóny.

Jak dlouho trva refundace na kartu Alza

Platby se snažíme vrátit v co nejkratším termínu, obvykle do 5 pracovních dnů. Nejpozději vám budou peníze vráceny do 14 dnů od zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy. V případě online platby kartou částku refundujeme k datu provedené transakce.

Co je to dobropis Alza

Zajímavou funkcí je také možnost převést na Alza KRedit částku z dobropisu, který zákazník obdrží v případě, když například vrací nevhodné zboží ve 14 denní lhůtě. Může tedy dobropisované finance okamžitě použít k dalším nákupům nebo si je sám převést na svůj bankovní účet.

Jak se vrací zboží

Obchodníkovi oznamte, že odstupujete od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Pak máte dalších 14 dnů na to, abyste odeslali zboží zpátky. Oba kroky lze spojit dohromady, tedy poslat balík se zbožím a oznámením o odstoupení. Rozhodně nedělejte to, že zboží jenom pošlete zpátky bez komunikace a součinnosti z vaší strany.

Jak otevřít AlzaBox bez aplikace

Jednoduchý návod, jak otevřít AlzaBox za pár vteřinZadejte kód z potvrzující SMS nebo e-mailu na displej AlzaBoxu.Pokud jste objednávku nezaplatili předem, AlzaBox vás vyzve k platběAlzaBox otevře schránky s vašimi balíčky.Zavřete všechna dvířka schránek.

Kdy můžu vrátit zboží Alza

Zboží lze vrátit kdykoliv po dobu 90 dnů bez udání důvodu. Zboží můžete rozbalit a vyzkoušet. Při vrácení dostane zpět celou částku formou dobropisu, který můžete uplatnit na další nákup.

Jak se účtuje licence

Nákup software účtování

V případě vedlejších pořizovacích nákladů (např. nákup licence) se budou veškeré přijaté faktury účtovat na stranu Má dáti aktivního účtu 041 – Pořízení dlouhodobého nehmotného majetku a na stranu Dal pasivního účtu 321 – Dodavatelé.

Který software je dostupný zdarma

Příklady open sourceOperační systém: Linux (Debian, openSUSE, RedHat, Ubuntu).Kancelářský software: LibreOffice, OpenOffice.Grafické programy: darktable, GIMP, Inkscape.Internetový prohlížeč: Chromium, Firefox (Mozilla), Opera.Poštovní (e-mailový) klient: Thunderbird.

Co se stane když Nevyzvednu AlzaBox

Co se stane, když zásilku nevyzvednu Po uplynutí úložní doby bude zásilka vrácena zpět odesílateli. Opětovné doručení není možné.

Jak vrátit peníze na kartu

Požádejte banku o vrácení peněz. Když firma nedoručí zboží zaplacené přes internet platební kartou, mohou zákazníci svoji banku požádat o provedení takzvaného chargeback, tedy vrácení peněz on-line. Díky tomuto nástroji lze stáhnout částku zpět od banky podnikatele, pokud ten neprokáže, že zboží dodal.