Jak funguje Tank karta Business?

Jak funguje Tank karta Business?

Jak funguje Tank karta

Karty Benzina umožňují motoristům na čerpacích stanicích naší společnosti kupovat pohonné hmoty s finanční úsporou. Každému majiteli platební karty Benzina poskytujeme slevu z ceny pohonných hmot, nulový servisní poplatek a bezplatné vedení účtu.
Archiv

Jak aktivovat Tankartu Business

Pro přidání TANKARTY Business klikněte v pravém horním rohu na ikonu Nastavení -> Moje karty -> Přidat TANKARTU. Číslo karty můžete naskenovat nebo opsat ze zadní strany karty.
Archiv

Jak platit Tankkartou

Natankujte palivo, AdBlue nebo CNG. Zvolte si způsob platby. Platit můžete připojenou TANKARTOU, nebo platební kartou. Načtěte z čerpacího stojanu QR kód a potvrďte v aplikaci platbu.

Jak dobít tank kartu

Na kartu je nutné vložit peněžní prostředky, a to vkladem přímo na čerpací stanici nebo bankovním převodem. Číslo bankovního účtu a variabilní symbol najdete na úvodní obrazovce po přihlášení do zákaznickém portálu tankarta.cz (přihlašovací údaje najdete v e-mailu) po kliknutí na okénko Předplatba a Dobít kredit.
Archiv

Jaké výhody má registrovaná Tank karta Easy

Tankovací karty Benziny nabízejí řadu benefitů. Majitelé Tank Karty Easy oceňují zejména okamžitou slevu až 1 Kč na litr paliva oproti totemové ceně a jednoduchou správu karty online díky čemuž mají rodinné výdaje pod kontrolou. Slevy jsou přichystány i pro majitele Tank Karty Business.

Jak registrovat Tankartu

Pokud si uživatel zvolí platbu kartou TANKARTA EASY, je povinná registrace na webovém portálu tankarta.cz. Pro registraci karty je nutné zadat třímístný registrační kód karty obdržený při její koupi. ORLEN Unipetrol RPA s.r.o., Litvínov-Záluží 1, 436 70 IČO: 27597075 DIČ: CZ27597075 DIČ pro DPH: CZ699000139.

Jak přidat kartu do aplikace Benzina

V mobilní aplikaci přejděte do nastavení -> horní pravý roh -> Moje karty -> Přidat tank kartu. Opište/naskenujte číslo karty, které najdete na zadní straně, a s vlastníkem karty sdílejte svoje číslo ID. V tuto chvíli se TANKARTA EASY přidá do seznamu karet. Karta čeká na ověření vlastníkem karty.

Jak funguje karta EuroOil

Šikovná karta

Za každý nákup pohonných hmot získáte 2,5 % zpět. Plaťte na čerpacích stanicích EuroOil Šikovnou kartou a získáte při každém nákupu 2,5 % zpět. Tyto Prémiové Kč Vám převedeme na kartu a můžete je znovu využít třeba na čerpacích stanicích EuroOil při platbě pohonných hmot.

Jak sbírat koníky

Koníci se sbírají přes aplikaci, ukázáním QR kódu u pokladny před zaplacením. Lze je sbírat také při platbě od stojanu přes BENZINA aplik- aci, v tomto případě jsou body načteny automaticky a není nutné ukazovat QR kód.

Jak přidat tank kartu do aplikace Benzina

V mobilní aplikaci přejděte do nastavení -> horní pravý roh -> Moje karty -> Přidat tank kartu. Opište/naskenujte číslo karty, které najdete na zadní straně, a s vlastníkem karty sdílejte svoje číslo ID. V tuto chvíli se TANKARTA EASY přidá do seznamu karet. Karta čeká na ověření vlastníkem karty.

Kdo koupil benzínu

V roce 2002 se Unipetrol stal jediným akcionářem Benziny. V roce 2016 byly společnosti Unipetrol RPA a Benzina sloučeny. Benzina se tak stala odštěpným závodem společnosti Unipetrol RPA. V lednu 2021 došlo k přejmenování na Benzina ORLEN.

Kdo má nejlepší benzín

Tank Ono má vítězství poprvé, v zákaznické zkušenosti se zlepšuje. Značka čerpacích stanic Tank Ono zvítězila v programu Důvěryhodné značky poprvé. V předchozích ročnících na prvním místě kralovala značka Benzina Orlen, která prvenství obhájila v letech 2017 až 2021. V roce 2015 a 2016 byla na prvním místě značka Shell …

Jak si aktivovat Benzina kartu

Opište/naskenujte číslo karty, které najdete na zadní straně, do aplikace a zapište/nasdílejte si svoje číslo ID (Moje ID). Budete ho potřebovat ke schválení na zákaznickém portálu.

