Jak zobrazit stahované soubory?

Jak zobrazit stahované soubory?

Kde najít Stažené soubory

Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Stažené soubory. Pokud se adresní řádek nachází v dolní části obrazovky, přejeďte po něm prstem nahoru. Klepněte na Stažené soubory .Vedle stahovaného souboru klepněte na Pozastavit nebo Zrušit .

Jak zobrazit průběh stahování

Chcete-li otevřít Správce stahování, otevřete aplikaci Nastavení, vyberte možnost Stažené soubory a poté vyberte stažení, které chcete zobrazit. Zde můžete zobrazit průběh stahování, pozastavit nebo zrušit stahování a další funkce.

Kde najdu v mobilu soubory

Nalezení a otevření souborůV zařízení otevřete aplikaci Soubory . Kde najdete své aplikace.Zobrazí se kategorie souborů.Pokud je chcete seřadit podle názvu, data, typu nebo velikosti, klepněte na Více. Seřadit podle.Chcete-li některý soubor otevřít, stačí na něj klepnout.

Jak obnovit složku Stažené soubory

Můžete obnovit odstraněné soubory a složky nebo obnovit soubor nebo složku do předchozího stavu. a pak vyberete Počítač. Přejděte do složky, která tento soubor nebo složku předtím obsahovala, klikněte na ni pravým tlačítkem a pak vyberte Obnovit předchozí verze.

Proč mi nejde otevřít stažený soubor

Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů: Nemáte oprávnění otevřít soubor. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

Jak otevřít stažené soubory

Jak otevřít stažené souboryNa počítači spusťte Chrome.Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Stažené soubory. Soubor otevřete tak, že kliknete na jeho název. Soubor se otevře ve výchozí aplikaci nastavené v počítači pro daný typ souboru.

Jak obnovit stahování

Oprava chyb stahování souborůZkontrolujte, zda připojení k internetu normálně funguje. Pokud připojení k internetu není stabilní, přečtěte si, jak vyřešit problémy s připojením. Chrome stahování automaticky obnoví.Zkuste soubor stáhnout později.Kontaktujte vlastníka webu.

Jak otevřít soubory aplikace

Jestli chcete otevřít soubor jinou aplikací, než je výchozí, klikněte na soubor pravým tlačítkem a vyberte v horní části nabídky aplikaci, kterou chcete. Pokud ji tam nevidíte, vyberte Otevřít jinou aplikací. Ve výchozím stavu zobrazuje správce souborů jen aplikace, o kterých ví, že umí se souborem zacházet.

Jak najít smazanou složku

Obnovení smazaných souborůNa počítači přejděte na adresu drive.google.com/drive/trash.Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete obnovit.Klikněte na Obnovit.Obnovené soubory najdete v původním umístění.

Co dělat když mi nejde otevřít soubor

Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů:Nemáte oprávnění otevřít soubor.Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup.Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

Jak otevřít soubory v mobilu

Rozbalení souborůV zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .Dole klepněte na Procházet .Přejděte do složky, která obsahuje soubor ZIP k rozbalení.Vyberte soubor ZIP.Zobrazí se vyskakovací okno s obsahem daného souboru.Klepněte na Rozbalit.Zobrazí se náhled rozbalovaných souborů.Klepněte na Hotovo.

Proč mi nejde stáhnout soubor

Pokud chcete chybu opravit, kontaktujte vlastníka webových stránek nebo soubor zkuste vyhledat na jiném webu. Tato chyba znamená, že stahování souboru zablokoval antivirový program. Podrobnosti o tom, proč byl soubor zablokován, naleznete v antivirovém softwaru.

Proč se mi přerušuje stahování

Dobrý den, to je způsobeno optimalizací baterie. Je třeba ověřit dvě nastavení. Za prvé jděte do nastavení připojení, vyberte wi-fi a tam vypněte případné optimalizace wifi. Pak jděte na vlastnosti aplikace, kterou používáte ke stahování, vyberte Baterie a povolit aktivitu na pozadí.

Jak obnovit smazané soubory z koše

V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .Vlevo nahoře klepněte na nabídku. Koš.Vyhledejte soubory, které chcete přesunout z koše.Dole klepněte na Obnovit .V potvrzovacím dialogovém okně klepněte na Obnovit.

Jak obnovit nahrazeny soubor

Přejděte na Informace o > a > dokumentu > Obnovit neuložené dokumenty. Vyberte soubor a pak vyberte Otevřít.

Jak otevřít soubor

Zobrazení souboruPřejděte na adresu drive.google.com.Pomocí svého uživatelského jména a hesla se přihlaste k účtu Google.Dvakrát klikněte na soubor.Pokud otevíráte dokument, tabulku, prezentaci, formulář nebo nákres Google, otevře se v příslušné aplikaci.

Proč nejde otevřít PDF v mobilu

Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů: Nemáte oprávnění otevřít soubor. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

Jak zrychlit stahování na počítači

Tady je několik tipů k maximalizaci přenosové rychlosti:Místo bezdrátového připojení používejte drátové.Při nahrávání nebo stahování velkého množství dat nemějte na počítači spuštěné další aplikace.Při přenosu velkého množství dat nepoužívejte připojení k Internetu pro další činnosti.

Jak se dostat do koše

Otevřete si Google Fotky dole na obrazovce vyberte Knihovna. Nahoře v Knihovně klikněte na možnost Koš.

Jak obnovit smazané zprávy v mobilu

Pro obnovení ztracených SMS zpráv z Android zařízení můžete použít speciální utility. Mezi známé počítačové programy patří například Dr. Fone for Android, FoneLab pro Android, Coolmuster Android SMS + Contacts Recovery, FonePaw Android Data Recovery a mnoho dalších.

Kde najdu automaticky uložené soubory

Hledání souborů automatického obnoveníOtevřete Word a přejděte na Soubor>Otevřeno>Procházet.V seznamu soubory typu napravo od nabídky Název souboru vyberte možnost Všechny soubory.Pravým tlačítkem klikněte na záložní soubor, který jste nalezli, a poté vyberte Otevřít.

Jak najít poslední uložený soubor

Pokud chcete zobrazit nedávnou použité soubory a také aktivity v MS Windows, můžete zvolit tuto cestu: Vyhledávací pole (lupa) → Spravovat časovou osu: Na časové ose uvidíte nejen naposledy otevřené soubory, ale také naposledy použité aplikace: Z tohoto zobrazení vyskočíte jednoduše klávesou ESC.

Jak otevřít soubor PDF v mobilu

Jak otevřít soubor PDF, který je přílohou e-mailu:Dlouze stiskněte přílohu ve formátu PDF.V zobrazeném dialogovém okně „Otevřít v“ vyberte aplikaci Adobe Acrobat.Klepněte na položku Vždy nebo Pouze jednou. PDF se otevře v aplikaci Acrobat.

Jak zrychlit stahování her

Pro rychlejší stahování je vhodné, když omezíte na minimum práci na počítači, vypnete všechny nepotřebné programy a pokud to je možné, stahujte raději data v době, kdy u počítače nejste přítomni. Vhodné je určit si také priority stahování a stáhnout vždy jen soubory, které potřebujete.

Na čem závisí rychlost stahování souborů z internetu

Čas potřebný k nahrání nebo stažení velkého množství dat na nebo z OneDrivu závisí na rychlosti připojení k Internetu, o tom, jak blízko, že váš poskytovatel internetových služeb umožňuje nahrávat, rychlost počítače a další faktory.