Kde nejlépe prodat věci?

Kde nejlépe prodat věci?

Kde prodat velke mnozstvi oblečení

Můžete využít buď sociální sítě (např. Facebook Marketplace nebo různé skupiny) či platformy určené přesně k tomuto účelu, jako je Vinted. Pokud máte větší množství hezkého oblečení a chcete si vydělat pár kaček, můžete se zúčastnit blešáku. Obvykle se stačí jen zaregistrovat jako prodejce a zaplatit malý poplatek.

Kde prodat své oblečení

Oblečení z druhé ruky je v módě. Kde a jak ho prodatVinted. Vinted je aplikace pro chytré telefony pro prodej oblečení, které už nenosíte.Facebookové skupiny. Na Facebooku najdete hned několik různých zájmových skupin.Maminkovské weby pro miminkovské oblečeníSwapy oblečeníBlešáky.
Archiv

Co prodat v bazaru

Pokud jde o bazary, je to ideální místo, kde se dá prodat to, co již nepotřebujeme, a naopak koupit něco potřebného téměř za hubičku. Někdo chce prodat svou sbírku knih, známek, starší notebook, ojeté auto nebo třeba oblečení, které už je malé. Zkrátka je to místo pro nabídku a poptávku všeho možného.
Archiv

Co všechno se dá prodat

Prodávat přes internet můžete prakticky cokoli. Od nevyužitého oblečení, přes elektroniku až po auta a nemovitosti. Nebojte se nabídnout i zdánlivě bizarní věci, které byste jinak vyhodili. Za vystavení inzerátu nic nedáte a někomu se může hodit třeba i součástka z vašeho rozbitého mixéru.
Archiv

Kam dát nepotřebné věci

DarujteRe-use centra.Daruji za odvoz.Nadační obchody.Veřejné skříně, lednice a knihobudky.Knihovny věcíSdílené dílny.

Kam s použitým nádobím

A co s nepotřebným kuchyňským nádobím a náčiním Z dobročinných obchodů můžete nádobí a kuchyňské náčiní donést do obchodu Domova Sue Ryder, Cesta domů nebo obchodu MOMENT ČR. Keramiku, sklo a porcelán můžete darovat v obchodech nadace Veronica, hospice Jordán, Dobroděj či Naděje.

Co se prodává nejvíce

Nejčastější sortiment e-shopůOblečení a doplňky 19 %Dům a zahrada 13 %Potraviny 8 %Dětské zboží 6 %Elektronika 5 %Ostatní 47 %

Jak úspěšně prodávat

Klíčem k úspěšněmu prodeji je zaměření se na přínos, který vyplývá pro zákazníka z používání daného produktu nebo služby. Drtivá většina prodejců a obchodníků se při prodeji zaměřuje na pouhý popis vlastností nebo výhod produktu či služby. Vlastnosti jsou hmatatelné součásti vašeho výrobku nebo služby.

Kde inzerovat zdarma

Existuje samozřejmě mnoho serverů, kde lze nemovitost inzerovat zdarma. Jako příklad uvedu hyperinzerce.cz, bazos.cz, nebo annonce.cz. Jelikož tyto stránky využívají i realitní kanceláře/makléři, mohu zodpovědně říct, že odezva na zveřejněné nabídky je mizivá.

Kde se dá inzerovat

V článku najdete: skrýt1.1. Bazoš.cz: Nejlepší náhrada za Letgo.1.2. Sbazar.cz: 2. nejlepší online bazar v ČR.1.3. Facebook Marketplace: alternativa za Letgo, kterou už máte v telefonu.1.4. Batner: Prodej a nákup použitého zboží online.

Jak zacit prodavat

Je třeba si zajistit příslušné živnostenské oprávnění (pro většinu zboží se jedná o volnou živnost, kde je třeba pro získání oprávnění splnit tzv. všeobecné podmínky provozování živnosti), a pokud jste dosud nepodnikali, tak se ještě, registrovat na finančním úřadě, správě sociálního zabezpečení a zdravotní pojišťovně.

Kde prodat použité zboží

Nabízet zboží lze na nejrůznějších internetových bazarech či v aukčních síních. Jedná se například o Aukro.cz, Mimiburza.cz, Annonce.cz, Sbazar.cz, Bazos.cz, Dobazaru.cz, ale třeba i prodejní galerii výrobců Fler.cz, kde můžete prodávat starožitnosti, nebo mezinárodní eBay.com.