Jak platit na samoobslužné Benzině

Zákazníci mohou za palivo zaplatit pouze platebními kartami, tankovacími kartami a prostřednictvím aplikace Benzina. Obsluha je jednoduchá, stačí na platebním terminálu navolit částku, za kterou chtějí natankovat. Tankovací pistole pak sama ukončí výdej paliva při dosažení stanovené hodnoty.

Jak platit přes aplikaci Benzina

S aplikací Benzina platby odpadá nutnost chodit do obchodu, platba je rychlá a pohodlná. Prakticky funguje tak, že si zákazník po natankování načte do telefonu unikátní QR kód ze stojanu a automaticky se mu zobrazí platební údaje, které potvrdí, a tím za tankování zaplatí.

Kdo vlastní EuroOil

Jediným dodavatelem pohonných hmot a vlastníkem sítě EuroOil je společnost Čepro.

Jak tankovat bez DPH

Celá záležitost může trvat až osm měsíců. Je tu ale ještě jedna možnost: využívat tankovací kartu, která vratku DPH nabízí automaticky. „Pro automatické vracení DPH za tankování v zahraničí vám stačí jediná věc – tankovací karty euroShell Card pro členy nákupní aliance AXIGON s aktivovanou službou vracení DPH.

Která benzinka má nejkvalitnější naftu

Tank Ono má vítězství poprvé, v zákaznické zkušenosti se zlepšuje. Značka čerpacích stanic Tank Ono zvítězila v programu Důvěryhodné značky poprvé. V předchozích ročnících na prvním místě kralovala značka Benzina Orlen, která prvenství obhájila v letech 2017 až 2021. V roce 2015 a 2016 byla na prvním místě značka Shell …

Kdo je majitel Shell

Shell Oil Company
Oblast činnosti petrochemický průmysl
Mateřská společnost Royal Dutch Shell
Majitel Royal Dutch Shell
Dceřiná společnost Shell (Norway)

Proč tankovat 100 oktanový benzin

Výhoda paliv s vyšším oktanovým číslem je jejich aditivace, která je bohatší, než u základních paliv. Pokud například zazimujete benzínové auto, vyplatí se natankovat plnou nádrž 100 oktanového benzínu, který neobsahuje líh a tak nehrozí koroze.

Jak se projeví špatný benzín

V první řadě platí, že benzin by měl být průhledný,bez jakéhokoliv výraznějšího zakalení. Na nekvalitu mohou ukazovat i různé skvrny, které se začnou tvořit na jeho hladině. Též se dá problém s palivem identifikovat podle zápachu, jelikož to méně nekvalitní může zápachem lehce připomínat nádech síry.

Jak funguje tankovací automat

Jak to tedy funguje Zákazník jednoduše zaparkuje auto u vybraného výdejního stojanu, zvolí částku tankování a následně si vybere, zdali chce za službu zaplatit hotově nebo platební kartou. V případě platby kartou zákazník vloží kartu do automatu, odsouhlasí zvolenou částku a zadá PIN.

Kdy končí spotřební daň na benzín

září 2022 jako dočasná úleva řidičům s vysokými cenami pohonných hmot v důsledku rostoucích cen ropy a paliv na evropských a světových trzích. Aktuálním návrhem MF se toto dočasné snížení daně prodlouží do konce roku 2023, nabýt účinnosti by mělo od 1. října 2022.

Kdo platí spotřební daň z nafty

Plátcem spotřební daně je fyzická či právnická osoba, která provozuje daňový sklad, dováží, vyrábí nebo uvádí do volného daňového oběhu komodity, z nichž se odvádí spotřební daň. Povinnost platit daň vzniká i ve chvíli, kdy se zboží během převozu či uchovávání v daňovém skladu ztratí nebo znehodnotí.

Jak se projevuje špatná nafta

Do nafty se zase přidává petrolej nebo topný olej. Nejhorší jsou příměsí obsahující, kterou mohou způsobit poškození spalovacího systému. Motor poškozený v důsledku nekvalitního paliva se dusí, přestává mít výkon a jeho chod je nepravidelný. Zároveň se objeví nežádoucí vibrace, vysoká kouřivost či zvýšená spotřeba.