Kde sledovat Primu?

Kde sledovat Primu?

Jak zpětně sledovat Primu

Zpětné přehrávání bude fungovat i nadále tak, jak jste zvyklí (viz info o funkčnosti na jednotlivých zařízeních). Takže můžete přetáčet dopředu i dozadu. Když se začne přehrávat reklama, nemůžete ji přeskočit ani přetočit. Stále však můžete zobrazit lokální EPG, přepnout na jiný kanál či přejít do menu.
Archiv

Kde najít Prima

Online živé vysílání na primaplus.cz

Kanály skupiny Prima můžete také zcela zdarma sledovat online v naší videotéce primaplus.cz, a to jak na webu, tak v mobilní aplikaci prima+, a nebo v aplikacích pro HbbTV a chytré TV Samsung, LG nebo Android TV.
Archiv

Jak aktivovat Prima Premium

Uplatnění předplaceného kupónuOtevřete stránku Kupon prima+ a do formuláře zadejte kód z vašeho kupónu.Pokud nejste přihlášeni ke svému účtu prima+, budete k přihlášení vyzváni nyní.Pro dokončení stiskněte tlačítko “Dokončit a aktivovat” – vaše předplatné bude aktivní.

Jak nastavit Prima+ na televizi

Kroky v aplikaci na TVSpusťte HbbTV nebo Smart TV aplikaci prima+ na vaší TV.Zobrazí se obrazovka “Propojte tuto televizi s vaším účtem prima+”.Na obrazovce Přihlášení si zvolte "Mobilní aplikací prima+". Zobrazí se stránka s QR kódem a instrukcemi pro dokončení.

Jak na Primu bez reklam

Díky balíčku "Prima bez reklam" můžete automaticky přeskakovat reklamy na kanálech FTV Prima. Tento balíček je vytvořen v souladu s postojem Primy k omezení přetáčení reklam. Více informací najdete na informační stránce. K balíčku je potřeba mít aktivní i funkci zpětného přehrávání pro kanály ze skupiny Prima.

Proč nejde přetáčet Prima

Co pro mě znamená, že nemohu přetáčet reklamu Od 1. června 2022 bude i nadále možné sledovat a přehrávat naše pořady zpětně (odloženě) v čase, ale pokud se týká přeskakování reklamy, zde tato funkce bude omezena (plošně nebude možno reklamu přeskočit) a bude vám nabídnuta možnost, jak odsledovat naše reklamy.

Jak ručně naladit Primu

Ladění manuálně: Na ovladači stiskněte tlačítko MENU, v nabídce NASTAVENÍ vyberte možnost označenou jako LADĚNÍ, případně TUNING. Potvrďte výběr stisknutím tlačítka ENTER nebo OK. Dále vyberte možnost ručního ladění, může být označeno jako MANUAL TUNING, a opět potvrďte stisknutím ENTER nebo OK.

Kdy bude fungovat Prima

mise nebo komediální krimiseriál Dvojka na zabití). Dne 25. října 2021 zahájil vysílání 11. kanál Prima Show se zaměřením na reality show, například pokračování Like House.

Proč mi nejde spustit Prima

Možné odstranění problému: zkusit vymazat cache prohlížeče (včetně cookies) v televizoru. Pokud to nepomůže, restartovat TV do továrního nastavení. Bohužel, v současné době nemáme jiné řešení, které by tento problém spolehlivě odstranilo.

Proč nejde spustit Prima Plus

Přehrávání v mobilní aplikaci prima+

Pokud se vám zobrazuje informace, že daný titul nelze přehrát, doporučujeme aplikaci restartovat, případně přeinstalovat, popřípadě v aplikaci prima+ smazat všechna stávající zařízení zaregistrovaná v aplikaci.

Jak stáhnout Prima Plus

V telefonu nebo tabletu se systémem Android otevřete Obchod Play, vyhledejte aplikaci prima+ a nainstalujte ji do svého telefonu obvyklým způsobem.

Jak sledovat TV Prima bez reklam

Díky balíčku "Prima bez reklam" můžete automaticky přeskakovat reklamy na kanálech FTV Prima. Tento balíček je vytvořen v souladu s postojem Primy k omezení přetáčení reklam. Více informací najdete na informační stránce. K balíčku je potřeba mít aktivní i funkci zpětného přehrávání pro kanály ze skupiny Prima.