Jak se zbavovat věci

Základní pravidlo: než si koupíte něco nového, zbavte se toho starého! Jednou z nejefektivnějších metod zbavování se věcí u vás doma je vyhodit ty, které už nepotřebujete. Pokud je pro vás těžké se starých věcí zbavit, posbírejte je do krabice pro darování nebo je jednoduše uložte ve sklepě.

Kam s použitým nábytkem

Pokud se vám nepodaří prodat starý nábytek přes internet, odvezte ho do sběrného dvora. Některé obce také pořádají mobilní svoz velkoobjemového odpadu. Informaci vám podá obecní úřad. Do těchto mobilních kontejnerů ovšem nepatří nebezpečný odpad, stavební suť ani stará elektrozařízení, ledničky a pračky nevyjímaje.

Kam s nepotřebným oblečením

Nádoby na použitý textil už jsou stejně rozšířené jako třeba ty na nápojové kartony. Nespadají pod jednoho provozovatele: někde za ně zodpovídají firmy, jinde neziskovky. Vhazovat do nich můžete nepotřebné oblečení, ale i doplňky, deky nebo ručníky. Všechno by mělo být čisté a v dobrém stavu.

Co s oblečením po zemřelém

DAROVAT, VYMĚNIT I PRODAT

Darovat oblečení rodině či přátelům je jedním z nejjednodušších způsobů, jak se oblečení zbavit a zároveň mu najít další využití. Nechtěné kousky můžete donést i do second handů a dobročinných obchodů, které je využijí k prodeji.

Co lidé nejvíce kupuji

Na internetu Češi nejčastěji nakupují oblečení a další módní doplňky (50 %), druhým nejvíce nakupovaným zbožím jsou produkty pro zdraví a krásu (také 50 %). Následuje obuv (47 %) a léky (45 %). Ty se Češi naučili nakupovat online v období celosvětové pandemie a si je objednává téměř polovina českých zákazníků.

Jak prodat sám sebe

Chcete-li tedy dobře prodat sami sebe a svou práci, musíte začít u vlastních schopností a znalostí. Pro začátek si tedy stanovte, co umíte a co neumíte. Ať budete dělat jakoukoliv práci, vždy budete muset využívat své odborné znalosti a zároveň se díky vrozeným vlastnostem nějak budete chovat.

Jak se umět prodat

Manuál obchodníka: Jak prodat cokoli komukoliZískejte si důvěru. Jednou z nejdůležitějších věcí, bez kterých se žádný obchodník neobejde, je podle Altuchera důvěra.Naučte se říkat "ne"Rozlišujte mezi cenou a hodnotou.Nenechte se odbýt.Získávejte reference.Prodávejte své úspěchy.Obchodujte se sny.

Jak dát věci na Bazoš

Jak vložit inzerát

Nový inzerát můžete vložit z jakékoliv stránky inzertního serveru po kliknutí na odkaz Přidat inzerát, který najdete vpravo nahoře. Dále zvolíte sekci, do které Váš inzerát spadá, tzn. pokud např. inzerujete počítač nedávejte ho do sekce Nábytek.

Kam dát inzerát na práci

Tištěnou pracovní nabídku můžete umístit na nejrůznější vývěsky, dveře prodejny či provozovny, inzertní tabule apod. Dále také můžete nechat vytvořit bannery nebo billboardy. Volné pracovní místo nahlaste také na již zmíněný úřad práce.

Co se stalo s Letgo

Aplikace Letgo, kterou přes milion Čechů používal pro rychlý prodej předmětů z druhé ruky, opět přestala fungovat. A zdá se, že tentokrát již definitivně. Její webové stránky zobrazují chybové hlášky a aplikace zmizela z obchodů. Někteří uživatelé tak ani nestihli dokončit domluvené obchody.

Co se dnes nejvíce prodává

Nejvíce se prodává oblečení a elektronika

Na prvních místech žebříčku „hitparády nejprodávanějšího zboží“ se žádné velké změny nekonají. Už několik let se přes internet nejvíce nakupuje oblečení a elektronika.

Co se nejvíc prodává na internetu

Nejčastější sortiment e-shopůOblečení a doplňky 19 %Dům a zahrada 13 %Potraviny 8 %Dětské zboží 6 %Elektronika 5 %Ostatní 47 %

Které věci vyhodit

Tady máte seznam, co můžete vyhodit, darovat nebo upcyclovat, aniž by vás to byť jen trošku zabolelo.Staré časopisy.Dárky, které vám neudělaly radost.Kosmetika, kterou skoro nepoužíváte.Nepoužívané spotřebiče.Prázdné krabice a sklenice.Staré ručníky a ložní prádlo.Knížky, ke kterým se už nevrátíte.