Jak dlouho jsou reklamy na Primě

Reklama nejdříve po 20 minutách

Aby mohl být pořad vysíláním spotů přerušen, musí včetně reklamy trvat alespoň 45 minut. Zároveň platí, že mezi reklamními přestávkami musí uplynout vždy minimálně 20 minut.

Kdy začne vysílat Prima

mise nebo komediální krimiseriál Dvojka na zabití). Dne 25. října 2021 zahájil vysílání 11. kanál Prima Show se zaměřením na reality show, například pokračování Like House.

Jak nainstalovat Primu

V telefonu nebo tabletu se systémem Android otevřete Obchod Play, vyhledejte aplikaci prima+ a nainstalujte ji do svého telefonu obvyklým způsobem.

Proč nejde televize Prima

Skutečným důvodem je dlouhodobá snaha Primy zbavit se povinnosti pouštět do svého vysílání regionální televize s jejich zpravodajstvím. A protože původní vysílací licence Primě přímo přikazovala regiony pouštět do jejího vysílání, rozhodla se tuto licenci vrátit a začít vysílat podle nové pro program Prima family.

Proč nefunguje červené tlačítko Prima

Aby červené tlačítko fungovalo, musíte libovolný kanál sledovat v televizi v režimu „TV“, tj. přes vysílání DVB-T2, přes satelit nebo kabelovku. Pokud televizi sledujete po internetu přes aplikace Skylink, O2 TV, Telly, Kuki a další, červené tlačítko zpravidla nefunguje.

Jak se připojit na Prima Plus

Pro telefony Androidspusťte na vašem mobilním telefonu aplikaci prima+,po přihlášení vyberte video, které chcete přehrát a tapněte na ikonu Cast v pravém horním rohu přehrávače,ze zobrazené nabídky dostupných zařízení vyberte TV, na které chcete video přehrávat.

Kde mohu sledovat Prima Plus

Aplikaci prima+ si můžete do své chytré TV stáhnout obvyklým způsobem z obchodu s aplikacemi Samsung Galaxy Store, LG Content Store, resp. Google Play.

Jak obejít reklamy na TV Prima

Budete-li chtít sledovat tyto stanice zcela bez reklam, musíte si předplatit tuto funkci za 59 Kč v sekci "Mé služby". Nemožnost přetáčet reklamy nás mrzí, ale museli jsme zákaz přetáčení reklam implementovat, jinak bychom nemohli stanice skupiny Prima vysílat.

Jak se vyhnout reklamám na Primě

Řešením je IPTV, kde máte většinou archiv zpětného přehrávání 7 dní. Díky němu jste pánem vysílání Vy. Další možností je jiná streamovací platforma (Netflix, Disney+ atp.).

Proč mi nejde Prima

Důvod: Kontrola AN, AS, údržba NN rozvodny a vysílačů. Důvod: Kontrola AN, AS, údržba NN rozvodny a vysílačů. Pokud v místě vašeho bydliště není dostupný digitální pozemní (terestrický) signál, můžete využít možnosti příjmu digitálních signálů FTV Prima s. r. o. v paketu Skylink – informace zde.

Kdo vlastní Primu

Provozovatelem je FTV Prima, kterou vlastní GES Group patřící podnikateli Ivanu Zachovi sídlící v Praze, která zároveň spadá pod skupinu GES Group Holding sídlící v Amsterdamu. Její vysílání je dostupné po celé České republice.

Jak spustit červené tlačítko

Stačí mít televizor připojen k internetu a HbbTV je ihned aktivní. Poznáte to podle toho, že se vám na obrazovce ukáže červené tlačítko. Výjimkou mohou být televizory Samsung, u kterých je nutná aktivace ze strany uživatele.

Jak nastavit Primu

Na ovladači stiskněte tlačítko MENU, v nabídce NASTAVENÍ vyberte možnost označenou jako LADĚNÍ, případně TUNING. Potvrďte výběr stisknutím tlačítka ENTER nebo OK. Dále vyberte možnost ručního ladění, může být označeno jako MANUAL TUNING, a opět potvrďte stisknutím ENTER nebo OK.